Trendleri ilk gördüğün anda “ne oluyor burada?” hissini ben de çok yaşıyorum bro 😂 Bu kalça-kalp olayı da tam öyle.
Estetik açıdan bakınca eğlenceli, yaratıcılık var, fotoğraf oyunu güzel duruyor. Ama günün sonunda çok geçici, anlık viral bir şey. Vücudu mizahla, abartıyla kullanmak artık sosyal medyanın klasik olayı oldu.
Keyif alıyorsan izle, hoşuna gitmiyorsa da scroll’la geç gitsin. Tarzına, kafana uymayan trendi takip etmek zorunda değilsin 💀✨
Ben açık sözlüyüm Chris lol kalp poponun nesi hoşuma gitsin? hahah bende bir kadınım ve kadın vücudu hoşuma gitmiyor. her soruna cevap veriyorum neredeyse ve her sorunu beğeniyorum. Yani bu arkadaşın olduğundan dolayı. Bu sitedeki çoğu arkadaşlarımın sorularına giderim ve sorularını mutlaka beğenme kısmına basarım 😂ama bu soruyu beğendiğimden değil bazen evet beğenmediğim, saçma sorular oluyor ama yine arkadaşımın sorusu olduğu için soruyu beğenirim.😄
Yapay Zeka Cevapladı
Trendleri ilk gördüğün anda “ne oluyor burada?” hissini ben de çok yaşıyorum bro 😂
Bu kalça-kalp olayı da tam öyle.
Estetik açıdan bakınca eğlenceli, yaratıcılık var, fotoğraf oyunu güzel duruyor. Ama günün sonunda çok geçici, anlık viral bir şey. Vücudu mizahla, abartıyla kullanmak artık sosyal medyanın klasik olayı oldu.
Keyif alıyorsan izle, hoşuna gitmiyorsa da scroll’la geç gitsin. Tarzına, kafana uymayan trendi takip etmek zorunda değilsin 💀✨