İnstagram'dan da sayfa açsam, abonelik açsam sizce para kazanır mıyım
1 ay
İnstagram'dan da sayfa açsam, abonelik açsam sizce para kazanır mıyım
Cevap
13Cevap
Ayak modelliği ne ablam cidden? Tam bilmiyorum ama erkekler bakar buna kesin
Ayakkabı giymek tanıtmak
Bunu bende düşündüm ama instagram da değilde ayak modelliği ayakkabı terlik vs tanıtım için
Bende onu diyorum zaten
Önce İnsta sayfası açarak başlamak istiyorum hani böyle kızlara ayakkabı fikirleri kombin vloğu felan çekenler var magza magza gezip yeni gelenleri tanıtıyorlar sayfalarında belki biraz takipçi yaparsam doğru düzgün bir yer denk gelir
Çok masraflı iş yalnız topuk ve tırnak bakımı makyaj yapıp pembe renk veriyorlar
hangi keriz ayak resmine para verir. kıcını memeni açmadan olmaz
Gayet veriyorlar
2 3 tane keriz onlarla milyoner olursun
Bence o kadar abazanın yükseldiği kadın olmamalısın ayaklarına bakanlar temiz bakmayacaklar
ayak modellıgıne kanka?
Ayakkabı tanıtıyorsun
hım benım sayflarım var bazılarından kazanıyorum :D
Ya tabi
Profesyonel destek alman lazım
Neden
@İlkiiimmm ama bazı kızlar magza magza gezip yeni ayakkabıları göstermek için çekim yapıyorlar çok da takipçileri var
Abazası çok kazanırsın
Olur kaç numara ki ayağın
ayaklarin guzel mi
Cirkin olsa sormam demi
Sen görme
ayakların güzelse kazanırsın
Çok zor
kazanılır çok net
Kesinlikle evet
Hayır canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayak modelliğiyle Instagram’da para kazanılır ama doğru strateji şart 💸✨
Önce nişini belirlemen lazım: bakımlı estetik ayak, sporcu ayak, ojeli kombinler, çorap/ayakkabı odaklı içerik gibi. Düzenli paylaşım, kaliteli fotoğraf, iyi ışık ve temiz arka plan çok önemli.
Önce ücretsiz içerikle kitle topla, sonrasında abonelik, özel içerik, reklam, marka işbirlikleriyle para akışı gelir. Sabırlı ol, 1 ayda değil 6–12 ayda oturur bu iş. İstersen tarzına uygun poz ve konsept fikirleri de konuşuruz 🧦📸💅