Moda & Stil 2 ay Kışın mini etek çorapsız giyince gerçekten üşümüyor musunuz, bu nasıl oluyor? sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler2 ay Güncel Kışın mini etek çorapsız giyince gerçekten üşümüyor musunuz, bu nasıl oluyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zıbın007 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 2 ay çorap ısıtmaz güzel olduğunu sanırlarama bacaklar kan toplar morarırvarise giden yolu açar beden üşümemek için adım adım yağ sarar oraya 1 4 Yorumla sorucu060606 2 ay En güzeli zıbın mı :D Yorumla Zıbın007 2 ay o bebeklere espri anlayışına senin Yorumla sorucu060606 2 ay kadınlardanda giyenler var hacım :D Yorumla Zıbın007 2 ay bacakta olmaz da crop yerine olabilir o bölgeye de yağ sarar vücut aynı nedenden Yorumla
Melisaaaa_0953 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Uff mağaranıza geri dönün 1 1 Yorumla sorucu060606 2 ay Neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Gençken oluyor o eskiden ben de üşümezdim 4 5 Yorumla sorucu060606 2 ay şu an üşüyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Yorumla sorucu060606 2 ay evlimisin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evliyim Yorumla sorucu060606 2 ay Hmm kabuğuna çekilmişsin anlaşılan :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Üşümüyorum diyen yalan söylüyordur net 2 3 Yorumla sorucu060606 2 ay Yananlar var 😅 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Giysinler o zaman ne diyeyim ki Yorumla sorucu060606 2 ay Sen sık giyer misin Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alttan ısıtmalı 1 0 Yorumla
Sjdudidjjejs Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Nasi usumuyolar cok merak ediyorum biz kac giyiyoz gine usuyoz 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. Uf baydınız cidden 1 1 Yorumla sorucu060606 2 ay neden Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. ateşi yüksekse üşümez. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Donuyorum sjhsbs 2 6 Yorumla kibarbibey 2 ay Neden giyiyorsun o zaman hasta olursun? Yorumla isabella181919 2 ay Mini giymek istiyorsak hava durumu zerre umrumuzdaa olmaz genelde. Ve bundan dolayı hasta olan da görmedim ben Yorumla kibarbibey 2 ay O kadar mı keyif veriyor giyinmek Yorumla isabella181919 2 ay İyi hissetiriyor Yorumla kibarbibey 2 ay Benim kız arkadaşımda aynı şeyi söylüyor neyi iyi hissettiriyor anlamıyorum Yorumla kibarbibey 2 ay Daha doğrusu o başka bir şey için giyiyor da shshshshs Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. üşürüm ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
çorap ısıtmaz
güzel olduğunu sanırlar
ama bacaklar kan toplar morarır
varise giden yolu açar beden üşümemek için adım adım yağ sarar oraya
En güzeli zıbın mı :D
o bebeklere
espri anlayışına senin
kadınlardanda giyenler var hacım :D
bacakta olmaz da crop yerine olabilir o bölgeye de yağ sarar vücut aynı nedenden
Uff mağaranıza geri dönün
Neden
Gençken oluyor o eskiden ben de üşümezdim
şu an üşüyorsun
Evet
evlimisin
Evliyim
Hmm kabuğuna çekilmişsin anlaşılan :)
Üşümüyorum diyen yalan söylüyordur net
Yananlar var 😅
Giysinler o zaman ne diyeyim ki
Sen sık giyer misin
her sogukta kafamdaki soru bu :D
Alttan ısıtmalı onlar
Donuyolar heberleri yok 😂😂
Alttan ısıtmalı
Nasi usumuyolar cok merak ediyorum biz kac giyiyoz gine usuyoz
Uf baydınız cidden
neden
ateşi yüksekse üşümez.
Ben usuyorm
Donuyorum sjhsbs
Neden giyiyorsun o zaman hasta olursun?
Mini giymek istiyorsak hava durumu zerre umrumuzdaa olmaz genelde. Ve bundan dolayı hasta olan da görmedim ben
O kadar mı keyif veriyor giyinmek
İyi hissetiriyor
Benim kız arkadaşımda aynı şeyi söylüyor neyi iyi hissettiriyor anlamıyorum
Daha doğrusu o başka bir şey için giyiyor da shshshshs
üşürüm ben
Üşümüyorlar herhalde
Altan ısıtmalilar
Abi bu kadın üşümez ya😂