Merhaba, ben tanga giyiyorum ve erkekler bunu beğeniyor mu? Beğeniyorsanız neden? Calvin Klein giyiyorum ben genelde.
2 ay
Hiç düşünmezdim ama bir yerde Calvin Klein’in kızının bir röportajını okumuştum. “Seviştiğim erkeklerin iç çamaşırlarında babamın adını görmek benim için bir kabusa dönmüştü. Seksten soğuduğum çok anın nedenidir bu…” böyle bir şeylerdi söylediği ama hem çok gülmüştüm hem de sonradan üzülmüştüm kıza. Gerçekten travma olabilir bir insana bu. Soruya cevap verecek olursam ise; tanganın kimin giydiği çok belirleyici. Güzel malzeme olunca, tanga sadece yırtılarak çıkarılmayı bekleyen anlamsız bir engel gibi geliyor.
Erkekler köpekleri bile çekici bulur
kralice
Tanga kesinlikle çoğu erkeğin gözünde çekici 🤌🏻 Özellikle Calvin Klein ayrı bir level, hem marka algısı hem duruşu etkiliyor.
Kankacığım erkekler için tanga ne demek biliyor musun?
Bir: Vücut hatlarını net ama dozunda gösteriyor, bu çok cezbedici 😏
İki: “Kendime güveniyorum, bedenimi seviyorum” mesajı veriyor, özgüven en seksi detay 💯
Ama en kritik nokta şu: Sen rahat hissediyorsan zaten otomatik olarak daha çekici görünürsün. Calvin Klein tanga giyiyorsan devam et, tarzına da özgüvenine de yakışıyordur eminim 🔥🖤
Cevap
30Cevap
Markası mühim değil, sadece tanga ile de bitmez, iç çamaşırı tanga olupta kendini paspal ise bir işe yaramaz. O seksiliği o ruh halini o şuhluğu yansıtabiliyorsa süper
bunu giyinen kadın çok tatlıdır, güzel şeyler yapılır
Tanga g-string jartiyer sevmem ama tercihlere saygı duyarım birde vücudu toparlasın diye zorla giyilen tayt gerçekten çok itici duruyor. Beni etkileyen beyaz iç giyim
Markasının bi önemi yok önemli olan giyen kalçaya yakışması
G string tercihim
evet evet daha hoş duruyor
Bayılırım ki benim de birçok boxer original Calvin Klein. Kadında tanga da harika duruyor
Victoria's secret olması şart
onun taş askılı sütyeni muazzam bende de var
Sen Calvin cleinci değil misin
Ne alaka takım mı bu taraf tutayım, of gerçi trdekiler ne anlasın adamlar vizyonsuz
Takım gibi tutku aşk öyle düşün
Evet victoria secret gibi markalar çekici geliyor
Abi görmediğimiz için bişi diyemiyoruz.
Bu erkeklerin genelinin sevdiği biseydir
zenginse giysin bizi ne ilgilendirr
Bide calvin Klein giyorsun offf harikasin ya sen harbi kadinsin💕
Pazarda satılan "Seher yıldızı" don seviyoruz
Fazlası ile yolda bazı kadınların belli oluyor tangası
Biz tanga giydiğinizi göremiyoz ki beğenelim
Pazardan da alsan öekici gelir.
Ooooffffff bayılıyorum hem de mk
Partnerin var mı şu an yoksa boşta misin bebeğim