Moda & Stil 2 ay Evde yalnızken en rahat nasıl giyiniyorsunuz, sizin ev stili nasıl? mrtbey038 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En rahat giyiminiz nasıl olur? Güncellemeler2 ay ... Güncellemeler2 ay Guncell Evde yalnızken en rahat nasıl giyiniyorsunuz, sizin ev stili nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Montla geziyorum. Buz gibi ev la. İnsan olsa en azından azcık ısınır nefes falan 1 6 Yorumla mrtbey038 2 ay Yalnizmi yasiyosunz, ısınmiyormu ev? m Kůmsåliledenìz07 2 ay Ev milattan önce yapılmış. Isınmıyor haliyle 😄 mrtbey038 2 ay Anladım, peki yaz mevsiminde? m Kůmsåliledenìz07 2 ay O zamanda boğularak ölüyoruz 😂 mrtbey038 2 ay Sicaktanmı🙂 m Kůmsåliledenìz07 2 ay Heaaa. Camdan kafamızı çıkartıp nefes alıp geri giriyoruz. Pide fırını mı yapsak bu evi 😅
Kızlar Ne Diyor
Montla geziyorum. Buz gibi ev la. İnsan olsa en azından azcık ısınır nefes falan
Yalnizmi yasiyosunz, ısınmiyormu ev?
Ev milattan önce yapılmış. Isınmıyor haliyle 😄
Anladım, peki yaz mevsiminde?
O zamanda boğularak ölüyoruz 😂
Sicaktanmı🙂
Heaaa. Camdan kafamızı çıkartıp nefes alıp geri giriyoruz. Pide fırını mı yapsak bu evi 😅