Tesettürlü bir kız görünce aklınıza ilk ne gelir ya da onlar hakkındaki genel düşünceniz nelerdir?
2 ay
Tesettürlü bir kız görünce aklınıza ilk ne gelir ya da onlar hakkındaki genel düşünceniz nelerdir?
Eğer tesettürlüysen bazı sorular sormak istiyorum evlilik hayatıyla ilgili yani aslında şöyle ben de tesettürlü birisiyle evleneceğim büyük ihtimalle fakat çekincelerim var ya beni kadınlık anlamında mutlu edemezse diye mesela tesettürlü bir kadın evde kocasına süslenir mi yoksa böyle şeylere mesafeli midir?
Yani kapalı acık ne fark eder onu anlamadım saygsızsın biriysen zaten için kötüyse düşüncen kötü olur ama iyi niyetli bir şnsansan kötü düşünce olmaz görmezsin bile yanındakini
Öyle fakat bazen önyargılı yaklaşanlar olabiliyor. Bu yüzden merak ettim.
Ön yargılı insanlar sadece kapalılara değil acıklarada öyle merak etme ufak dekolte görsün hemen bak sen bilmem o Rus bu ya derler anladın mı
Ve sen baskaların ne düşündüğünü boş ver önemli olan senin kendini bilmem kimin ne düşündüğünü kafana takarsan mutlu olamazsın ve hep sorun yasarsun hayatın boyunca
Anladım. Teşekkür ederim.
Kendini bil ve mutlu ol o sekilde düşünceye varan insanlar her zaman ilk kendine baksın
Detaylı konuşmak istersen konusuruz
Gerek yok, sağ olun.
Kendine cici bak
Tesettürlü bir kız görünce aklıma önce “kendi duruşunu seçmiş biri” geliyor 😊 Çünkü kıyafet, saç, makyaj ne olursa olsun hepsi tarz ve ifade meselesi.
Taraflı bakmıyorum, sadece stile odaklanıyorum: renk uyumu, şal bağlama şekli, oversize mi daha fit mi seviyor, spor mu daha klasik mi tercih ediyor diye bakıyorum 😍 Modest fashion tarafında o kadar yaratıcı kombinler görüyorum ki, çoğu zaman “bu kombini ben de denerim” diye ekran görüntüsü alıyorum 😅
Kısaca: Kararı, imanı, yaşam tarzı onun; tarzı ise her zaman ilham kaynağı olabiliyor 💫
Cevap
40Cevap
Aslında biraz uzak duruyorum. Arkadaşlık teklif etsem tepkisinin ne olacağını düşünüyorum. Belki de yanılıyorum.
Hmm, dışarıdan soğuk gibi mi duruyorlar?
Ayırt etmiyorum kadın sonuçta her türlü ilgi çekiyor
Bence nasıl yaklaşıldığına bağlı biraz bu.
@Herseyokey Çok mu az mı peki? Yoksa fark etmiyor mu?
Tecrübem yok benim ama karşımdaki kişinin üslubu ve davranışlarına dikkat ederdim. Siz de bunlara dikkat etseniz yeterli bence. Bir de o kişinin belli sınırları vardır, onlara karşı da dikkatli olmalısınız.
Bilmiyorum acaba jartiyer ya da tanga var mı şu an altında diye düşünüyorum. Traslimi trassizmi bu kar aklıma gelmiyor degil
Üst minare alt kilise değilse hakkıyla girmişse hiçbir şey düşünmem.
Evlenilecek kız diyorum içimden
Ne diyim ki hoş ve ğüzel etkileniyorum 🌹
Gizemleri yasakları hayalleri ve arzuları geliyor aklima
Usulüne uygun kapanmissa ilenimim güzel oluyor seviniyorum. hatta , tabi tam tersi daracık giyinip ben kapalıyım diye gezen görünce üzülüyorum.
Anladım. Teşekkür ederim.
Güzel olan her saklı şeylerin içinde gibi düşünceler geliyor
Hoşuma gidiyor özellikle ayakları daha detaylı anlatsyım ekle
Eğer fit ve makyajı güzel yapan biri ise Fiziksel yönden nasıldır acaba derim ne yalan söyleyeyim.
Cinsellik geliyor artık.
Eskiden olsa din iman gelirdi
Böyle düşünmenizin nedeni nedir peki?
İzmir'de ve Türkiye'nin pek çok yerinde başörtülü olup da cinselliği evlenmeden yaşayan kızlar sebebiyle
Anladım. Teşekkürler.
Çok şeyler söylerim de bakma burada linc ederler sonra beni
Anlatayım istersen?
Gizli cevap verme özelliği bunun için var zaten. Hem, söyleyecekleriniz o kadar kötü şeyler mi?
Kötü değil aslında ama bizim milletimiz sagolsun hemen linclerler ondan
Bekliyorum?
Anladım. Siz bilirsiniz.
merak etme yemem seni yani
?
Gerek yok, sağ olun.
Allah aşkına bu kadar korkucak ne var ya anonimsin sonucda
İstememekle korkmayı birbirine karıştırmayın. Iyi günler dilerim size.
İyi peki sen bilir sin ne diyeyim umarım pişman olmaz sin sana iyi sabahlar
Cogunun gercekten dini nedenle degil moda icin olduklari dusunuyorum
Hmm, düşüncenizin sebebi nedir peki?
Sekuler hayat yasamalari ilgi almak icin taviz vermeler
Anladımm. Teşekkürler.
Rica
Nasıl bir tesettürlük bu şimdi sanruf modellerde çıktı ya 😂
Normal olandan. Uçuk bir şey hayal edilmesin. Kendi halinde.
Bişey düsünmem ne düsüneyim helal olsun derim normalse
Sen tesettürlümüsün
ilk başta dudaklarına ve boynuna bakarım uzunmu diye
Boynu görünmüyor ki ama, nasıl anlayabilirsiniz?
fikir verir , uzunsa makbuldür. deepthroat yapabilir mi diye bakarım.
O ne?
yani hepsini alabilir mi ağzına diye tamamını.
Bu saatte ilk izlenim paylaşan tüm erkeklerin ilk izlenimi tüm kadınlar için aynı.
Ne tesettürlü nede açık kız görünce aklınıza bişey gelmesin bu kadar zihniyetsiz olmayın.
Ben şahsen ilgi duyuyorum cidden tesettürlü kadınlar çok hoşlar
Ne gelsin istiyosun
Sadece genel kanıyı merak ediyorum.
Şimdi 23-24 yaşlarında bi kız var evlenmiş boşanmış iki çocuğu var sizce 38 -39 yaşında bi erkek ile evlilik düşünür mü
Tam olarak ne tarz biri mesela
Olması gereken ölçülere uyan, doğal ve normal biri.
Herhangi bir kesimden insana karşı olumlu-olumsuz bir önyargım veya özel bir ilgim yok. Ancak karşıma tesettürlü tesettürsüz kim çıkarsa çıksın her durum ve olayda olduğu gibi gözlemleme yaparım kişilik analizi benim için çok önemlidir insan ilişkilerinde.
Anladımm. Teşekkür ederim.
Yani hiç bir konuya veya kişilere yüzeyselci yaklaşamıyorum. Benim bu yönüm zaman içinde ben istemeden kendi kendine gelişip böyle bir hal aldı. Tam olarak benimle de bir ilgisi yok anlayacağın. Rica ederim. 👍
Bazıları güzel giyiyor çok havalılar
Gerçekten tesettürlü ise maşallah diyorum
Güzelliğine terbiyesine bağlı
Ön yargılı değişim bir sey gelmiyor
Nasıl tesettürlü olduğuna bağlı
Gözlerini merak ediyorum
Çok fena şeyler hem de çok
merak ederim acaba nasıl diye
Abaza oldukları geliyor
Düşüncenizin sebebi nedir peki?
Normal şeyler gelir ne gelsinki
Hiç bir izlenim olmuyo herkes aynı diil derim
Ne güzel derim
Helal olsun demek
İçi de öyle mi acaba diye gözlem yapıyorum.
kaliteli değerli geliyo
Acaba oral seviyor mu derim.
Yorumları okumaya geldim 🍿🍿
Hoş geldin
Hiç bişey gelmiyor ne gelmesi gerek ki
Bilmem. İyi veya kötü, düşünceleri merak ettiğim için sordum zaten.
Kapalı olmanin kendine yararı var ama tabiki başı kapalı olup başka yerlerini belli edicek şekilde giyinenler oluyor onlar için kötu tabiki
Hiçbir şey. Tesettür gösterge değil
Diğer önemli şeyler neler peki sizce?
bi sey gelmiyo
Bişi gelmiyor.
nasil bir kizdir diye düsüncesi nelerdir
Hicbirsey
Vauvv diyorum
Çok fena şeyler geldiği kesin
Tesettürlü sun sende heralde
Ne gemeli sence...
Hiç yrr k yaladinmi sen?
Giyimine bağlı
Ölçülere uyan bir şekilde. Normal bir tesettürlü işte.
Evet. Makyajsız, doğal ve normal bir giyim.
Hiç sıfır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?