İş yerinde giyecektim arkadaşım, auran düşer, köylü gibi durursun dedi
2 ay
Özgüvensiz olduğun için bunları arkadaşına söyleyememişsin bana söylüyorsun çünkü klavye delikanlısısın cesaretin yok Çingene gibi hakaret eden sensin ne yazdığın orada duruyor her yorumunda çingene üslubuyla yazıyorsun varoş olmak zorunda gitti tabii o yüzden çingene gibi çirkefleştin kendini küçük düşürüyorsun özgüvensiz olduğumu nerden çıkardın neye dayanarak bunu söylüyorsun o kadar özgüvenliysen adresini ver buluşalım dicem ama cesaret edemezsin sen beni cebinden çıkaramazsın ben senin gibi çingene kıyafeti giymiyorum tartışmayı bilmediğin için hemen saldırdın özgüvensizlikten kaçtın hemen cahil puahhah diyen varoş diyen sensin ben değilim esas çingene sensin sözlerin bittiği yerde hakaret başlar dediklerim doğru olduğu için çürütemedin o yüzden bi çingene olarak kendine yakışanı yapıp hakaret ettin sonra da özgüvensizlikten kaçtın hemen Çingene gibi hakaret eden sensin ne yazdığın orada duruyor her yorumunda çingene üslubuyla yazıyorsun varoş olmak zorunda gitti tabii o yüzden çingene gibi çirkefleştin kendini küçük düşürüyorsun özgüvensiz olduğumu nerden çıkardın neye dayanarak bunu söylüyorsun o kadar özgüvenliysen adresini ver buluşalım dicem ama cesaret edemezsin sen beni cebinden çıkaramazsın ben senin gibi çingene kıyafeti giymiyorum benim çingenelerle işim olmaz yazdıklarını daha fazla okumicam özgüvensizlikten cesaretin yok hakaret edip kaçıp gidiyorsun esas özgüvensiz sensin vücuduna güvenmediğin için kapalı giyiniyorsun mankenler dünyanın en güzel kadınları olarak kabul edilen kadınlar Monica Bellucci Adriana lima Angelina Jolie victorias secret mankenleri yani güzel kadınlar hep açık giyinirler prenses leonor prenses sofya kraliçe Letizianın mini giydiği fotoğraflarla dolu pinterest çünkü onlar asil o yüzden mini giyerler ama sen çingenesin ve çirkinsin o yüzden giyemezsin
Evet varoş duruyor varoşlar varoş semtlerde oturan temizlikçiler kapıcılar hizmetçiler çingeneler dilenciler hep uzun etek giyerler kraliçeler ve prensesler şehirli elit sosyetik üst tabaka kadınlar ise mini giyerler miniyi kendilerine yasaklamazlar
Özgüvensiz olduğun için bunları arkadaşına söyleyememişsin ban söylüyorsun çünkü klavye delikanlısısın cesaretin yok Çingene gibi hakaret eden sensin ne yazdığın orada duruyor her yorumunda çingene üslubuyla yazıyorsun varoş olmak zorunda gitti tabii o yüzden çingene gibi çirkefleştin kendini küçük düşürüyorsun özgüvensiz olduğumu nerden çıkardın neye dayanarak bunu söylüyorsun o kadar özgüvenliysen adresini ver buluşalım dicem ama cesaret edemezsin sen beni cebinden çıkaramazsın ben senin gibi çingene kıyafeti giymiyorum tartışmayı bilmediğin için hemen saldırdın özgüvensizlikten kaçtın hemen cahil puahhah diyen varoş diyen sensin ben değilim esas çingene sensin sözlerin bittiği yerde hakaret başlar dediklerim doğru olduğu için çürütemedin o yüzden bi çingene olarak kendine yakışanı yapıp hakaret ettin sonra da özgüvensizlikten kaçtın hemen Çingene gibi hakaret eden sensin ne yazdığın orada duruyor her yorumunda çingene üslubuyla yazıyorsun varoş olmak zorunda gitti tabii o yüzden çingene gibi çirkefleştin kendini küçük düşürüyorsun özgüvensiz olduğumu nerden çıkardın neye dayanarak bunu söylüyorsun o kadar özgüvenliysen adresini ver buluşalım dicem ama cesaret edemezsin sen beni cebinden çıkaramazsın ben senin gibi çingene kıyafeti giymiyorum benim çingenelerle işim olmaz yazdıklarını daha fazla okumicam özgüvensizlikten cesaretin yok hakaret edip kaçıp gidiyorsun esas özgüvensiz sensin vücuduna güvenmediğin için kapalı giyiniyorsun mankenler dünyanın en güzel kadınları olarak kabul edilen kadınlar Monica Bellucci Adriana lima Angelina Jolie victorias secret mankenleri yani güzel kadınlar hep açık giyinirler prenses leonor prenses sofya kraliçe Letizianın mini giydiği fotoğraflarla dolu pinterest çünkü onlar asil o yüzden mini giyerler ama sen çingenesin ve çirkinsin o yüzden giyemezsin
Sıfır basenli küçücük fındık kalçali incecik bacaklı isen eğer kesinlikle kalem etek giymelisin hatun. Hem de kesinlikle. Tesettürlü isen topuk hizasında olandan, değilse diz kapağı hizasında olandan... Çünkü kalem etek kadını acayip dişi ruhlu gösteriyor, köylü falan değil. Kalem eteği köylü işi diye tanımlayanin zevkinde sorun vardır. Bir ay önce sormuştum. Sorunu yeni gördüm ama sen buralarda mısın bilmiyorum artık.
Basensiz fındık kalçalı kadın ilk defa sende duydum asıl basenleri olan kalçası hafif dolgun kadına daha yakışır yoksa dümdüz ütü masası gibi durur etek
Basenli dolgun kalçali kadına kloş etek yakışır.
Kalem etek değil...
Uzun kalem etek iş yerinde tam bir güç parçası 💅🏼 Kesinlikle “varoş” değil, tam tersine doğru kombinde aşırı şık durur. Aura falan düşmez, senin duruşunla ters köşe bile yapar 💫
Mesela düz, uzun siyah kalem etek + beyaz gömlek + ince topuk ya da loafer + minimal aksesuar = ofis kraliçesi mod ✨
Vücut hatlarını çok sarmayan, kalın kumaşlı, duruşu tok bir model seçersen daha profesyonel görünür.
Arkadaşın yorumunu unut, önemli olan senin kendini içinde nasıl hissettiğin 💖 Kendine yakıştırıyorsan zaten konu kapanmıştır.
Cevap
13Cevap
Normal şık durur.
Ne alakası var uzun eteğin aurayla senin arkadaşların süper mini giyip gitsinler
fizik iyise benc emini etekten daha şık ve yakışıyo kadınlara
Aura etekle mi ölçülüyor. Köylü demesi de çok yanlış.
Yo gayet iş kombini birde şu köylü lafını millet kaldırsın artık aşağılıyor gibi çok ayıp arkadaşın vizyonsuzun tekiymiş.
Bszılarında güzel duruyor
Kadına göre fiziğie göre değişiyor be
Kimseye bakma kendin ol
Varoşça
Ben giyorum yırtmaclı çok güzel
yerine göre şık
Çok seksi bence
nasi bi etek
Kalem mi
Fiziğin iyiyse ne giysem yakışır diye düşünüyorum
Şık bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?