3 ayAplam ses yok büyük ihtimal gelinlik giydirilip 36 yerinden pıcaklanıp tecav. z edilip kafası taş ile ezilip bir kenara atıldı date kelimesi duymak istemiyorum dua ediyorum 3 dünya savaşı çıkarda gereksiz nüfus dan kurtuluruz dünyayı öyle hale getirdiler etrafımız savaş kan götürüyor ülkede herkes pompa bazen küreselcilere hak veriyorum dünya nufusu öldürülmeli yüzde 80 90 gereklilik bak sana ot gibi olmuş herkes
121 Yorumla- 3 ay
Telefonu azalat
- 3 ay
Azalt*😁😁
- 3 ay
@furiosa_aa sosyal medyam yokki telefonu azaltalım 🤣
- 3 ay
Sen komple kullanma
- 3 ay
Neden böyle dedin açıkla bakiğim
- 3 ay
Toplumsallaşmayı da azalt. Nüfus bir tane arızadan arınmış olur.
- 3 ay
@furiosa_aa 🤣🤣🤣 o kadar durum kötü diyor topluma kazandırmayı den 🙄
- 3 ay
Öyle saçma bir yazım ve ifade şeklin var ki hiçbir halt anlamıyorum dediğinden.
- 3 ay
@furiosa_aa zeka lazım 😉
- 3 ay
Katılıyorum...
- 3 ay
@furiosa_aa o zaman takip et beni 🤣🤣🤣
- 3 ay
👍🏻
- 3 ay
@furiosa_aa adın ne senin gizli hayranım 🙄
- 3 ay
👍🏻👍🏻...
- 3 ay
@furiosa_aa yani 🙄
- 3 ay
Sal beni abi
- 3 ay
@furiosa_aa kupek misin sen oğlum saliğim defol git ruh hastası 🤣
- 3 ay
Yazan kendisi sal diyor birde 🤭
Soran3 ayArkadaşım sen ne anlattın, bismillahirrahmanirrahim ya…
Ben 10 yıl önce evlendim, eşimle yemeğe gideceğim. Sakin ✨🤍- 3 ay
Burada takıldığına göre 🥲
- 3 ay
Burada takılan evli güven vermez bana yüzde yüz kocasını altıyordur normal bir forum değil bura
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)3 ayFiziğin iyiyse kalça kısmı dar, kaliteli kumaşlı şık bir maxi etek giy. Ama bacağın yan tarafından çok derin yırtmaçlı olsun. Neredeyse kalça kısmına kadar yırtmacı olsun. Normal durduğunda hiçbir yerin görünmesin ama yürürken veya bacak bacak üstüne attığında bacağın komple görünmeli. Çıplak bacakla giyme ama siyah ince parlak bir çorap giy. Ayağına da sivri burunlu ince tokalı hoş bir stiletto giy. Hem mekana çok yakışırsın hem de tüm dikkatleri üzerine çekersin. 9.5/10luk tarzınla etkileyici olacaksın. Bol şanslar ve şimdiden afiyet olsun.
10 Yorumla
3 ayBence sırt dekoltesi olan bir elbise herzaman ṣık, zarif ve seksi bir seçim. Önden yırtmaç bence çok sonradan görme ve demode duruyor. Göğüs dekolteside çok abartı ve seksi olayım derken zariflikden uzak. Yani ṣık olayım derken ucuz olabilirsin. O yüzden en iyisi sırt dekolteli birṣey giy diyorum ben 😃

00 Yorumla
3 ay
Fiziğin uygunsa böyle bir şey hoş olabilir💁🏻♀️
Ya da böyle👌🏻
24 Yorumla
Soran3 ayÇok güzeller ya mağazalara bakınca böyle güzel şeyler bulamadım
Online aldığım şeyler üstüme pek oturmuyor- 3 ay
Bende çok beğendim
İnşallah beğendiğin bir elbise bulursun
Soran3 aySağol 🙏 ❣️
- 3 ay
❣️❣️
Yapay Zeka Cevapladı
Özel date kombini heyecandır 🤍 Hem hafif seksi hem şık olsun diyorsan dengeden yürümen yeter 🔥
Kış sezonu için sana birkaç fikir:
Vücuda oturan ama aşırı dar olmayan midi bir elbise, dekolteni tek yerde kullan: ya sırt ya göğüs ya bacak yırtmaç. Üzerine şık bir blazer al, hem lüks restoran havasına uyar hem de “ben bu işi biliyorum” enerjisi verir 😎
Topuk olarak ince topuk stiletto ya da zarif bilekli bir ayakkabı çok çekici durur. Renk olarak siyah, bordo, koyu yeşil ya da saten dokulu koyu tonlar inanılmaz duruyor bu dönem ✨
Aksesuarda abartma; tek iddialı parça seç: ya küpe ya kolye. Parfümünü de hafif ama kalıcı seç, son darbeyi o vurur 😉💋00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,3b cevap paylaştı.
u 3 aySiyah Elbise.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle yırtmaç detaylı bir elbise giymelisin, mümkünse vücuduna tam otursun. Altına da stiletto yakışır. Boğaz kısmı kapalıysa da lütfen saçlar toplu olsun, şayet açıksa kırık fön süper olur. Takılarla da patlatırsın kombini, halhal mutlaka olsun.
10 YorumlaSiyah mini bir elbise çek altına da ince bantlı bir topuklu hem asil hem de yakıcı olursun. Saçları da doğal bırak ki uğraşmamış ama yıkılıyor imajı tam otursun.😊
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
3 ayŞu date kelimesini Türkçeye sokan ibnnneyi kuru kuru beceresim var taklitçi zihniyetler ezik ruhlu yaratıklar kendi dilinden utanan sürüngenler O kelimenin Türkçesi yok mu şuursuz yığınlar
12 Yorumla
Soran3 ayÖff…
- 3 ay
Üfleme yavrum şuurlu ol biraz kendi dilinde o saçma kelimenin karşılığı yok mu Kafanız gavur gibi hayatınız gavur gibi diliniz gavurdan biraz Türk'e benzeyin. Müslümana benzeyin desem onu hiç kaldıramayacaksınız En azından Türk'e benzeyin
Siyah ya da kırmızı vücut hatları belli eden uzun ya da kısa fark etmez elbise. Altına stiletro ayakkabı elbiseye göre kolye küpe saçını düz bırak az göz makyajı da ön planda olsun yeterli olur bence
10 YorumlaNeden bu kadar boş konuşursunuz? kadın evli coluk çocuk sahibi. Eşiyle güzel bir aksam geçirmek istemiş. yine boş konuşanlar akmış buraya.
22 Yorumla
Soran3 ayBiri demiş ki fiyatın ne onu da yaz. Yani demek ki kendisiyle para karşılığı dışında kimse görüşmüyor, o kadar vahim durumda. Can sıkmaya değmez bunlara 🥰 sağol desteğin için
- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
3 ayBen şöyle düşünüyorum. Kışkırtıcı olacaksa bile, dozunu iyi ayarlamak lazım. Belki yakası geniş kesilmiş ve biraz vücut hatlarını ortaya çıkaran bir elbise olabilir. Öyle bacak ya da göğüs dekoltesi fazla olur sanki.
00 Yorumla
3 ayInstagramda butikmalaga diye bir sayfa var. Bir göz atmanı tavsiye ederim. Cidden çok etkileyici şeyler var. Artık hangisine cesaret edebilirsin, tercih edersin orası sana kalmış bisey
Şimdiden iyi eğlenceler00 YorumlaAdam beğeniyorsa Seksi giyinmesende beğeniyor 🙂 Seksi giyinmeye ihtiyaç duyuyorsan güzelliğine güvenmiyor kendini teşhir ederek sunmak istiyorsun demektir
03 Yorumla
Soran3 ayEşim zaten. 10. yıl dönümümüz 🫠
Çocuklar hayat stresi vesaire derken biraz kendimize özel alan ayırmayı ihmal ettik, tazeleniyoruz diyelim 🙈 bu yüzden teşhir etmek değil ama eski heyecanları hatırlamak
Soran3 ayAşırı abartı olmadığı sürece sorun etmez
Derin yırtmaçlı siyah bir elbise aldım ama emin değilim ben hala bakıyorum bu yedekte dursun. Daha bir haftam var önerin varsa alırım 🫶🏼
Siyah bir elbise her zaman çok şık durur dekolte tek bir yerden olursa daha guzel bence. Sirt dekoltesini cok severim 😍 takılar, mis gibi bir koku güzel de bir makyaj tamamdir 🌸
10 Yorumla
3 ayLittle black dress olayı her zaman iş görür, dekolte bir yerle sınırlı kalmalı yoksa düzeysiz duruyor 😪
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
3 ayDekolteli bir elbise tercih edebilirsin. Hem lüks restoranta uygun hemde seksi olur.
Bu olmaz diyorsan bluz veya crop altına mini etek olabilir.00 Yorumla
3 ayDerin yırtmaçlı kırmızı ya da siyah elbise mükemmel olur
12 Yorumla
Soran3 aySiyah derin yırtmaçlı bir elbise aldım ama hala bakıyorum bu yedekte dursun zaten her zaman giyilebilecek bir elbise. Daha uygun bir şey bulursam onu alacağım. Bulamazsam bunu giyeceğim
- 3 ay
Bunu giy
3 ayiçine bişey giymedigin sürece üstüne ne giyersen giy gecenin sonunun nasıl bitecegi belli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aySen Fb buluşmaya gidiyon... Kim napsın 2026 da boş muhabbeti... Hiç uğraşma mini corp etek. Eyilince tangan açılıcak kadar mini. siyah mini bir çanta bitti. topuklu ayakkabı... Otelin altında bir restorant seçin otele çıkması kolay olsun.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar kasmaya gerek yok derim. Rahat olabileceğin beğendiğin bir kıyafetini giy git. Biz erkekler sizin kadar detaylara bakmıyoruz
00 Yorumlakanka gogus dekoltesi olmayan ama sirt dekolteli yirtmacli bir elbise olabilir.. gidecegin restaurant da bunu tasimali tabii
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 391 cevap paylaştı.
3 ayAcı kahve moda bu yıl acı kahve midi boy bir elbise ya yırtmaç, ya göğüs dekolteli üzerine oturan topuklu ayakkabı ve mini bir çanta tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayhttps://youtu.be/C3bryrzYmok?si=aDUZxVLkdO2rY2Tk
Bu buluşma sahnesindeki kombin olabilir00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayFiziğine uygun hafif ve güzel bir elbise dekoltesi olmasa da olur
10 Yorumla
3 aySiyah tercih ederdim, muhtemelen sırt dekolteli bir elbise olurdu, hafif vücut simi ve şık takılar
22 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayHayatta söylemem benim verdiğim fikirle ortalığı yakıp geçeceksin hiç gerek yok
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı.
s 3 aySiyah düz elbise... yani little Black dress dedikleri.. bence tam ideal be kurtarıcı
00 Yorumla
3 ayNasıl iş olduğunu söylemin belirtmiş. Ücretini de bari yazsaydin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 555 cevap paylaştı. Senin dişi olma vaktin gelmiş hem kadın ol hem de hissettir erkeğine.
00 Yorumla
3 ayKim ne şekilde açıyorsa bakıyorsa beni ilgilendirmiyor demeye çalıştığım şey kadın açtı diye bakan kişi masum değil sonuçta kadın açsa da açmasa da her şekilde bakan bir erkek olucak bu yüzden öyle çok da aklamaya çalışmayın kendinizi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 aysen ne alacağını, ne giyeceğini hepimizden iyi bilirsin
01 Yorumla
Soran3 ayYok valla bilsem sormazdım.
3 ayFiziğini görmeden biz nasıl bir yorum yapabiliriz ki. Aynanın karşısına gec ve zevkine güvendiğin bir arkadaşıda olsun yaninda.
00 YorumlaMini siyah bi elbise. siyah tül çorap ve güzel bi topuklu. Aklını başında. alır
10 Yorumlasütyen giy sütyenle gez bence yeterince kışkırtıcı hatta güvenlik bile kışkırır o derece
00 Yorumla
3 ayKot üzerine dantelli bir bluz hafif topuklu ayakkabı sık bir ceket olabilir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 aySiyah saten diz ustu askili
02 Yorumla
Soran3 ayYa bu saten elbiseler bi tek bana mı dandik geliyor? Tok saten bulamıyorum veya… ondan öyle düşünüyorum
- 3 ay
Muhtemelen ama bence şık
3 ayLüks restoran şartmı normal yer neyine yetmiyor
05 Yorumla
Soran3 aySiz öyle tercih edebilirsiniz.
- 3 ay
Avrupa gibi yerde yaşıyorum, her şey nekadar da pahalıda olsa ödeme gücüm var gerisini sen düşün,
Ha görüşeceyin erkeğin durumu iyiyse o ayrı
Soran3 ayDurumumuza uygun olmasa böyle bir plan yapmazdık. Sizin durumunuzu paylaşmanıza da hiç gerek yoktu.
- 3 ay
Şekerim senin yazdığına cevap olarak yazdım, yoksa şimdiye kadar bir yerde durumumu hiç paylaşmadığım görülmemiştir kapiş
Soran3 ayBen hiç durumunu sormadım ki.
Eniste zengin galiba.
10 YorumlaKışkırtma sebebin nedir?
10 YorumlaModa & Stil konusunda 5,5b cevap paylaştı. siyah mini bir elbise uyum olur
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayne tarz var aklında
00 Yorumla
3 aySüper mini v yaka bluz
00 YorumlaDolabındakileri ben nerden bilebilirim kii
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayDene orada giyince sor
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı. Siz daha iyisini bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayGiymesen daha makbul olur hayatım 🧿🙋♂️😀
02 Yorumla
Soran3 ayÇıplak mı gidiym?
Cevap sahibi3 ayOnun gibi giyin iç güzelliğin dışına yansısın mini mini etek sütyen tarzında kıyafet böyle git milletin aklını başından al makyajı çok az yap 😉🧿 gitmeden bana bı resim at istersen🤗🫵
Gizli Üye(30-35)3 aySeksi ne ya sonra aman gotume baktılar dersiniz
115 Yorumla- 3 ay
Sen mi bakıyon
Cevap sahibi3 aySen açarsan taciz etmediğim sürece bakmışım diye laf edemezsin
- 3 ay
Sanane bundan sana mı düştü anana bacına sahip çık çok konuşma
- 3 ay
Ben zaten sana teşhirciliği savunmuyorum. Ama benim inanışımda bir kadının o kısımlarına bakmakda büyük günah ve ayıptır. Kadının kendisi içinde ayıptır ama asla ben sadece bakıyorum diyerek kendini aklayamazsın
Cevap sahibi3 ay@yalnizlolita yav zaten günah bakmak da günah açmak da günah ama örneğin sen açtın diye sana bakamam tabiki sadece bakarsam sende bir şey diyemezsin yani insan bir yerini açıp dışarı çıkıyosa milletin orasını görceğini bilir bile bile açar
- 3 ay
Sanane bundan kendine bak herkesin günahı sevabı kendine dört dörtlük Müslüman mısın da konuşuyorsun böyle atıp tutmak kolay çünkü
- 3 ay
Hadi bakalım ne kadar aslan kadar aslansınız
- 3 ay
Neresini tüketme buna korkak aciz bir insan klavye delikanlısı diye boşuna dememişler
- 3 ay
Haddi ne anladın merak ettim iki kardeşim bir kıza saldırıyor gerçekten acınası bir durum yemiyor demi karışı cinse böyle yazmaya
- 3 ay
Kim o öyle biri yok iftara atma
Cevap sahibi3 ayDevil tm uzatma sen doğrularınla devam et bak ben bir erkek olarak dikkatli giyiniyorum sapıklık yapmıyorum ama erkek kadın farkermez çıplaklık normal değil sapıklıktır
- 3 ay
Ben kimseyi rahatsız etmiyorum rahatsız olduğusan engeli koy
Cevap sahibi3 ayYav ne rahatsızlığı bak algı problemin mi var ben sana niye öyle giyiniyon da demedim sadece açıklık sapıklıkktır diyorum
Gizli Üye(25-29)3 ayO adamın yerinde olmayı dilerdim 🤤😋🤌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySiyah ince parlak çorap
00 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Şık ve dekolteli elbise
00 Yorumla
3 ayNasıl bir date detay verir misin
01 Yorumla
Soran3 ay10. Evlilik yıl dönümü, ciddi lüks bir yer.
Normalde sık sık bulunulan tarz değil, o yüzden de kıyafette bi acaba oldum
3 ayBunun sonu yatakta biter 😉
02 Yorumla
Soran3 ayEşim zaten. 10. yıl dönümümüz 🫠
Çocuklar hayat stresi vesaire derken biraz kendimize özel olan ayırmayı ihmal ettik, tazeleniyoruz diyelim ;)- 3 ay
Hadi bakalım 😉 iyi eğlenceler… yardım gerekirse biz buradayız 😉
Siyah bi elbise
00 Yorumla
3 ayOmuz dekolteli krep elbise tercih edebilirsin
00 Yorumlagece uzun mu
01 Yorumla- 3 ay
E uzun belli ki :)
Askılı rahat bir elbise
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı.
3 ayBazı fikirlerim var
00 Yorumla
3 ayNe giydin
00 Yorumla
3 ayDekolteli şalvar
00 YorumlaDenin beden yapin nasil
00 YorumlaŞalvar
00 Yorumla
3 aySiyah olcak rengi ince askılı
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Şık kıyafet giyilir
00 Yorumlaİnce askılı elbise
00 Yorumla- Devamını Gör (19)