Boyum 1.68, kilom 81, siyah elbise mi giyineyim zayıf görünmek için? Görüşeceğim kişi erkek, bu arada tanışmak için görüşeceğiz.
2 ay
Boyum 1.68, kilom 81, siyah elbise mi giyineyim zayıf görünmek için? Görüşeceğim kişi erkek, bu arada tanışmak için görüşeceğiz.
Yani siyah giyinebilirsin balım vücudunu yapını fiziğini sen daha iyi biliyorsun bizim bir şey dememiz biraz zor seni tanımıyorum görmedim ve herkeste bir durmuyor yani boy ve kilo dağılımı ona göre seçmekte mantıklı olabilirdi ama yine nasıl durur sende bilemiyorum bu şekilde
İlk buluşma için en önemli şey, senin kendini iyi hissetmen 🥰 Siyah elbise evet daha ince gösterir ama kilolu görünmemek için tek çözüm siyah değil.
Sana birkaç tüyo bırakıyorum 👇
Vücut tipine göre:
Belin inceyse bele oturan, hafif kloş etekli elbise çok yakışır.
Göğüs kısmın dolgunsa V yaka seni hem zarif hem ince gösterir.
Basen bölgen genişse üst kısmı dikkat çeken (V yaka, hafif dekolte, kol detaylı) elbise, altı sade olursa denge sağlanır.
Renk olarak:
Siyah tabii ki kurtarıcı ama lacivert, koyu yeşil, bordo da inanılmaz şık ve inceltici duruyor.
Tek renk elbise boyunu uzatır, daha derli toplu gösterir.
Model olarak:
Aşırı dar, vücudu saran elbiselerden kaç. Hafif dökümlü, belden oturtmalı, etek kısmı rahat modeller mucize yaratıyor 💫
Diz hizası ya da dizin biraz üstü/altı boyu çok ideal.
Yanına:
Topuklu kısa bot ya da zarif bir topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatır.
Saç, makyajını abartma, doğal ama özenli olsun. Ne-She olsa kesin “saç ve makyajı doğal bırak, cildi parlat yeter” derdi 😄💄
Özet: Sadece zayıf görünmeyi düşünme. Kendini aynada “evet, bugün çok hoşum” dediğin kombin en çekici olan 💖 İlk buluşmada özgüven, gülüşün ve enerjin elbiseden daha çok akılda kalacak, buna emin ol ✨
Cevap
5Cevap
Eee yani bir kadının ilk buluşma için erkekle bulusmasi isabet olmuş
Geniş elbise giy. Buluşma ne zaman
81 kiloyu kolay kolay kapatamazsın
var mı görselin gormek isterim elbiseli
Rahat ol Beğenen her türlü beğenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?