Sevgilim bizim sülalede hiç açık kız yok dedi, ben açığım ben de ben kapanmam dedim, illa kapan demiyorum saçın açık olabilir ama onun dışında olmaz dedi
Üniversitede açık giyiniyorum, sevgilim aile baskısı yapıyor, ilerde sorun olur mu?
Bahsettiğin şey önemsiz bir sorun değil. Biraz kendine saygın olsun. İyi biri diye bu tavrına boyun edersen sonra başını taşlara vurursun. Bu davranışı, bir insanın dağınık olması veya yemek seçmesi gibi bir şey değil. SENİ değiştirmek istiyor. Kadınların en büyük a*tallığı, kendilerini değişmeye zorlayacak erkeklere tahammül etmeleri.
Emin ol nikah olduğu dakika baskı başlar bu tip insanları iyi tanıyorum ben ilk önce makyaj yok der ondan sonra kılık kıyafet özgürlüğüne karışır sonra tesettüre gireceksin der sonra evden çıkmayacaksın der bunlar tecrübe ile sabittir!
Zaten aklın varsa 30 larına kadar asla evlenme. Eğitimine kariyerine bak kendi ayakların üzerinde dur kimseye muhtaç olma bir yandan da hayatını ve kadınlığını yaşa doya doya. Bir daha genç olmayacaksın unutma bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayrıl. İleride kesin sorun yaşarsın. Ailesine uygun bir kız bulsun.
Öyle ama iyi biri nasıl birakiyim
Bahsettiğin şey önemsiz bir sorun değil. Biraz kendine saygın olsun. İyi biri diye bu tavrına boyun edersen sonra başını taşlara vurursun. Bu davranışı, bir insanın dağınık olması veya yemek seçmesi gibi bir şey değil. SENİ değiştirmek istiyor. Kadınların en büyük a*tallığı, kendilerini değişmeye zorlayacak erkeklere tahammül etmeleri.
Sana mantıklı geliyor mu, onaylayacağı tarzda bir kız bulmak yerine seni istediği kalıba sokmaya çalışması? Oyun hamuru musun sen?
Her istediğini yapmam zaten kabul ediyorsa böyle etsin kendinin kabul etmesi lazım beni
Bide konu sadece kıyafet olsa kabul ederim belki ama başka şeylerde çıkarırsa sorun olur
Herkes kendi ailesine göre gelin/damat bulur ise sorun çıkmaz
Hayatta çocukların hariç hiç kimse için kendinden ödün verme tebrikler
Ayrıl yav gidip isteğine göre biriyle sevgili olsaymış o zaman. Seni böyle beğenip sonra açık giyinme demek ne, kendilerini ne zannediyorlar acaba
İlk sevgili olduğumuzda dediği gibiydim ailem de öyle düşünüyor çünkü şimdi istediğimi giyiyorum ama
Bu gün neyse yarın iki katı olur
Bencede sadece bunu yapma dese kabul ama ilerde ne isteyeceğini bilmiyorum
Emin ol nikah olduğu dakika baskı başlar bu tip insanları iyi tanıyorum ben ilk önce makyaj yok der ondan sonra kılık kıyafet özgürlüğüne karışır sonra tesettüre gireceksin der sonra evden çıkmayacaksın der bunlar tecrübe ile sabittir!
Bu kadar da fazla ya öyle biri değilim ben yapamaz da kıyafet konusunda sıkıntı olur
3'te 1'i bile olsa kötü bir şey
Aynen kabul ediyorsa böyle etsin
Salla gitsin yaa o kim. Biri gider bini gelir
Ya benim karşıma hep böyle çıkıyor ama😅
Mıknatıs gibi Çekiyorsun demek ki 😂😅😄
Maalesef 😂
Valla aklın varsa öyle tiplerden uzak dur baby. Baktın öyle çıktı hemen vur tekmeyi
Aynen bu yaşıma kadar ailemle uğraştım bundan sonra da onla uğraşamam
Zaten aklın varsa 30 larına kadar asla evlenme. Eğitimine kariyerine bak kendi ayakların üzerinde dur kimseye muhtaç olma bir yandan da hayatını ve kadınlığını yaşa doya doya. Bir daha genç olmayacaksın unutma bunu
E zaten öyle yapıyorum üniversiteye gittimde kurtuldum ksjs
İyi yapıyorsun akıllı hatunlara bayılırım 👌👏👏👏
İlerde sorun olacağı açık aslında
Ne kadar açık kanka
Aşırı abartı değil tabiki ama mini filan giyiyorum ara sıra
İ stk atsana bi knka bisi dicem sana
Atamam burdan söyle
Sen bilirsin kankam
Ayril
Kaççç