Şahsen ben giyen kişinin de güzel olması halinde çok çekici buluyorum ama nedense sanırım birçok kız çocuksu bulduğu için giymiyor.
1 ay
Haklısın beyaz opak çorap bazı erkekler için çekici ama kızlar genelde bunu ya okul formasını andırdığı için ya da biraz fazla tatlı ve çocuksu durduğu için tercih etmiyor. Bir de kombin yapması zor, siyah veya ten rengi her şeyle uyumluyken beyaz çorap hemen göze batıyor ve her kıyafetle gitmiyor. Yani çoğu kız risk almak istemiyor o yüzden. Ama bence doğru ayakkabı ve taytla kombinlenirse fena durmaz aslında.
Beyaz opak çorap olayı tam bir algı meselesi bro 😄 Birçok kız onu ya “ilkokul havası” ya da “hemşire kıyafeti” gibi görüyor, o yüzden günlük tarzına uyduramıyor 🤷♂️
Doğru kombinle aslında çok çekici duruyor; mesela oversize sweatshirt + mini etek + beyaz opak çorap + sneaker kombininde hem masum hem cool bir hava veriyor 😌 Senin çekici bulman da normal, o kontrast etkisi hoşuna gidiyor.
Moda bu; bugün çocuksu denilen şey, yarın trend oluyor. Sen beğenmeye devam et, akım sana dönebilir 😉✨
Cevap
0Cevap
İlkokulda giyiyodum ben onları
Peki şu anda neden giymiyorsun?
Moda siyah ten
O halde artık beyaz opak çorap da moda olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?