Ben hiç bir şey söylemedim cinsellik ile alakalı anabacı konuşan sensin sende bir bkluk var evlidir kesin abalsının taytını konuştuğuna göre normal biri değilsin
İşte kişi kendinden bilir işi sapmın düşüncelerine başkasını da oryak etmeye çalışan mAalıın trkisin sanırım sende. burada sahte hesap açmaktan bahsedip sahte hesapla takılan birinden ne beklersin.
Beni bilen biliyor sen dert etme ülke nüfusu kadar takip atmış böyle konuşman den normal biri değilsin neyse bu kafa ile takıl sanal da yaptıkların sanal da kalmaz
Takipleri ülke nüfusuyla aynı görrcrk canım birisine ne anlatabilirim ki. Her cümlende ayrı canım seviyesini ıspatşar gibi yorumlar görüyorum. Şimdi yine ne tür bir canım yorum yapacaksın bekliyorum
Dedim ya grizekalı birinin anlamasını da beklemem ama yap yine grizekalıca bir yorum da ortalık şenlensin sonra da annenle ilgilen hadi aslanım daha sigara yakıcam diyprdun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablandan sanane sapık mısın?
Belki pipisi var dır o nasıl soru awww ay fena oldum ablan için sigara yaktım 🥲
Ben hiç bir şey söylemedim cinsellik ile alakalı anabacı konuşan sensin sende bir bkluk var evlidir kesin abalsının taytını konuştuğuna göre normal biri değilsin
Sen normal biri değilsin orası kesin 🙂
Yaptığın yorumun altına böyle bir yorumla gelmen peki 😅 kaale bile alınmayacak bir tipe benziyorsun ama yine de sen sigara içme annene yazık
Sen normal biri değilsin senin sapık ruh hastaları dolu sahte hesap ile saçma şeyler yazan ben sana hakaret etmedim küfür etmedim
İşte kişi kendinden bilir işi sapmın düşüncelerine başkasını da oryak etmeye çalışan mAalıın trkisin sanırım sende. burada sahte hesap açmaktan bahsedip sahte hesapla takılan birinden ne beklersin.
Beni bilen biliyor sen dert etme ülke nüfusu kadar takip atmış böyle konuşman den normal biri değilsin neyse bu kafa ile takıl sanal da yaptıkların sanal da kalmaz
Takipleri ülke nüfusuyla aynı görrcrk canım birisine ne anlatabilirim ki. Her cümlende ayrı canım seviyesini ıspatşar gibi yorumlar görüyorum. Şimdi yine ne tür bir canım yorum yapacaksın bekliyorum
Profil de fotom var senin gibi sahte hesap ile fantezi takılmıyorum 🙂. Eski hesabım masterdi
Hey yavrum hey savunma görsün sokrates. Profil fotosu varmış ve bu da gerçek olduğunu ıspatlıyor. Sendeki bu zeka seviyeaiyle master olmak mı
Yok be benim için verisin sadece duygusal bağ kurma hemen 🙂
Ruh hastası ya ablana sordun mu neden tayt giymiyorsun diye 🙄
Yazınların dan bir şey anlamıyorum ruh hastası gibisin 🙄
Dedim ya grizekalı birinin anlamasını da beklemem ama yap yine grizekalıca bir yorum da ortalık şenlensin sonra da annenle ilgilen hadi aslanım daha sigara yakıcam diyprdun
Sen halen daha konuşuyor musun 🥲 yazık
Annen kurudu oğlum git anne de sensen aonra sigara içicem hazırlan de
Benim annem yok vefat etti
Anneni 🫣 yok artık ne sigaraymış sendeki de. Git yat uyu sen bu hızla babanla da ilgilenirsin.
Giyim özgürlüğü denen bir şey var dimi 😅
Var
aynn baya tuhaf bir doktora götür derim
Güncellemeyi okurmusunuz
Baya tuhafına gidecek başka bir şey bulamadın mi
Çok var da bunu yeni öğrendim tuhafıma gitti gerçekten. Evli yani pek görüşemiyoruz
Ablasına çakacak
bence bize ablanın hiç tayt giymemek istemesini sormak çok tuhaf
ablaaan staaarrrr