Müvekkilim ile flörtleşiyoruz. Kendisi aşırı korumacı ve kıskanç. Ben de dikkat çeken bir tipim. Yanına gittiğimde azıcık açık giyinsem tayt giyinsem deli oluyor. Evde giy, ben olunca giyinme bile ama burada millet bakıyor, disiplin cezası alacağım senin yüzünden diyor. Hatta birkaç kere bir yere gitsek seninle net biriyle kavga ederim dedi. Beni kıskanması hoşuma gidiyor ama giyimime karışmasın istiyorum ileride. Aynı zamanda erkek arkadaşlarıma, erkek müvekkillerime de aynı. Avukatlık yapmama sıcak bakmıyor. Bunu ona nasıl alıştırırım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskanılması hoşuna gitmesi çok normal ama kontrol edilmek bambaşka bir çizgi ❤️ Sen avukatsın, hem mesleğin hem tarzın senin alanın. Kimsenin müdahale etme hakkı yok 💅
Onunla çok net ve sakin konuşman lazım:
“Beni böyle tanıdın, açık giyinmem de, avukat olmam da paket halinde. Bunları değiştirmeye çalışman beni kırıyor. Kıyafetimden, müvekkilimden rahatsız oluyorsan sorun bende değil, sende.” de.
Sınırını net koyarsan zamanla alışır, alışmıyorsa da ileride seni çok yorar. Kendi tarzından, kariyerinden taviz verme, seni seven bunlarla birlikte sever 💖🔥