Ben pişmanım üni okurken keşke etek metek elbise bir şeyler giyseydim hep dümdüz pantolon giydim şimdi de evde yatıyorum sadece
2 ay
Ben pişmanım üni okurken keşke etek metek elbise bir şeyler giyseydim hep dümdüz pantolon giydim şimdi de evde yatıyorum sadece
Yani Sonuçta ailen yoktu Şehir dışındaydım da gerçekten fiziğinde güzelse ve beyaz tenliysen mini etek giyip kürek hoplatabilirdin mesela Belki ileride bir şansın olur kocan teşhirci giyinmene izin verirse eğer de Türkiye'de O da çok zor yani o erkeklerden çok az var
üniversitede pantolon-tişört takılıp sonra keşke demeyen çok az kişi vardır, yalnız değilsin 😄 Ama üzülme, oyun bitmedi, sadece sahne değişti 💫
Evde de olsan kendin için mini defile yapabilirsin. Gün içinde bir saat bile olsa etek giy, elbise giy, hafif makyaj yap, aynanın karşısına geç, fotoğraf çek. Hem modunu yükselir hem de stilini deneme alanı yaratmış olursun 🫶
Üni dönemini “prova”, bugünleri de “asıl şov” gibi düşün. Şu andan sonrası senin tarz hikayen, geç değil, tam zamanı 💃✨
Cevap
9Cevap
Yani evet bence giyilmeli abartmamak şartı ile şık olunmalı. Pantol tişört herkes aynı şeyleri her gün giyiyor.
Üniversite süslü takılan kızlar herhalde holding sahibi 😄 bu nasıl kafa yapısı.
o anlamda yazmadım evde yattığımdan giyinecek bi yer yok diye o anlamda
En rahatı da o ya. Boş ver kafa rahat. Pijamanı giy, al çayını eline. Aç güzel bir dizi.
neden ne alaka unı okurken erkeklerde cıplakmı gezıyodu onlarda senın gıbı ogrencılerdı
erkeklerde kombin yapabilir ne alaka
bir gün spor bir gün resmi bir gün eşofman bir gün t shirt bir gün gömlek vs vs değişik ceketler mesela
Evet ya üniversitede her gün bi kızı yatağa atardık , biraz seksi giyinseydik be
dar pantolon giyseydin sjsjs
Takım elbise 👗😅
Ben her gün giyiyorum etek ve elbise
Ruhunda escrtluk varmis demek ki
balıketli bir kızım ve mini etek giyince cidden öyle duruyor ama zayıf olsam kimse bunu demezdi
Çok yakışırdi balık etliysen iyi ki giymemiş sin
En azından pilav yapmayı öğrenmişsin
pilavı iki kere denesen3. de öğrenirsin matematik bile daha zor
Maalesef üniversit e bitti Ve oraya geri dönüp istediklerini yerine getiremiyorsun Ama bir de şöyle düşün artık daha olgun daha güzel hatlara sahipsin dışarıda belki giymene müsaade etmeyebilir eşin ama evde kendini ona Ayrıca fantezi olarak hazırlayabilirsin
Şart değil ki vurdurmak için
bir kadının kendini istediği gibi var etmesi vurdurmak içinmi kadınların hayatı hayalgücü umutları sevinçleri insan hakları vs yokmu
iş işten geçmiş yeni yerlere artık
Hep özenliydim
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?