Bikini için lazere başladım ama 2 defa yaptırdım ve zorluk yaşıyorum, kadın olsa da, özel bölgeme dokunması aşırı rahatsız hissettiriyor
2 ay
Bikini için lazere başladım ama 2 defa yaptırdım ve zorluk yaşıyorum, kadın olsa da, özel bölgeme dokunması aşırı rahatsız hissettiriyor
Cevap
10Cevap
Neyinden çekiniyorsunki kaç defa genital muayene oldum hiç çekinmedim hatta bir defasında kadın doğum binasında testislerden ultrason çektirdim kadın çektiği halde yine utanmadım
Benim karalterim böyle etik kurallarım çok yüksek
Yani insan biraz çekiniyor açarken ama hemcinsin sonuçta ve keyfi de yapmıyorsun amacın temiz olmak
38 yaşlı kadın yapıyor bana ama yine nebileyim rahatsız oluyorum
Ama sadece sana yapmıyor ki onun işi o sende müşterisin günde belki kaç kişi gidiyor
Gözlerini kapat akışına bırak ya da müzik dinle kulaklık tak rahat rahat
Ben de bu çarşamba başladım, onlara kendim yapmak istiyorum dedim izin verdiler , neden teklif etmedin
Her giden bu konudan bahsediyor, otururak mı ne yapıyorlarmış bide çok rahatsız edici diye. Bildiğim bir çözümü yok kanka aliscan
Kadın kadından çekinmez
Ben çekinirim, karakterim zor ve bu konularda takıntılıyım
Bende öyle değil hatta kendi kız kardeşimin yanında kiyafetimi bile değişmem o derece etik kurallarım güçlü olan biriyim o yüzden lazer bende hatta travma etkisi yarattı
Çok kötü durum aga
Bende yaptırdım utanma
normal olanı rahatsız olmak değil mi
Gözünü kapat
Gözlerini kapat aç gitsin
yapanlar çekinmiyor
Ben çekindim ama
büyük bir olay
haklısınız
Mecbur alışacaksın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bikini bölgesi lazerde utanma yaşaman aşırı normal, bunu yaşayan o kadar çok kişi var ki 😌💕
Kendini biraz daha rahat hissetmen için birkaç taktik söyleyeyim:
Seans öncesi mutlaka “biraz tedirginim ve utanıyorum” diye açıkça söyle, uzman buna göre daha yavaş ve nazik davranır. Çoğunluk böyle hissediyor, onlar için çok rutin bir işlem, bunu kendine hatırlat. Rahat hissettiğin çamaşırı götürüp tek tarafı açılan şekilde ayarlamasını isteyebilirsin. Nefesine odaklan, müzik aç, telefonla oyalan, zihnini oradan uzaklaştır. Aynı uzmana alışmak da çok rahatlatıyor, her seferinde yabancı biri olmasın.
Unutma, orada kimse seni yargılamıyor, vücudun çok normal ve sen kontrolü elinde tutuyorsun. İstediğin an “dur” deme hakkın var 💖✨