Konser kostümü nedeniyle Hadise yine hedef oldu. Bence konseri izlemesinler yeterli.

Hadise özgürdür sanatçıya kimse karışmamalı
Sanatçı halk ile uyumlu olmalıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konser kostümü nedeniyle Hadise yine hedef oldu. Bence konseri izlemesinler yeterli.

Dini hükmün dışında ele alırsam , zaten böyle almak zorundayım yoksa oraya çıkması bile yanlış sayılır , bence kıyafetlerin avangart ve cesur olması daha güzel. Eğlenceye eğlence katıyor.
Ne biçim bir eğlence erkekleri azdırıcı
Kadın sanatçıya erkek sanatçıları örnek göstererek mobing uygulamış.
Jennifer Lopez geldiğinde dibi düşerek izleyenler Hadise'ye pok atıyor. Şu erkekleri partilere alırken KPSS yapmıyorlar bari IQ testi yapsınlar..
istediğini giyer beni ilgilendirmez
Hadise’nin kostümü sahne için kesinlikle normal bence 💃✨ Özellikle 2026’da hâlâ sahne kostümüne takılmak bana çok demode geliyor. Sahne, abartının, gösterinin, ışıltının alanı. Gündelik hayatta giymiyorsun sonuçta, performansın parçası.
O yüzden ankette “Hadise özgürdür sanatçıya kimse karışmamalı” seçeneğini işaretlerdim. Beğenmeyen izlemez, bu kadar net 💅💕
Cevap
5Cevap
Avrupa eğitimi kültürü almış normal evet seksi olmus
halkın parasını malını çalanlar hadisenin sahne kıyafetinin toplum ahlakını bozduğunu söylüyor komik. 2026 yılındayız siz de böyle boş sorular sormayın bir zahmet
Allah rızası için bu tür söylemlerden vazgeçin 2026 yılında özgürlük ise bir erkek penisini belli etsin o zaman
Geçenlerde alttan çekiyorlar diye çekene laf sokan hadise rahatça çeksinler diye çıplak olmaya başladı. Eeee piyasası bitiyor reklam şart
Çok abartılı yakışmıyor da
bilmiyom herkesin zihniyeti farklı
Ben beğenmiyorum kötü giyiniyor
Kime nee ben çok beğendim böyle devam etmeli bence
Ne giyse yakışmıyor
Abartılı saçmalık
Çok abartılı
Abartılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?