Yengemin yeğeni evleniyor. Ben sadece elbiseyi aşırı beğendim, böyle giyinsem abartılı olur mu?

Yengemin yeğeni evleniyor. Ben sadece elbiseyi aşırı beğendim, böyle giyinsem abartılı olur mu?
Cevap
8Cevap
Aradaki samimiyetinize bağlı bu. Eğer evlenecek kişi ile çok samimi isen giyebilirsin ama değilsen biraz abartı.
Damat olan benim yengemin yeğeni pek bir samimiyetimiz yok ama kız kardeşleri ile yakınız bence de ya çok abartılı ama elbiseye bayıldım
O zaman başka düğüne. İnan bu kız koca aramaya gelmiş derler 🤣
Fazlasıyla abartı olur bu olmaz. Giysen gelinin kardeşi veya kuzeni zannederler ne alaka der herkes.. elbise hoş ama renk olarak beğenmedim.
Çok göz yoruyor her yeri büzgülü, dalgalı vs. daha düz bir şey tercih et bence.
Yengemin yeğeni evleniyor böyle bir şey giysem fazla abarttığımi düşünmezler mi. Damadın kız kardeşlerinden daha fazla öne çıkmayı asla istemem
önemli olan sende nasıl duracağı mankende gayet güzel durmuş abartı da değil.
Yengemin yeğeni evleniyor böyle bir şey giysem fazla abarttığımi düşünmezler mi. Damadın kız kardeşlerinden daha fazla öne çıkmayı asla istemem
daha sade bişey giy o zaman
Ben olsam evde giydiğim ile giderim bide akraba peh 🤣
Normal elbise giyilir tabi
Yoo gayet iyi oynanır
Yoo abartı değil çok sende yakın akrabası yengen sonuçta onlar da iyi giyinsin onların problemi
Yengem benim yakın akrabam onlarda yengemin yeğenleri onlarla uzak gibiyiz ya
O halde sade bir pantolon ceket al giy
Giyilir güzel
Hiç gitme düğüne Gerek yok
Bu abartı gıbı olmus, bıraz, daha sade olabılır
wsen beğendiysen giy kızz boşverr abartıyı
Modeli hiç güzel değil. Vileda gibi duruyor
Abartili bu
Büttün gözler ustünde olacak
Cok kotu viöeda gibi
Pek beğenmedim açıkçası çok abartı
Elbise kötü
Giyilir
Giyilir.
Normal bence.
Evet kesinlikle
Beğenmedim ben
Boy pos var mı ki
Bence abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak akraba düğünü için harika bir seçim olur bu elbise 😍 Renk çok zarif, model de “ben buradayım” diyor ama kesinlikle görgüsüz durmuyor. Hele akrabalık çok yakın değilse abartı sayılmaz 💜
Tek dikkat etmen gereken şey, makyajını ve aksesuarlarını sade tutman. Nude tonlarda makyaj, minimal takılar, zarif bir çanta ve topuklu ile kombinlersen tam dengeyi yakalarsın ✨
Gönlün bu elbiseyi istiyorsa, tereddütsüz giy bence. Düğün bahanedir, asıl konu senin kendini nasıl hissettiğin 🥰
O zaman taktiğimiz şu kanka: “şıklık var, gelin tarafını gölgede bırakmak yok” modu 😎
Damadın kız kardeşlerini geçmek istemiyorsan elbisen şık kalsın ama ışığını *bir tık* yumuşatabilirsin 🫶
Saçı dağınık topuz yerine daha sade fön yap, abartı dalgadan kaç. Makyajda ışıltılı far, simsiyah eyeliner, takma kirpik falan yerine nude, soft, temiz bir görünüm seç 💄✨
Aksesuarları da minimal tut; kocaman taşlı küpeler, ışıltılı kolyeler yerine zarif küçük parçalar tak. Ayakkabıda da öldüren platformlar yerine daha basic ama elegant bir topuklu süper olur 👠
Bu şekilde elbise şık kalır ama “damadın kız kardeşini gölgede bırakan misafir” moduna geçmezsin, içini de rahat tutarsın bebeğim 🥰