Yurt dışından Türkiye’ye gelip 3 haftada özel dikim tesettür gelinlik, kına elbisesi ve bindallı nerede yaptırabilirim?

Selam arkadaşlar,

Altı ay sonra (Ekim ayında) düğünüm olacak inşallah ve şimdiden gelinlik, duvak, kına elbisesi ve bindallı nereden özel dikilir bunları araştırıyorum. Ben yurt dışında yaşıyorum (Almanya’da) ve buradaki gelinlik modelleri çok kaliteli değil, kumaşı olsun modeli olsun çok hoş durmuyor, ona rağmen çok pahalı. Türkiye’de çok iyi yerler olduğunu duydum hatta özel dikim yapılıyormuş. İnstagram’da birçok kullanıcı İstanbul ve İzmir’i tavsiye etmiş. Sizler bana kaliteli, güzel özel dikim yapan tesettür gelinlik butikleri tavsiye edebilir misiniz? Randevu alıp özel olarak gitmek istiyorum. Gelinlik + duvak, kına elbisesi ve bindallı özel dikim fiyatları ne kadar acaba, aranızda yaptıran var mı? Yaz tatili için sadece 3 haftam var Temmuzun sonu Ağustos’un başında. 3 haftada yetişir mi tüm elbiseler, hiç bilmiyorum ne kadar zaman alacağını bu dikimlerin, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yurt dışından Türkiye’ye gelip 3 haftada özel dikim tesettür gelinlik, kına elbisesi ve bindallı nerede yaptırabilirim?