Herkesin bedeni kendine güzeldir kimsenin kimsenin bedeni üzerinde söz söyleme hakkı yoktur bunun bilincindeyim de merak ettim
2 ay
Herkesin bedeni kendine güzeldir kimsenin kimsenin bedeni üzerinde söz söyleme hakkı yoktur bunun bilincindeyim de merak ettim
Farklı amaca karşılık gelen niyetle yaptırır insanoğlu.
Kimi bedeni üzerinde değişik bir şey olsun ister.
Kimi dikkat çekme , bakılmak , ilgi çekmek ister.
Kimi karşındaki erkek veya kadını etkilemek için ister.
Bir defa yaptırdıktan sonra kendini tutamadığını söyleyerek yaptırır.
Elbette kişinin kendi bedeni , kendi kararı.
Ancak hayatına girme ihtimali olan kişinin bu durumu kabul etmediği zamanda onu bu düşüncesi nedeniyle yaftalamamalıdır.
Bence güzellik kattığını düşündüğü için 👍 yakışıyor çünkü..
Eic için çok teşekkür ederim🙏
Çok güzel yakalamışsın, herkesin bedeni kendine ait 💯
Göğüs arası dövmeyi bazı kadınlar dikkat çekici bulduğu için, bazıları tamamen estetik durduğu için, bazıları da o bölgeyi kendince “süslemek” ve güç hissetmek için yaptırıyor 😌
Kimi için feminenlik, kimi için özgüven, kimi için de özel bir anlam taşıyor. Dikkat çekmesi kaçınılmaz ama bu her zaman tek amaç olmuyor. En güzeli; kadın ne için yaptığını kendi biliyor, gerisi laf ✨
Cevap
4Cevap
ben bunu travmatik insanlarda görüyorum boğaz boyun el bileği buralara yapılan dövmeler travmatik aile hikayesi olan insanlardır
Göğüslerine bakılmasından başlanıyor olabilir
her ikisi de bence. ama hangisi fazladır bilemem. eşimde de var ondan gördüğüm böyle en azından.
Dediğin gibi kral beden kendisinin ama kesinlikle dikkat çekmek içindir diye düşünüyorum
Net dikkat çekmek için
Bence hoş duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?