Old money, mob wife, coquette, bloke core tarzlarını hiç denediniz mi, hangisi sizsiniz?

Merhaba KScanler nasılsınız? 😊

​1. Old Money (Asil ve Zengin Kız) 🏰
​Kızlar bu tarz tam olarak "Benim dedemin dedesinin de yatı vardı" deme tarzı! 🛥️ Öyle her yerine koca koca markalar basan sonradan görmeler gibi değil... 🤫

​Olayı ne?: Sessiz lüks! 💸 Çok pahalı ama bağırmıyor. Kaliteli kumaşlar, jilet gibi kesimler. ✨

​Ne giyiyorlar?: Beyaz keten gömlekler, kaşmir kazaklar (omza atılacak mutlaka! 🧶), kumaş şortlar, inci kolyeler ve babetler. 👡 Renkler hep krem, bej, lacivert. ⚓

​2. Mob Wife (Mafya Karısı) 🕶️🌹
​"Clean girl" falan bitti kızlar, artık devir ağır abla devri! 👠 70'ler ve 80'lerin o güçlü, mafya filmlerindeki kadınları düşünün. Aşırı iddialı, aşırı seksi ve biraz da tehlikeli! 🔥

​Olayı ne?: "Bana bulaşma, kocam seni bitirir" aurası. 💅💼

​Ne giyiyorlar?: Dev gibi (yapay) kürkler 🐆, baştan aşağı leopar desenleri, deri pantolonlar ve kocaman altın takılar. 💍 Gözlerde dumanlı makyaj, saçlar alabildiğine hacimli! 🦁

​3. Coquette (Keket / Cici Kız) 🎀🍭
​Kızlar bu tarz tam bir "pembe panter" rüyası! 🌸 Hayatında hiç derdi tasası yokmuş gibi görünen, aşırı feminen ve tatlı kızların tarzı. ✨
​Olayı ne?: Masumiyetle cilveyi birleştirmek. Her şeye fiyonk takmak! 🎀🍓

​Ne giyiyorlar?: Dantelli büstiyerler, fırfırlı etekler, saçlarda devasa kurdeleler, beyaz çoraplar ve Mary Jane ayakkabılar. 🦢 Renkler tabii ki bebek pembesi ve beyaz! 🤍

​4. Bloke Core (Maçka Kızı / Futbolcu Sevgilisi) ⚽👟
​"Ben futboldan anlamam ama tarzına bayılırım" diyenlerin akımı! ⚡ Eskiden erkeklerin halı saha sonrası giydiği şeyleri şimdi biz sokakta ikonik hale getirdik. 😎

​Olayı ne?: Erkeksi parçaları aşırı cool ve feminen şekilde taşımak. 🧢🔥

​Ne giyiyorlar?: Oversize veya dar vintage futbol formaları 👕, altına bol bir jean veya mini etek. Ayakta kesinlikle Adidas Samba ya da Gazelle! 👟

​#aynadakiajan iyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️‍♂️🪞✨
Old money, mob wife, coquette, bloke core tarzlarını hiç denediniz mi, hangisi sizsiniz?