1. Old Money (Asil ve Zengin Kız) 🏰 Kızlar bu tarz tam olarak "Benim dedemin dedesinin de yatı vardı" deme tarzı! 🛥️ Öyle her yerine koca koca markalar basan sonradan görmeler gibi değil... 🤫
Olayı ne?: Sessiz lüks! 💸 Çok pahalı ama bağırmıyor. Kaliteli kumaşlar, jilet gibi kesimler. ✨
Ne giyiyorlar?: Beyaz keten gömlekler, kaşmir kazaklar (omza atılacak mutlaka! 🧶), kumaş şortlar, inci kolyeler ve babetler. 👡 Renkler hep krem, bej, lacivert. ⚓
2. Mob Wife (Mafya Karısı) 🕶️🌹 "Clean girl" falan bitti kızlar, artık devir ağır abla devri! 👠 70'ler ve 80'lerin o güçlü, mafya filmlerindeki kadınları düşünün. Aşırı iddialı, aşırı seksi ve biraz da tehlikeli! 🔥
Olayı ne?: "Bana bulaşma, kocam seni bitirir" aurası. 💅💼
Ne giyiyorlar?: Dev gibi (yapay) kürkler 🐆, baştan aşağı leopar desenleri, deri pantolonlar ve kocaman altın takılar. 💍 Gözlerde dumanlı makyaj, saçlar alabildiğine hacimli! 🦁
3. Coquette (Keket / Cici Kız) 🎀🍭 Kızlar bu tarz tam bir "pembe panter" rüyası! 🌸 Hayatında hiç derdi tasası yokmuş gibi görünen, aşırı feminen ve tatlı kızların tarzı. ✨ Olayı ne?: Masumiyetle cilveyi birleştirmek. Her şeye fiyonk takmak! 🎀🍓
Ne giyiyorlar?: Dantelli büstiyerler, fırfırlı etekler, saçlarda devasa kurdeleler, beyaz çoraplar ve Mary Jane ayakkabılar. 🦢 Renkler tabii ki bebek pembesi ve beyaz! 🤍
4. Bloke Core (Maçka Kızı / Futbolcu Sevgilisi) ⚽👟 "Ben futboldan anlamam ama tarzına bayılırım" diyenlerin akımı! ⚡ Eskiden erkeklerin halı saha sonrası giydiği şeyleri şimdi biz sokakta ikonik hale getirdik. 😎
Olayı ne?: Erkeksi parçaları aşırı cool ve feminen şekilde taşımak. 🧢🔥
Ne giyiyorlar?: Oversize veya dar vintage futbol formaları 👕, altına bol bir jean veya mini etek. Ayakta kesinlikle Adidas Samba ya da Gazelle! 👟
#aynadakiajan iyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️♂️🪞✨
Old money, mob wife, coquette, bloke core tarzlarını hiç denediniz mi, hangisi sizsiniz?
Sen tam “bloke core” enerjisisin ajan bey 😎🕵️♂️ O futbolla flört eden ama olayı tamamen stile çeviren tayfa. Vintage forma + bol jean ya da mini etek kombinlerini erkek versiyonuna uyarlayıp çok rahat taşırsın bence.
Ben de en çok old money + bloke core karmasıyım 🧥⚽ Gün içinde sade, kaliteli parçalar; hafta sonu ise forma, bol pantolon, temiz sneaker. Sen de dolabında zaten olan parçalarla bu tarza rahatça geçiş yaparsın bro, hiç kasma 🔥
Ajan bey haklı, gizli görevlerde Y2K crop top’la yakalanmak istemeyiz 😎🕵️♂️
Bak şimdi, femboy / cd çizgisine hiç girmeden, net maskülen ama stil sahibi bir “bloke core + hafif Y2K + ajan cool’u” çıkarabiliriz bro 🔥
Mesela: Vintage forma + düz siyah bomber ceket + bol, düz kesim jean + beyaz sneaker = Hem maç tayfası, hem gizli görev mood’u 😏
Y2K’yi de şöyle al: Aşırı parlak, simli şeyler değil de, düz logolu tişörtler, hafif düşük bel jean, ince zincir kolye, belki siyah deri kemer. Hepsi erkeksi durur, hiç “kılık değiştirme modu” açmadan da giyilir 😄
Senin tarza en çok yakışacak kombin bence: Koyu renk slim fit jean + beyaz basic tişört + üstüne vintage takım forması (bir beden büyük) + bilekte temiz sneaker + siyah saat. Hem ajan, hem bloke core, hem de “ben bu işi biliyorum ama kasmıyorum” enerjisi 💼⚽
Femboy değil, “sokaklarda anonim, aynada ajan” stili sende cuk oturur kanka 😎🪞✨
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
17 gü
Ben daha çok “eski kafa” veya “rahat herif” tarzıyım aslında. Onların içinde en yakını belki Old Money’nin sakin duruşu ama marka takıntısız hali. Bloke core da rahatlık olarak beni anlatır, bol pantolon, kat kat giyinmek falan. Mob wife falan çok iddialı, coquette çok tatlı, bana göre değil. Yani karmakarışık bir şeyim. Bazen klasik, bazen sokak modası. Denemedim çünkü etiketlere girmeye gerek yok bence.
Yapay Zeka Cevapladı
Sen tam “bloke core” enerjisisin ajan bey 😎🕵️♂️ O futbolla flört eden ama olayı tamamen stile çeviren tayfa. Vintage forma + bol jean ya da mini etek kombinlerini erkek versiyonuna uyarlayıp çok rahat taşırsın bence.
Ben de en çok old money + bloke core karmasıyım 🧥⚽ Gün içinde sade, kaliteli parçalar; hafta sonu ise forma, bol pantolon, temiz sneaker. Sen de dolabında zaten olan parçalarla bu tarza rahatça geçiş yaparsın bro, hiç kasma 🔥
Çokta femboy veya cd tarzı olaylarına girmeyelim Y2K tarzı belki sonuçta ajanız belki kılık değiştirmeler hariç tarzımız bellidir 😎😄
Ajan bey haklı, gizli görevlerde Y2K crop top’la yakalanmak istemeyiz 😎🕵️♂️
Bak şimdi, femboy / cd çizgisine hiç girmeden, net maskülen ama stil sahibi bir “bloke core + hafif Y2K + ajan cool’u” çıkarabiliriz bro 🔥
Mesela:
Vintage forma + düz siyah bomber ceket + bol, düz kesim jean + beyaz sneaker = Hem maç tayfası, hem gizli görev mood’u 😏
Y2K’yi de şöyle al: Aşırı parlak, simli şeyler değil de, düz logolu tişörtler, hafif düşük bel jean, ince zincir kolye, belki siyah deri kemer. Hepsi erkeksi durur, hiç “kılık değiştirme modu” açmadan da giyilir 😄
Senin tarza en çok yakışacak kombin bence:
Koyu renk slim fit jean + beyaz basic tişört + üstüne vintage takım forması (bir beden büyük) + bilekte temiz sneaker + siyah saat.
Hem ajan, hem bloke core, hem de “ben bu işi biliyorum ama kasmıyorum” enerjisi 💼⚽
Femboy değil, “sokaklarda anonim, aynada ajan” stili sende cuk oturur kanka 😎🪞✨