4 ayTopluma göre değişir
Çünkü her toplum farklı.
Avrupa da Amerika da buna cinsel zihniyetle bakmazlar
Ama Türkiye de adam p*no izliyor ye karıyı cinsel olarak görüp
Bune ahlaksız...
Amerika da Avrupa da böyle saçmalıklar yok
Zorla güzellik olmadığı sürece kimse kimseye temas etmediği sürece isteyen istediğini giyer
İngiltere de
Don kültürü var diye biliyorum orada o kültür var evet peki hiçbir erkek kadın tecavüz etmeyi düşünmüyor mu ya da erkek kadının kilüloduna azmıyor mu sonucta don kültürü
Düşünmez yapmaz çünkü onlar öyle yetişmiş
Onlarda bunun memesi görünüyor bunun g*tu gozume batıyor bu açık giyinmiş tahrik ediyor beni saçmalığı yok..
onların don kültürleriyle dalga geçiyoruz ama onlar bizim gibi saçma sapan meseleler yüzünden kan döken yargılayan ahlak bilmem ne diyip insanları ayrıştırmıyor yargılamıyor
Çünkü herkes kendi hayatından sorumlu
İsteyen istediğini giyer istediğini yapar kimseye dokunulmadıkça zorla güzellik olmadıkça normal..
Ortadoğu da bunlar normal karşılanmaz çünkü Ortadoğu bu tarz meseleler de çağ atlayamamış.. Din falan onlara girmeyecem mesele sadece din değil.
Ortadoğu da kıyafeti gözüne batıyor diye sırf gıcıklığına tahrik etti diyen erkekler var.. Ortadoğu da bir erkeğe gıcık oldu diye iftira atan kadınlar var..
Ama batı da erkek kadın birbirine düşman değil nefretle bakmıyor çünkü güven var yargılama yok saygı var
Bizdekilerin anlamadığı beyinlerinin yetmediği
Saygıyla sevgiyi birbirine karıştırmaları.. Saygı ve sevgi birbirinden bağımsızdır..
Saygı duymuyorum dediğin an o kişiye her türlü iftira karalama küfür anlamına gelir ama bunu anlamayan kafalar var saygı nedir adam gibi bilmeyen insanlar ota b*Ka şikayet yağdırıyor
İnternet var araştır Google yaz saygı nedir kelimeleri öğren anlamlarını öğren ama işte İnternete girip şu nedir bu nedir bu ne demek detayına kadar araştırmaya üşenen ben bunla uğraşamam diyenler her b*ktan şikayetçi olur..
Film dizi mi izledi etkilendi mi? Filmde ne oldu adam mı öldürdü bende deneyeyim
Tecavüz mü etti bende deneyeyim
Camdan mı atladı ben spidermanim
Racon kesmem kafa
Kafa koparmak
Karının kızıyla baba birlikte mi oldu
Annesi oğlunun arkadaşı
Babasının kızı
Kardeşi amcası dayısı
Sülalesi ile mi birlikte oldu
Bende olayım bende yapayım
Suç kimde?
Özenen de...
Dizide değil filmde değil
O zaman biz gördüğümüz her şeye özenelim ama öyle olmuyor gördüğün her şeye özenemezsin
Milyon çeşit var
Suç özenti de...
Dizide filmde değil
Pokemon muhabbeti çok saçma muhabbet
Spider Man
Ailesi sorumsuz
Tek başına bırakır çocuk Spider Man bilmem ne izler bende yapayım camdan atlıcam oleu Spider man
Burada tamamen aileler sorumlu...
Düşünemiyorsan çocuk yapma çocuk senin kölen değil istediğin zaman bırak git
Çocuk dünyanın en büyük sorumluluğu
Yetiştir bak öğret anlat vb...
Kolay olsaydı hiçbir bebek anne karnında uzun süre kalmazdı
Sperm girdimi kadına direk bebek çıkardı
Çocuk yapması kolay zevk veriyor çünkü cinsel anlamda hem zevk alıyon ne güzel ama çocuk yaptıktan sonra sorumsuz oluyorsun ilgilenmiyorsun
Sonra Kendi suçunu başka her yere atıyorsun
...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 305 cevap paylaştı. Normal devirde değiliz. Eskiden öğretmenlerimiz kumaş pantolon giyerdi güzel düzenli ceketli giyimleri vardı edeplilerdi. Şimdi sanki düğüne gider gibi bazı kadınların teşhir meraklısı olmaları da pek hayra alamet değil. Tamam giysinler normal sosyal yaşantısında ama okulda öğrencilerin karşısında normal değil ya. MEB cidden uyuyor. Liselilere bakıyorum doğru düzgün kıyafet düzeni yok öğretmenler de salmış hiçbirinin öğretmen sıfatı yok.
31 Yorumla- 5 ay
Anladim
- Moda & Stil konusunda 32,7b cevap paylaştı.
u 4 ayisteyen giyinir
11 Yorumla- 4 ay
Evet
- Moda & Stil konusunda 743 cevap paylaştı.
5 ayBir öğretmenin bilgisini pazarlaması gerekir. Başka bir şeyini değil.
43 Yorumla- 4 ay
Anladım
- 4 ay
Ne güzel.
- 4 ay
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Günlük hayatta bu tarz mini elbise tabii ki giyilir, bunda sorun yok 😉 ama konu iş ortamı ve özellikle öğretmenlik olunca olay biraz değişiyor kanka.
Moda tarafında baktığında kombin güzel, fit duruyor, stil olarak da gayet modern 👍 Ama profesyonel hayatta, özellikle sınıf ortamında daha dengeli parçalar tercih etmek her zaman daha rahat ettirir. Diz üstü ama çok mini olmayan etekler, oversize gömlekler, kumaş pantolonlar hem stil sahibi duruyor hem de “iş ortamı” çizgisini koruyor.
Kısaca: Günlük hayatta normal, okulda ise biraz daha soft ve sade kombinler çok daha uygun olur 🔥✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Moda & Stil konusunda 8,3b cevap paylaştı.
4 ayEtik değil yani hoş mu şimdi odak nerede
01 Yorumla- 4 ay
Bilmem
4 ayIstedigi gibi giyinsin.. Bir insanda bu gibi ozellikler yoksa istediginiz kadar egitin baska bir konuda yine eksik kalacak. Kimse kusursuz degil ama kusursuz olmakla kusura cabalamak arasinda fark var. Bir egitimci kendi istegiyle giyinmeyi bilmeli. Atanmayi bekleyen o kadar ogretmen varken sosyal medyada kendini paylasan iki uc zibidi embesile mi kaldi Turkiye Egitim Sistemi.
351 Yorumla- 4 ay
@gizliiQwe Ya zorla falan kapanmadim bos bos yorum yapmayin kimsenin giyinisi de umrumda degil siz ne saniyorsunuz kapalilari ben anlamadim ki kafama taktigim sey benim yasamimi etkilemiyor bundan rahatsizlik duymuyorum batmiyor bana siz niye bu kadar beni dusunuyorsunuz anlamadim
- 4 ay
Nasıl etkılemıyo knk ya
- 4 ay
@gizliiQwe ben boyle bir sey demedim bunu diyenlerle ilgilenebilirsin onlara diyemediklerini 2 3 kapali gorunce demene gerek yok
- 4 ay
@sormanehaldeyjm neden etkilesin ki istersen ciplak gez benim odagim senin giyinisin degil cunku hayatta daha onemli konular var mesela kendini gelistirmemen gibi
- 4 ay
@gizliiQwe grcktn ayıp ya. yazıklar olsun
- 4 ay
@gizliiQwe Musluman olacagim degil zaten dogdugumdan beri Muslumanim sen ne zaman Musluman olacaksin
- 4 ay
Uf ne anlatıyon
- 4 ay
@gizliiQwe HWBWBWBWBWBHWHW kompleks iste o yzden oluor hep bunlr
- 4 ay
@gizliiQwe Teknoloji kullanmakla zekanin bir baglantisi mi var
- 4 ay
🥺
- 4 ay
Universiteye belki gitmissinizdir yolunuz dusmustur egitim alma gayeniz varsa, cogu profesorumuz slaytin nasil acildigini sunuma alindigini bile bilmez. Madem kendini gelistirmek teknolojiyi ogrenmek bu adamlar sizden daha mi az kendini gelistirmis oluyor simdi :)) Bence sizin iyi bir egitim almaniz lazim kimden oldugunu bilmiyorum cunku temel seviyeden anlatan hoca kalmamistir su devirde
- 4 ay
@gizliiQwe Sen beynini fazla kullandigin icin galiba su an benim hesabimda yorumlarimi stalklayip hepsine bir laf sallamaya calisiyorsun. Slak bi insanin yorumlarina yorum uretmeye calisan ultra slak oluyor herhalde
- 4 ay
Allahn ezigi sen uniyi niye bu kdr ilahlastırdın
- 4 ay
@sormanehaldeyjm üniversiteyi bitirmeyenler bir bk olamadigi icin olabilir mi :))
- 4 ay
a101den yorum yazmakla olmuyor sorma ne haldeyim denen kiz :D okumak ve bunun karsiliginda bir is bulmak buyuk bir lutuf evet
- 4 ay
Bitirenler de olmıyo knk
- 4 ay
Yazl uzuldum Şu an sana yazık
- 4 ay
Konumya degmezsn sıktın
- 4 ay
@sormanehaldeyjm Ayyy hanimefendinin damarina bastikkk☹️☹️😭😭😭🥵😆😆😆😆
- 4 ay
@sormanehaldeyjm Ajjwjwjwjwwjwjwjq Jajsjdjd jajwjwjd jwjwjejrje kanka sende nasil o isler hani buyuyup adam olcaktin falan hikaye mi oldu dersin☹️😭🥵🥵🥵😆😆😆
- 4 ay
A101 HASBBSHSH senin gibi ezik bı kompleksli ml olmadgm icin kndimi kanıtlma ıhtıyacı duymuyorm evde oyleyım bımde calısıyorum bebeğim
- 4 ay
Offf ya
- 4 ay
Hhwhahahahhahahwjwjwj
- 4 ay
🥺 a101 de basvueduk almıyo ki
- 4 ay
Liptonu nerden alıyon sn onu soyle
- 4 ay
@gizliiQwe Millete yol sorunca sizin halde mi olucam👍🏻☹️
- 4 ay
Ayse lutfen uyu artık kızım cık buralardan
- 4 ay
Gulduk eglendk bitti
- 4 ay
Ayıp ayıp gunah
- 4 ay
@sormanehaldeyjm muhtemelen asik oldugun adam da bir Sumeyye ya da Ayse ile seni aldatacak bilgin olsun :)
- 4 ay
Olabilir yanı eee bnlil bisey mi bu awk mli
- 4 ay
algıların kapanmıs
- 4 ay
İns ayseyle aldatır da guler geçeriz
- 4 ay
Hwbebebwbja
- 4 ay
Cok guzel bir gece yasattın bize. Tesekkur ederız sende Bırazcık sosyallestın sanki aysecigim ❤️
- 4 ay
Yorumda kavga etmeyin soru benim sorum
- 4 ay
Gunaydın emir
- 4 ay
Günaydın
4 ayBunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bir lisede ben de stajyer öğretmenlik yaptım. Aynı sınıfta başka stajyer kız arkadaşlarım da vardı. Ne ben ne onlar böyle giyindi ne de öğrenim hayatımda herhangi bir öğretmenim böyle giyindi ne de aynı üniversitede okumuş olduğum başka liselerde staj yapan arkadaşlar böyle giyinip ders anlattı.
11 Yorumla- 4 ay
Öyle diyorsanız tabi
- Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı.
4 ayBen normal karşılayamıyorum Türk toplumuna uygun gelmiyor doğrusu eğer bu şekilde de devam ederse şundan birkaç yıl sonra ortalık yangın yerine dönecek şimdi bunu güzelleyenler oturup şu günleri bile mumla arayacaklar
41 Yorumla- 4 ay
Bişey olmaz
- Moda & Stil konusunda 358 cevap paylaştı.
4 ayİnsanların özel hayatlarındaki giyim ve yaşam tarzı elbette kendisini ilgilendirir ama resmi kurumlarda, iş ortamında her şeyin bir usulü vardır. Bu kişi özelinde söylemiyorum ama kadın veya erkek farketmez iş ortamlarına uygun giyinmeli. Yani ben evden çalışıyorum ona rağmen toplantılar vs olduğunda üstüme başıma çeki düzen veriyorum çünkü insanlarla profesyonel bir ortamda etkileşim içerisine giriliyor ve buna uygun davranılması gerekiyor.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. Tamamen yanlış buluyorum. Hatta geçenlerde bir arkadaşımı bu yüzden uyarmış ve "baksınlar diye yapıyorum aşko zaten" lafını duymuştum. Tamamen rezillik
12 Yorumla- 4 ay
Rezilce bir cevap vermis
Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. Yani hiç normal değil, çocuk bile olsa etkileniyor. Yetişkin olsa libido tavan yapar, sonra da kalkıp sapık falan demeyin.
Yani merak ediyorum gerçekten, NEDEN? oranızı buranızı gösterme eğiliminde oluyorsunuz ki?
00 Yorumla
4 ay😡😡😡 gerçekten çok kızgınım şu an bizi okutanlar neden Hacıbaba türbesi gibiydi ne yokluklarda okumuşuz arkadaş.😡😡😡 Eğitimde fırsat eşitliği istiyorum
01 Yorumla- 4 ay
😅😅
İsterse kilotla gelsın. Onun bedenı bizi ne ilgilendirir.. iyi bir öğretmen mi görevini eksiksiz yapıyor mu ona bakarım.
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
4 ayBir veli olarak çocuğumu o okula göndermem müdür olsam kendi okuluma böyle bir jt sokmam
21 Yorumla- 4 ay
Hadi ya
Resmi alanlarda ben bu tarz giyinmeyi yanlış buluyorum. Kadın da erkek de biraz resmiyete uygun giyinmeli. Dışarıda herkes istediğini giyinsin.
01 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
4 ayPeki sınıflarda tahta bu kadar köşe de olur mu🤣
11 Yorumla- 4 ay
Olmus
- Moda & Stil konusunda 826 cevap paylaştı.
4 ayGiyinilir? Biz türbanlı hocalara katlanıyoruz onlarda katlansın bi zahmet
11 Yorumla- 4 ay
Ne alaka
Derste giyilmez de plajda falan giyilir yani yerine göre giyinmeyi bilmeli bir insan
17 Yorumla- 4 ay
Bikini mi bu
- 4 ay
Yo var
- 4 ay
Git banane
- 4 ay
Tamam kizma
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayUygun diyen bizden değildir. İnsanın buna uygun değil demesi için Müslüman olmasına da gerek yok, üstelik.
00 Yorumla
4 ayKendini reklam etmekten pazara çıkarmaktan başka bir şey değil bu
01 Yorumla- 4 ay
Anladım
4 ayBöyle öğretmen olmaz olsun bunun verdiği eğitimden kimseye hayır gelmez
01 Yorumla- 4 ay
Kendi hayatı
Gizli Üye(18-24)4 ayÖzel hayatında istediğini giysin ama resmi yerde kıyafetine dikkat etmeli.
21 Yorumla- 4 ay
Demi
4 ayBenim ingilşzce öğretmenim bu gibiydi. Hatta daha bike açık olabilir
00 Yorumla
4 ayarka sıralarda mastürbasyoncu gençlere gün doğar.
00 Yorumla
4 ayArkasından asılırdım öğrenci olsam arka sıraada
00 Yorumlaingilterede iç çamaşırsız giyiyolar bu süper minileri
00 Yorumla
4 ayvideo için o şekilde giyinmiş. maksat etkileşim
11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍🏻
İstediğini giysin beni ilgilendirmez
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
Yanlış yere gitmil pavyonda olmalıydı
19 Yorumla- 4 ay
Çok sık gidiyorsunuz galiba
- 4 ay
O zaman başkasına bunu soylemeyin
- 4 ay
Soru benim gidebilirsiniz
- 4 ay
Soru benim değil mi kime ne?
- 4 ay
Gidebilirsiniz
- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayYeni fidan hocalar yükleniyor 😀😀
11 Yorumla- 5 ay
Anladim
4 ayPislk böyleleri
01 Yorumla- 4 ay
Niye
4 ayYapay zeka ürünü gibi duruyor
01 Yorumla- 4 ay
Olabilir
Gölgesi mi farklı bana mı öyle geliyor
02 Yorumla- 4 ay
Ben çok dikkat etmedim
- Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı.
4 ayBöyle bir öğretmenim olsaydı keşke.
01 Yorumla- 4 ay
Keske
Yapay zeka be. Herşeye inanma
01 Yorumla- 4 ay
Olabilir sasirmam
Gizli Üye(18-24)4 ayTeşhir edici böyle giyinemez bir okulda
21 Yorumla- 4 ay
Siz nasıl giyerdiniz
meslekler bazı şeylere izin vermez
00 Yorumla
4 ayDikilitaş lisesi gururla sunar: