şu ana kadar böyle birine denk gelmedim ve Türkiye'de denk gelmek çok zor bence. Belki aranızda bu adamı tanıyanlar da vardır. Ünlü birisi ve işinde de çok başarılı biri. Böyle biri ile tanışmak mümkün mü. Bizzat bu kişi olmasına gerek yok tabi. Benzeri olsa yeter😂 . Çok istiyorum öyle biriyle tanışmayı. Hatta eşim de en az benim kadar çok istiyor tanışmamı 😅
Ünlü ve başarılı birini gerçek hayatta tanıyıp arkadaş olmak gerçekten mümkün mü?
bence kimin kimle tanışacağı hiç belli olmaz. Evrenden torpilim var isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim. Çok güzel gerçek yaşamdan hikayeyi anlatıyor. Bu arada sizin gibi eşi ile uyumlu kişileri görünce seviniyorum.
Bence mümkün ama “arkadaş olmak” kısmı biraz zaman ve ortam işi 😉 Ünlü ve başarılı insanlar da sonuçta normal hayat yaşayan, spor yapan, sosyalleşen tipler.
Onlara en çok yaklaşabildiğin yerler; spor salonları (özellikle PT’lerin takıldığı yerler), networking etkinlikleri, sektörel konferanslar, kaliteli otel barları, VIP bölümler, özel davetler.
Sen kendi sosyal çevreni ve statünü büyüttükçe, öyle insanlarla tanışma olasılığın ciddi artar. Enerjini “nasıl tanışırım?”dan çok “ben kendimi nasıl level atlatırım?”a verirsen, onlar zaten yoluna daha kolay düşer 😏✨