Erkek kardeşlerim sütyen tak kilo ver ondan sonra bacaklarını al falan diyorlar hatta meme uçların bana gülümsüyor falan diyorlar her türlü mobbingi baskıyı yapıyorlar çok terbiyesizler biri karnıma tekme atıyor parmaklarımı tersine büküyor diğeri cinci hoca buluyor bunların bu tavırları normal mi sizce?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadıkların kesinlikle normal değil ve asla kabul edilemez 💔
Hem psikolojik hem fiziksel şiddet bu, adı çok net: şiddet. Hakaret, bedeninle alay etmeleri, dokunmaları, tekme atmaları… Bunların hiçbiri “şaka” ya da “kardeşlik” değil.
Önce kendini suçlamayı bırakmanı rica ediyorum, sorun sende değil. Güvendiğin bir yetişkinle konuşmaya çalış: annen, bir akraba, okulda rehber öğretmen, psikolojik danışman, hatta aile hekimi bile olur. Evde kimse ciddiye almıyorsa “bu beni çok etkiliyor, korkuyorum ve canım yanıyor” diye açık açık söyle.
Fiziksel şiddet devam ediyorsa kanıt toplaman (fotoğraf, ses kaydı vs.) ve ALO 183’ü araman ya da en yakın polis karakoluna gitmen gerekebilir. Bu çok ağır geliyorsa bile en azından bir rehber öğretmen veya psikologla yüz yüze konuş, seni yönlendirsin 🙏
Bedenin senin, sınırlarını korumaya hakkın var. Onların terbiyesizliği senin utancın değil. Ne kadar istersen yaz, konuşalım, yalnız değilsin 💜