Moda & Stil 2 ay Yenilebilir çamaşırlar hakkında düşünceniz nedir? theprofessional10101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deneyimler miydiniz? Güncellemeler2 ay Bekliyorun Yenilebilir çamaşırlar hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 2 ay İlk defa duydum nasıl bir malzemeden yapıyorlar 0 113 Yorumla theprofessional10101 2 ay Malzemesine bende bakmadım 😉 senin için araştırmamı ister misin? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Zahmet etmeyin ben de bakarım belki biliyorsunuzdur diye düşünmüştüm teşekkür ederim Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, prki ne düşünüyprsun giyermiydin Yorumla Cevap sahibi 2 ay İlk defa duydum ve yadırgadım giymem sanırım Yorumla theprofessional10101 2 ay Yaşınız kaçtı Yorumla Cevap sahibi 2 ay 22 Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, evli misin? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bekârım Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, yenilebilir çamaşırı neden yadırgadın acaba. Yorumla Cevap sahibi 2 ay Fantezi işi gibi düşündüm Yorumla theprofessional10101 2 ay Cinsel fantezi zaten , onun için yapıldı. Nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Balıkesir Yorumla theprofessional10101 2 ay Şaka mı yapıyorsun? Bende balıkesirde yaşıyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gerçek söyledim sizi tanımıyorum ki Yorumla theprofessional10101 2 ay Sevindim memleketlimle karşılaştığım için. Gizlisniz ama daha fazla tanışmak isterim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Böyle kalmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben istemiyorum Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, peki burqdan yazıyorum. Balıkesir neresinde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Edremit Yorumla theprofessional10101 2 ay İyi , bende merkezdeyim, ywzları sahile geliyorum gezmeye falan. Aslen balıkesir limisün yoksa okumaya gelen öğrenci mi? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aslen burası ancak ben sonradan geldim sayılır burada büyümedim babam emekli olduktan sonra taşındık Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, okuyor muusn? ya da neler yapıuorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Okuyorum Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, nerde okuyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bursa'da Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, şimdi bursa da mısın? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Balıkesir'de yarın gideceğim Bursa'ya Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, ne okuyorsun. Yorumla Cevap sahibi 2 ay İşletme Yorumla theprofessional10101 2 ay Bende işletme okudum 😉 mezun olunca neler yapacaksın Yorumla Cevap sahibi 2 ay KPSS Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 bende çok girdim ama atanamadım. Umarım sen atanırsın. Sana nasıl hitap edebilirim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hemşehrim 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Toprağım 😉 KS de bir amaxın var mı? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bir amacım yok yapacak bir şey bulamadığım anlarda vakit geçirmek için giriyorum Yorumla theprofessional10101 2 ay Anlıyorum, arkadaşın yok mu? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Burada mı burada yok sosyal hayatta elbette var Yorumla theprofessional10101 2 ay Sosyal hayatta demek istemiştim, mesela edremitte 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Var Yorumla theprofessional10101 2 ay Günlerin nasıl geçiyor peki toprağım 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyi geçiyor 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Belli belli 😉 öğrenci olmanın rahatlığı. Ev işi de yapmıyorsundur Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ev işi yapıyorum kendi yemeğimi temizliğimi Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, edremitte ailenle yaşamıyor musun? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ailemle yaşıyorum ben öğrencilik hayatını soruyorsun sandım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aileme ev işlerinde yardım ediyorum Yorumla theprofessional10101 2 ay Anladım, bursa da yalnız mı yaşıyorsun? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ev arkadaşım var Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 ne güzel öğrencilik yılları. Bana da yer var mı? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yeniden sınava girmen lazım 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Sınav işi uzun iş. Ben öğrencilik hayatını yaşamak istiyorum. Senin evde yer varsa kalabilirim 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Maalesef yer yok Yorumla theprofessional10101 2 ay Olmadı şimdi toprağım 😉 bugün bir işin yok anlaşılan benim gibi KS den çıkamıyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay İşim var dışarı çıkacağım Yorumla theprofessional10101 2 ay Hayda ben söyleyince işin aklına geldi. Edremitte olsaydım keşke eşlik etmek isterdim sana toprqğım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen söyleyince aklıma gelmedi zaten işim vardı hemen çıkmayacağım zaten 12 gibi dışarı çıkacağım KS den de biraz sonra çıkarım çok kaldım zaten 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Tamam bakalım, laf cambazı toprağım 😉 keyifli sohbetin için teşekkür ederim, imkan verseydin daha fazla tanışmak isterim. Yine buralarda olurum.. halini hatırını sorarım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Rica ederim iyi günler Yorumla theprofessional10101 2 ay Toprağım, nasılsın? Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyiyim sen nasılsın Yorumla theprofessional10101 2 ay Bende iyiyim toprağım. Vardın mı bursaya Yorumla Cevap sahibi 2 ay Vardım Yorumla theprofessional10101 2 ay görşmeyeli neler yaptın peki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yeni bir şey yapmadım aynı devam Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, özgürsün ailen yanında değil. İstediğin gibi yaşıyorsun hayatı 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😀 öğrencilik böyle bir şey Yorumla theprofessional10101 2 ay Ailesinin yanında öğrenci olanlarda var 😉 sen beni kabul etseydin bende kalırdım sizde 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ailenin yanında öğrenci olmanın da kolaylığı var sınav dönemi yemek temizlik yapmazsın Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 temizlik yapmazsın… yemekte dışardan söylersin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben rahat edemem öyle Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, iyi ben gelir yaparım 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok bekar erkeklerin iyi ve sağlıklı yemek yaptığını sanmıyorum makarna kilo aldırır Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 makarnadan bahsetmiyorum … bir gün yaparım görürsün 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bilemiyorum artık Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 ne yemeğini seversin Yorumla Cevap sahibi 2 ay İmam bayıldı Yorumla theprofessional10101 2 ay O zor be 😉 başka söyle Yorumla Cevap sahibi 2 ay Enginar dolması Yorumla theprofessional10101 2 ay Aaaaa sende inadına zor yemekler söylüyorsun toprağım 😉 ypk yaprak sarma … Yorumla Cevap sahibi 2 ay Vişneli yaprak sarması diyelim 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Yaprak sarmasını buldun da vişnelisi kaldı 😉 sen annenden iste bunları Yorumla Cevap sahibi 2 ay O zaten yapıyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben gidiyorum iyi akşamlar Yorumla theprofessional10101 2 ay Peki iyi uykular toprağıö Yorumla theprofessional10101 2 ay Toprağım, nasılsın Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyiyim nasılsın Yorumla theprofessional10101 2 ay Bende iyiyim, günaydın Yorumla theprofessional10101 2 ay Toprağım napıyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Televizyon izliyorum Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 uyku saatin gelmedi mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Geldi Yorumla theprofessional10101 2 ay Uyutmaya mı geleyğm seni 😉 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kendim uyuyabilirim teşekkür ederim Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 biliyordum. Günün nasıl geçti Yorumla Cevap sahibi 2 ay Güzel geçti Yorumla theprofessional10101 2 ay Neler yaptın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Arkadaşlar ile gezinti Yorumla theprofessional10101 2 ay Hmm, hiÇ davet etmiyorsun darılırım valla Yorumla Cevap sahibi 2 ay Jenerasyon farkı 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay 😉 benim sizden hiçbir farkım yok ki. Uyum sağlarım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bilemem 😀 Yorumla theprofessional10101 2 ay Kimliğime değil 😉 bana bak. Ben uyuyqcağım iyi uykular dilerim Yorumla Cevap sahibi 2 ay İyi geceler Yorumla theprofessional10101 1 ay Günaydın toprağım Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyi öğlenler Yorumla theprofessional10101 1 ay Napıyorsun görüşmeyeli toğrqğım 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyiyim sen ne yapıyorsun Yorumla theprofessional10101 1 ay İyi bende çalışıyorum 😉 senin gibi öğrenci değilim ki 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kolay gelsin Yorumla theprofessional10101 1 ay Ne zaman edremite gelecekain Yorumla Cevap sahibi 1 ay Henüz karar vermedim Yorumla theprofessional10101 1 ay Gelirken haber verde. Edremitte buluşalım isterim 😉 toğrağım… şimdi çıkıyorum. Yorumla theprofessional10101 1 ay Toprağım nasılsın Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Denemek lazım 0 1 Yorumla theprofessional10101 2 ay Yani o zaman alabilirsiniz denersiniz. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İlk defa duydum nasıl bir malzemeden yapıyorlar
Malzemesine bende bakmadım 😉 senin için araştırmamı ister misin?
Zahmet etmeyin ben de bakarım belki biliyorsunuzdur diye düşünmüştüm teşekkür ederim
Anlıyorum, prki ne düşünüyprsun giyermiydin
İlk defa duydum ve yadırgadım giymem sanırım
Yaşınız kaçtı
22
Hmm, evli misin?
Bekârım
Anlıyorum, yenilebilir çamaşırı neden yadırgadın acaba.
Fantezi işi gibi düşündüm
Cinsel fantezi zaten , onun için yapıldı. Nerde yaşıyorsun
Balıkesir
Şaka mı yapıyorsun? Bende balıkesirde yaşıyorum çünkü
Gerçek söyledim sizi tanımıyorum ki
Sevindim memleketlimle karşılaştığım için. Gizlisniz ama daha fazla tanışmak isterim
Böyle kalmak istiyorum
Ben istemiyorum
Anlıyorum, peki burqdan yazıyorum. Balıkesir neresinde yaşıyorsun
Edremit
İyi , bende merkezdeyim, ywzları sahile geliyorum gezmeye falan. Aslen balıkesir limisün yoksa okumaya gelen öğrenci mi?
Aslen burası ancak ben sonradan geldim sayılır burada büyümedim babam emekli olduktan sonra taşındık
Anlıyorum, okuyor muusn? ya da neler yapıuorsun
Okuyorum
Hmm, nerde okuyorsun
Bursa'da
Hmm, şimdi bursa da mısın?
Balıkesir'de yarın gideceğim Bursa'ya
Anlıyorum, ne okuyorsun.
İşletme
Bende işletme okudum 😉 mezun olunca neler yapacaksın
KPSS
😉 bende çok girdim ama atanamadım. Umarım sen atanırsın. Sana nasıl hitap edebilirim
Hemşehrim 😀
Toprağım 😉 KS de bir amaxın var mı?
Bir amacım yok yapacak bir şey bulamadığım anlarda vakit geçirmek için giriyorum
Anlıyorum, arkadaşın yok mu?
Burada mı burada yok sosyal hayatta elbette var
Sosyal hayatta demek istemiştim, mesela edremitte 😉
Var
Günlerin nasıl geçiyor peki toprağım 😉
İyi geçiyor 😀
Belli belli 😉 öğrenci olmanın rahatlığı. Ev işi de yapmıyorsundur
Ev işi yapıyorum kendi yemeğimi temizliğimi
Hmm, edremitte ailenle yaşamıyor musun?
Ailemle yaşıyorum ben öğrencilik hayatını soruyorsun sandım
Aileme ev işlerinde yardım ediyorum
Anladım, bursa da yalnız mı yaşıyorsun?
Ev arkadaşım var
😉 ne güzel öğrencilik yılları. Bana da yer var mı?
Yeniden sınava girmen lazım 😀
Sınav işi uzun iş. Ben öğrencilik hayatını yaşamak istiyorum. Senin evde yer varsa kalabilirim 😉
Maalesef yer yok
Olmadı şimdi toprağım 😉 bugün bir işin yok anlaşılan benim gibi KS den çıkamıyorsun
İşim var dışarı çıkacağım
Hayda ben söyleyince işin aklına geldi. Edremitte olsaydım keşke eşlik etmek isterdim sana toprqğım
Sen söyleyince aklıma gelmedi zaten işim vardı hemen çıkmayacağım zaten 12 gibi dışarı çıkacağım KS den de biraz sonra çıkarım çok kaldım zaten 😀
Tamam bakalım, laf cambazı toprağım 😉 keyifli sohbetin için teşekkür ederim, imkan verseydin daha fazla tanışmak isterim. Yine buralarda olurum.. halini hatırını sorarım
Rica ederim iyi günler
Toprağım, nasılsın?
İyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim toprağım. Vardın mı bursaya
Vardım
görşmeyeli neler yaptın peki
Yeni bir şey yapmadım aynı devam
Hmm, özgürsün ailen yanında değil. İstediğin gibi yaşıyorsun hayatı 😉
😀 öğrencilik böyle bir şey
Ailesinin yanında öğrenci olanlarda var 😉 sen beni kabul etseydin bende kalırdım sizde 😉
Ailenin yanında öğrenci olmanın da kolaylığı var sınav dönemi yemek temizlik yapmazsın
😉 temizlik yapmazsın… yemekte dışardan söylersin
Ben rahat edemem öyle
Hmm, iyi ben gelir yaparım 😉
Yok bekar erkeklerin iyi ve sağlıklı yemek yaptığını sanmıyorum makarna kilo aldırır
😉 makarnadan bahsetmiyorum … bir gün yaparım görürsün 😉
Bilemiyorum artık
😉 ne yemeğini seversin
İmam bayıldı
O zor be 😉 başka söyle
Enginar dolması
Aaaaa sende inadına zor yemekler söylüyorsun toprağım 😉 ypk yaprak sarma …
Vişneli yaprak sarması diyelim 😀
Yaprak sarmasını buldun da vişnelisi kaldı 😉 sen annenden iste bunları
O zaten yapıyor
Ben gidiyorum iyi akşamlar
Peki iyi uykular toprağıö
Toprağım, nasılsın
İyiyim nasılsın
Bende iyiyim, günaydın
Toprağım napıyorsun
Televizyon izliyorum
😉 uyku saatin gelmedi mi
Geldi
Uyutmaya mı geleyğm seni 😉
Kendim uyuyabilirim teşekkür ederim
😉 biliyordum. Günün nasıl geçti
Güzel geçti
Neler yaptın
Arkadaşlar ile gezinti
Hmm, hiÇ davet etmiyorsun darılırım valla
Jenerasyon farkı 😀
😉 benim sizden hiçbir farkım yok ki. Uyum sağlarım
Bilemem 😀
Kimliğime değil 😉 bana bak. Ben uyuyqcağım iyi uykular dilerim
İyi geceler
Günaydın toprağım
İyi öğlenler
Napıyorsun görüşmeyeli toğrqğım 😉
İyiyim sen ne yapıyorsun
İyi bende çalışıyorum 😉 senin gibi öğrenci değilim ki 😔
Kolay gelsin
Ne zaman edremite gelecekain
Henüz karar vermedim
Gelirken haber verde. Edremitte buluşalım isterim 😉 toğrağım… şimdi çıkıyorum.
Toprağım nasılsın
Denemek lazım
Yani o zaman alabilirsiniz denersiniz.