Çıplak uyumak sizce faydalı mı?
Aile evinde nasıl çıplak veya iç çamaşırsız uyurum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çıplak uyumak sizce faydalı mı?
Aile evinde nasıl çıplak veya iç çamaşırsız uyurum?
bu soğukta? abla üşütüp hasta olmayasın yazın neysede kışın yani soğuklar hala devam ediyor hasta olmuyacaksan yap da yani kapını kapatıp uyursun çıplak uyumak dert değilde biraz tartışma olur ama soğukta olmaz ki abla üşümez misin?
olur
Demek ki ablanın içi çayır cayır yanıyor artık soğuk moğuk ablana işlemez hale gelmiş abisinin gülü
Uyurken sacım bile fazla geliyor bazen dkd ama faydasını gördün mü dersen ayrı evde yasamama ragmen arada sıkıntı oluyor birgün gecenin bir vakti annem kapıyı tekmeliyordu telefonu acmadım bana bisey oldu sanmıstı anne dur iyiyim diye bagırırak don aradım resmen dkdk o telasla da bulunmuyor ki
Bizde ufak da olsa biraz sert bir fazlalık olduğu için rahatsız ediyor ama sizin için daha da güzeldir
Çıplak uyumak vücut ısısını dengelediği için hem uyku kalitesine hem de cilde iyi geliyor diyebilirim 😌 Ama aile evinde bu iş biraz strateji istiyor 😂
Oda kapını kitleyebiliyorsan bu iş çok rahat. Kitlenmiyorsa da bol, oversize bir tişört ve ince bir şort giyip iç çamaşırını çıkarmak iyi bir ara çözüm 😉 Hem özgür hissedersin hem de kapı aniden açılırsa sıkıntı olmaz.
Kendini en rahat ve güvende hissettiğin formülü bul; bedenin rahat olursa uykun da ruhun da daha huzurlu olur 💫
Cevap
14Cevap
Çamaşırsız uyursun onda sorun olmaz, çamaşırsız şort ve askılı giy uyu
Konuşalım mı
Olur
faydalı değil bu hayatta herşeye hazırlıklı ol
Boxer ve üstsüz uyuyorum abartma sende Recep ivedikmisin
Aile evinde zor oluyor kapımın kilidi bozuk olduğu için annem kızıyor
Valla bende soyunmadan uyuyamıyorum bunun için annemden çok azar yiyorum ama yapacak bir şey yok 🙃
Ben önceden direkt yatardım şimdi çorabına kadar çıkartıyorum anadan doğma salaş sadece sabah ereksiyonu biraz sıkıntılı
Buse alev alev taliplerini bekliyor 😅😂
Gayet basit.. soyunup yat ben öyle yapıyorum
Ben genelde öyle çırılçıplak uyuyorum aile evinde
Offf o halde yanına gelip göğüslerini emerdim ben
Oha lez en sevdiğim sanatçı sakın ha nez
Bence niyetin başka senin
Hayır sağlık açısından faydlaı değil, sağlıkçıyım
Ben çıplak uyuyorum çok guzek
Ya yok artık saçmalamayın
Kapıyı kilitleyerek
Kapıyı uyuşturucu peşinde özel hareket polisleri gibi zorlayan bir ailen yoksa ne mutlu sana
@AritzAdurizz Yalnız yaşıyorum.
Ailemle kaldığımda bile ailem asla bu şekilde kapıyı zorlamaz kapıyı çalar gir demeden girmez.
Detay soruu sordu sorusuna yanıt olarak kapıyı kilitleyerek dedim.
Çıplak uyurum
Bende anadan üryan ekstra olarak yorgan battaniye ile de yatmayı sevmem ama bunun için kışın kombiyi köklemek durumunda kalıyorum sonra ay sonu da İgdaş bana köklüyor
Odan yok mu
Kişiye bağlı istersen sohbet edebiliriz
Faydalı değil
Kapını kilitleyerek
Rahat ve güzel oluyor
Kadın doğru sölüyür
Kapıyı kilitleyip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?