Bazen büyük dursun diye 80 beden sütyen takıyorum, sevgilim de annenin sütyenini mi taktın diyor 😄
2 ay
Bazen büyük dursun diye 80 beden sütyen takıyorum, sevgilim de annenin sütyenini mi taktın diyor 😄
Cevap
27Cevap
normal işte.
Küçük göğüslerin bir gün kıymeti bilinecek Benim tek vazgeçilmez favorim küçük göğüs
Merhaba, 75 ile 80 arasında pek fark yoktur, önemli olan cup ölçüsü aslında, boy ve kilon nasıl
Cup ölçüsü ne demek? Boyum 155 kilom 56
Boy ve kilona bakarsak 75 o kadar da küçük değil,, cup ölçüsü, sırt ölçünden ziyade asıl göğüs büyüklüğünü belirten ölçüdür, a, b, c, d cup.. ölçü alma yönetimini anlatayım istersen nasıl hesaplarsin
Yaa senin de albümin vardır küçük her zaman iyidir bunu ilerde anlıcaksın
Albüm ne demek
Yaa seninde albenin vardır dicektim illaki vardır bak sen ilerde anlıcan küçük göğüsün faydasını
@Gizliperiii partnerin sever avuç doldurur taşmaz ve ilerde çocuk doğurunca zaten büyüyecek 85 ler 95 oluyor senin 75 de 85 ideal seviyeye çıkar anladın mı
Teşekkür ederim
@Gizliperiii rica ederim canım 80 giyme sallanır içerde ses çıkarır 😂
😄
@Gizliperiii ya ne kadar özgüvenlisin sen ve bi okadar da enerjik
Sagolll sagolll
@Gizliperiii sarkık değil demi
büyüklüğü cup ölçüsü belirler 70-80-85 bunlar sırt geniliğini gösterir senin cup nedir
Buyuk beden daha da kucuk gosterır kendı bedenınde cıft dolgulu kullan memnun degılsen
80 e sığıyorsa 80 dir 😂
Mantıklı 😄
Doldurmuyo da 75 aslında ama 80 inde bağlama yeri tam oluyor sadece
Haha yazık ya büyük mü oluyor
Evet 😄
75 80 bunlar göğüs değil ki yahu
Swnide seven olur
Küçük 🙂
Güzel
75 iyi ya
Değil ben çok beğeniyorum
Doğru demiş benim annemin ki de 80
minicik
Kötü mü
evet
Sütyende önemli olan cup ölçüsü değil mi?
Cup ölçüsü ne
Sırt çevreme 80 oluyor göğsüm de 75 ama
Cup ölçüm ne bilmiyorum ama 80 ın ki oluyor onda
Cips paketi gibi yarısı boş oluyor
75 kötü mü sence?
B ve üstü iyidir
B ne?
Cup ölçüsü
Göğsüm 75 ama sıtt çevreme 80 oluyor
Güzel
80b mi
Göğsüm 75 , ama uzatıcılı takıyorum yoksa sıkıyor bedeni
Daha 27 yaşındayım 😄
Sallanır içinde
😄
Yok da kötü mü sence
Minicik takmaya değmez
75 en güzeli varya
aynen reis öyleymiş
Bakıyım bi Cokmu kücük
75teiyi
bakmak lazım :)
Bence güzel
Küçük olan güzeldir
Nasıl duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Göğüs ölçün hiç küçük değil, normal ve çok tatlı bir beden aralığı 🫶 75 senin ana bedeninse 80 takınca haliyle kup boş kalıyor, sevgilinin dalga geçmesi de oradan 😂
Eğer biraz daha dolgun dursun istiyorsan beden büyütmek yerine 75 push-up modeller, balenli toparlayıcılar ya da yarım kap balconette sütyenlere bak. Hem bedenin doğru olur hem de dekolten daha dolgun görünür 💖
Unutma, mesele beden numarası değil, sana en iyi oturan ve seni iyi hissettiren model 💫