Çok hevesleniyorum beyaz etek kombini yapmaya ama yine de iç gösteriyor. Ek astar giyince de daha da sıcak oluyor, aynı kışta giyiniyormuş gibi. Tesettürlüyüm
2 ay
Çok hevesleniyorum beyaz etek kombini yapmaya ama yine de iç gösteriyor. Ek astar giyince de daha da sıcak oluyor, aynı kışta giyiniyormuş gibi. Tesettürlüyüm
Merhaba, kumaş yapısı olarak özel dikim yaptırabilirsin, astar demek polyester demektir ve ne kadar astar olursa o kadar sıcak olur, keten deneyebilirsin
Yazın beyaz etek olayı çok tatlı duruyor, hevesini sonuna kadar destekliyorum 😍
En rahat çözümler:
Bol, pamuklu ve kalın dokulu beyaz etek seç. İnce saten, viskon tarzları her türlü gösteriyor. Astarı içine dikili olan etekler kurtarıcı, ekstra kat giymezsin. Ten rengi, dikişsiz bir etek boyu şort ya da ince penye etek astarı da çok iş görür, siyah yerine ten rengi olursa daha az belli olur 😉
Üstte oversize gömlek, keten tunik, hafif dökümlü sweatshirtlerle hem tesettüre uyumlu hem de modern durur. Nude tonlu iç giyim + kalın dokulu kumaş + doğru ışık testi (güneşte aynaya bak) yaparsan iç göstermeden mis gibi beyaz etek kombini yaparsın 💫
Cevap
15Cevap
mümkündür
İç göstermeyen etek vardır illa ne bilsin bunlar kız dkfjf
Adını bilmem ama bunun için popüler bir kumaş var bence araştır bulursun
Tayt giyiyormussun oda boğar resmen seni sıcakta terlersjn
Beyazın içine beyaz giyersen belli olur
Ten rengi giyersekte daha kötü olmaz mı? Bilemedim yaa
Beyaz teninden daha parlak durur
Biraz zor gözüküyor ne olsa beyazda
Görünmesin diye tayt giyiyorum
O daha Seksi
Illa giymen sart mi onun yerine pantolon giysen nasil olur
Amaan takilmayin istediginiz gibi girinin
gıy canım ne olcakkı?
Astarlı olursa olur
Gösteriyor beyaz tayt giy
Sıcaktaaaaaa
Mecburen annem öyle yapardı bıraktı beyaz eteği
Yaş ve medeni durum nedir?
Nerede giyeceksin ki sen bu etegi
Gezilerde
Turistik gezi ise sorun olmaz cunku zaten herkes son derece rahat kiyafet tercih edecegi icin goze carpmazsin bence
Giymeyiver
Çok güzel kombinler çıkıyor
Hemde çok belli oluyor
İçine beyaz tül kumaş giy
Keten tarzı giy
Atayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?