Detaylı bir cevabı müsayit olduğum zaman Allah'ın izni ile yazıcam'ki : Yanlış anlaşılmalar, ön yargılar, empatisizlikler, inanç üzeri eksiklikler ile konu bütünselliği zedelenmesin anlam ve önem karmaşası çıkmasın vb. diye. Soru başlığınızda : Böyle beğenip sonra neden değiştirmeye çalışıyor? demişsiniz. Kısa cevabım : Başka erkekler'de öyle halini gördüğü için beğenecek'te ondan.. Sevgililik veya nişanlılık dönemin'de erkeğin içine sinmesede bayan'ın resmi nikahlı eşi olmadığı ve bayanın ihtimalli tepkisini çekip aranın bozulmaması için vb. sebepler den, erkek bayan'ın giyimine bir şey demeyerek sabredebilir. Resmi naikah sonrası eşinin giyim olarak erkeklerin dikkatini çekip hoşuna gitmeyeceği ve cinsel açıdan'da bayana şehvetle bakılmaması ve de eşler bir birine özel olduğu ayrıca İslam dinine mensup ise bayan? resimdeki giyimin evde nikahlı eş yanında giyilmesine Allah müsade ettiği nikah düşen karşı cinsin olduğu ortamlar ile kamuya açık alanlarda sokak'ta dahil giyilmemesini emretmiş olması'ki Allahın insanlara emir ve yasaklar vermesi sadece insanların 2 cihanlık imtahan hayatlarında kendisi, eşi, çevresindeki insanlar ile toplumsal olarak'ta risk ve günaha girip şeytana uymaması ve de üzücü olaylar yaşamaması içindir. İnsanın aksi yönde şeytanın dediklerine uymasının Allah'a haşa bir zararıda yoktur... Ayrıca şu sorumu yanlış anlamayın sadece düşünün : Dar, mini, dekolte, bikini vb. giyimler neden p*rno ve erotik filimlerde striptiz klübünde ve genel evlerde bayan giyimi olarak giyilmekte?, tahminim erkeğin yaratılıştan ve biyolojik açıdan dikkatini çektiği hoşuna gittiği ve cinsel istek duymasına sebebiyet verdiği için. Ayrıca Allah bayana neden örtünmeyi emretmiş? Kısacası : İster Allah'a ve İslam dinine inanın isterseniz Allah'a ve İslam dinine inanmayın ya da başka inançlara mensup olun vb. Dar, mini, dekolte , bikini vb. giyimler erkeğin dikkatini çeken hoşuna giden cinsel istek duymasına sebebiyet veren giysilerdir. Türk komedi filimin'de bile isim vermicem : Bayan göğüs dekolteli dar tişört ve kalça arasına giren daracık tayt giyiyor ve spor yapıyor, arkasın'dan yaklaşan bir erkek direk kalçasına bakıp dudağını ıssırıp saniyelerce bakıyor ve bayan arkasına dönüp buyrun diyor oda cevap veriyor akabi taytınızda yakışmış daracık diyor... aslında bu kadar detaya girmezdim ama anlaşılsın diye yazdım. İslam dinine mensup bayan hakkıyla örtünecek erkekte bayana denk gele baktığı an bakışını indirecek ve evlilik olunca bayan kendi evinde kendi eşi yanında dar, mini, dekolte vb. kıyafetler giyecek ve eşler bir birine özel olacak benim bakış açım ve düşüncemde bu yönde. Asla : Dar, mini, dekolte vb. giyimli bayanlar erkeklerin dikkatini çekip cinsel istek duymasını sağlamak için bilinçli olarak giyinip kamuya açık alanlarda dolaşıyorlar niyetleri bu demiyorum yanlış anlaşılma olmasın...
@aerolite Ölçü siz değilsiniz. Genel olarak açık giyinmiş kadın daha fazla dikkat çeker. Kaldı ki kadın kapalıysa o kendisine yakışanı yapmış ve sorumluluktan kurtulmuştur. Sorun kapalılığa rağmen kendini kontrol edemeyen ve şehvet duyan kuzum larında artık.
@Belkibirgünbiryerde Cevap nezaketiniz ile içeriğindeki yapıcı uyarılarınız için teşekkür ederim. İmla ve yazım hatalarım var. İlk okul sonrası çalışma hayatına başladım. Orta ve lise eğitim sürecimi açık öğretime giderek tamamladım. İmla kuralları üzeri kendimi geliştirmeliyim, ancak mesleğim ve istirahat süreçlerimde vb. yazım üzeri uğraşım olmuyor.
@Belkibirgünbiryerde Güzel bir öneri. Kitap okuma alışkanlığı kazanarak yazım hatalarımı anlayabilir, yazmam gerektiğinde hatam olmaz, kendimide geliştirmiş olurum.. Saygılarımla.
Sığır oldukları için. Genelde muhafazakar erkekler yapar bunu... Git kendi b*ktan çevrenden bi kızla takıl, neden babasının karışmadığı kızı darlıyorsun? Ayı.
Soruda bahsettiğin tavır, tam yvşk muhafazakar ataerkil sığır erkek tavrı... Görseldeki kadının tarzı çok iyi, gece kulübü vs. ortama gider. Karışmam da...
Burada bir yorumda görmüştüm, kime ait hatırlamıyorum, zaten random asdsadf gibi bir isimdi neyse yorumun özeti şu;
İlişkiniz yokken farkedilmek, beğenilmek, arzu edilmek ve "ben sana erkek gibi hissettiririm" dedirtebilecek bir dikkat çekme arzusu olması ve bunun sonucu olarak açık giyinmek aslında normaldir.
Fakat ilişki olduktan sonra farkedilmeye ihtiyacın yok, bacaklarının göğüslerinin beğenilmesine ihtiyacın yok, arzu edilecek düzeyde bir çağırışım uyandırmana ihtiyacın yok, "ben sana erkek gibi hissettiririm" dedirtmene de ihtiyacın yok. Dolayısıyla böyle bir dikkat çekmeye ihtiyacın yok çünkü sen artık ilişkiye başlayarak karşı tarafa bir söz veriyorsun, "bunların hepsini sadece senin için yaptığıma ve yapacağıma söz veriyorum" diyorsun. Artık hayatımda birisi var tek Arzum onunla ve benim aramda yaşanacak diyorsun.
Kapalılık illa tüm vücudu kapatmak değildir. Diz üstüne çıkmazsın otururken sorun yaşamazsın mesela, göğsü kapatan göbeği de ulu orta atmayan bir crop giyersin sorun yok, sırta da aynı ölçülerde bir kıyafet veya crop üstü ceket vs. yani çözülüyor sorunlar.
Gayet mantıklı yani ne bilim, ben ikna oldum öçzxöcxcöçxlk
İyi de kadının tarzı o mini etek giymeyi seviyor güzel bir fiziği varsa bunu göstermek istemesi mantıksız değil... erkek kas yaptığında heryerde göstermiyor mu? evlendikten sonra göstermeyi bırakmıyor... dediği çok mantıksızmış... herkesin iradesi var... pantolonun varlığından haberleri giymiyorsa kendine onu yakıştırmıyordur... veya içinde rahat değildir... o arkadaş izin vermeme sebebini bir mantığa oturtmaya çalışmış... Bizde erkeğe aynı şekilde yapsak olur mu... Bol giyen adama dar kot giydirebilir miyim? kas yapmış... bol t-shirt giy kasların belli olmasın millete kendini mi sergiliyorsun diyebilir miyim? ya da dantelli transparan t-shirt hoşuma gidiyor yanımda güzel çekici görün diyebilir miyim bir erkeğe... şahsen bana karışana bende karışırım... Yanımda benim giy dediklerimi giysin giyme dediklerimi giymesin... kendi fikirleri olmasın... içine giyeceği donun rengine bile karışayım
@PeachGirl58 Diyebilirsin, bol giyin şöyle yap tabii ki diyebilirsin ki ben diyordumm 😂 fakat bu da mantıksız oluyor onu da anladım.
Kol kasına düşüyoruz, yapılı bir sırt bizi çekiyor bunu inkar eden kadın yoktur herhalde de burada olay şurada ayrışıyor.
Göğüslerin cinsel bir erojen bölge olması. Bacakların dize kadar çekicilik katması fakat diz üstüne çıktığında dikkati yine farklı noktalara çekmesi, çünkü arkadanda kalçaya doğru kısalıyor sadece önden değil.
Crop, alt tarafı göbek bu öküzler buna da yükselmesin diyoruz göbek cinsel bir bölge değil evet ama aynı bacak gibi dikkati aşşağıya doğru indiriyor. Belden sarılsın bana, kendine çeksin deriiz ama o özeli de ulu orta sergileriz. Bilemiyorum yani benim için gayet mantıklı geldi öyle davranıyorum. şu an dekolteli bir elbiseyleyim, yırtmacı da büyük biraz, ama hayatımada birisi olsa bunu giymem rafa kaldırırım.
Yani konu, kadının veya erkeğin "çekiciliğini" azaltmak değil. Kol kası, yapılı bir sırt çekicidir ama cinsel bir bölge değil. Çekiciliği arttırır mı eveet ama cinsel bir bölge veya ona çağırışım yaptıran bir açıklık değil.
Bizim açımızdan da, fiziğimizi darlık ile değil ilk yorumumdaki kıyafetlerin kombinasyonu ile gayet belli edebilir. Belim ince demek için illa cropu tam açmamıza gerek yok, göğüslerim çok dolgun demek içinde, itşe bilmiyorum bence mantıklı ya kıvraklığı ve dişil enerjisi de Yani bu yorumu alıntıladığım kişinin bir sözü daha var, kadın eğer açık olmadan güzel olamıyorsa çirkindir.
Aşko kuşko modumla geliyorum, o fotoğraftaki yeşil elbisen ateş gibi olmuş 🔥✨ Erkekler başta o özgüveni beğenip heyecanlanıyor ama ilişki derinleşince kıskançlık devreye giriyor, seni "koruma" kisvesiyle sahiplenmek istiyorlar 😏 Bana saçma geliyor haklısın, gerçek sevgi değiştirmez, kutlar! Senin sevgilin ne diyor bu konuda, o da mı karışıyor yoksa destek mi? 💕
Aslinda baştada beğenmiyorlar.. beğenmiş gibi yapiyorlar, sonra ilerde o erkeğe asiri bir sekilde baglilik gelistirdiginizi hissettikleri anda, bunu çok yapiyorsunuz, sagliksiz sekilde baglanma durumunu, o zaman rol yapmayi birakiyorlar ve gercek taleplerini sizlerin onune koymaya cekinmiyorlar. Bunu iliskinizin basinda yapsa, hadi sana gule gule diyeceksiniz o erkege. Adama bak, beni degistirmeye kalkiyor diyeceksiniz, ayrilacaksiniz. Ama bir muddet sonra yapiyorlar ki. Baglanmis, ona alismis olun, Gidemeyin.. o erkegin istedigi şekle, istemesenizde bürünmek zorunda hissedin. Onunla olmaya devam edin. Ne yazik ki bu sekilde sizlere yaklaşan karaktersiz erkekler, istedikleri şekle sizi sokmayida genelde başarabiliyorlar.
Ah aşko ah aşko, hangi açık giyinen kız üzdü seni aşko? bukadar kadın cinayetlerini görmüyormusun quzum? demekki hastalıklı bi şekilde takıntı geliştiren aslında erkekler degilmi? Türkiye gibi abazanın bol oldugu bir ülkede bir kadının boşta kalması mümkün mü? hayır, bu yüzden bi kadın aslaaaa bi erkeğe takıntı geliştirmez zira öyle olsa kadınlar tarafından öldürülen erkekler daha bol olurdu degilmi amcacım:)
Takintiyi herhangi bir kiz bir erkege karsi bundan dolayi gelistimiyor zaten. Seceneginiz cok oldugu halde.. adam belirli bir zaman sonra.. o erkege karsi sagliksiz sekilde baglilik gosterdiginiz zaman.. gercek yuzunu gosteriyor.. Bu durumdada artik bagli oldugunuz icin bu kalitesiz adama.. ayrlmayi basaramiyor, onun istedigi tarza burunmeyi secebiliyorunuz. Madem cok erkek var,. secenginiz çok madem.. Boyle sacma iliskiler icinde, boyle sacma erkekler ile ne isiniz var? Ama sanada hak vereyim madem ergen kardesim. Hadi gönlün olsun.
Bir erkek ile gencliginin en guzel yillarinda 2-3 sene cik. Adam seneler sonra senin tarzini degistiemek istesin.. ayril bajalim ayrilabilecekmisin. Bubu yasayan bir cok kiz ayrilmadan.. erkek ark. inin istedigi sekle burunerek hala devam ediyor. Madem erkek çokta.. neden ayrilip partner degistirmiyorsunuz?
Ama mesela adam acik kizi kendine bagliyor.. aylar geciyor. Kiza.. acaba kapansanmi. ya da daha kapali bi tarzda giyinenmo diyiveriyor. Kizda artik bağlanmiş garibim. Ayrilik olmasina dayanamiyor. Hayir diyemiyor. Bu manzara çok sık gorulen bi manzara.
@Uğurböceği9 Afedersiniz ama sizin anlayış probleminiz var. Yazılanları hep yanlış anlıyorsunuz. Kitap okumanızı öneririm. Yorumlarınız genelde “ Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı.” tadında. Bu haliniz sizi küçük düşürüyor. Lütfen, kitap okuyunuz.
Kızı ilk önce beğenir erkek , sonra istediği modele çevirmeye çalışır. Çünkü ilk gördüğü zaman kızın gorselinden etkilenir. Zaman geçtikçe de etrafın etkisi , kıskançlığı , kafasındaki sevdiği kız profiline göre kızı yönlendirir.
Bu tip erkekler ne istediğini bilmeyen erkek tipleridir. Bunlar ayran gönüllü de çıkar. Sevdiği kızdan daha uygun bir kız ile anlassalar bırakıp gidebilir de. Çünkü ne istediğini bilmiyor. Seni sevmiyor sadece kafasında oluşturduğu hayran olduğu kız profilini seviyor böyle tipler.
Kimse için değişmem ve kimseyi de değiştirmem, kimse de sonsuza dek birinin yanında kalacak kadar değerli değil bir kere şu devirde. Mesela fazla olmaması koşuluyla açık giyinen bir kızla birbirimizi sevsek, ben de ailem de kızın başını kapatmak istese ama kız bunu istemiyorsa zorla kapattırmak istemem ben de, üzülerek de olsa ayrılmayı tercih ederim çünkü sonu daha acı olan bir ayrılık olacak belli ki. Ayrıca bunu zorla yapma durumu olsa bile eminim ki ileride kendisi zorla açılmak isteyecek; en iyisi kendi inancı ve hür iradesiyle kapanması, yani zorla değiştirecek kadar sevemem, istemem kimseyi. Kimse de vazgeçilmez sanmasın kendini.
Çok sebebi var bunun. Kimi sadece yatağa atarım diye "iyi erkek" rolündedir. Ava giderken avlanır. Kimi alışana ve/veya sevene kadar sabreder. Bağlar güçlenince sakladığı bu yönünü gösterir v. s v. s. Kaybederim korkusu/çekincesi insanları saçma sapan seçimler yapmaya ve tercihlere yönlendirir. Açıkçası kendin olmak, ne düşünüyorsa, fikrini düşüncelerini paylaşmak aslında en iyisidir. İnsan rol kesmeyi, olmadığı bir karakter gibi davranmayı bırakmalı, kendi olmalı. Değişim insanın kendisinden, iyi tercihlerle, başarı ve hatalarla gelir, baskılarla değil. Bunu unutmamalı...
Kalp giyim tarzı nedir tanımaz ki. Adam seni seviyor ama pis gözlerden de sakınmak istiyor. Çünkü iyiliğini düşünüyor. Bu kötü bir şey değil. Ben de çok sonradan anladım. Seven her erkek kıyafete karışır. Asıl karışmıyorsa orada bir sevgisizlik ara...
Kıskançlık sevgi falan hikaye. Bunların çevresi rezil tiplerden oluşuyor. Biliyor çevresinin kadına nasıl baktığını çevresi laf eder gururuna yediremiyor. Çevresindekilerin çenesi kapatacak arkadaş çevresini değiştirecek seviyede biride olmuyor bunlar. Ee onlarda kadını kısıtlıyor adınada ben seni seviyorum kıskanıyorum erkek dediğin sevdiğini korur kıskanır falan diyip kandırıyor bazılarıda yiyor afiyetle :D
Sırf böyle erkeklerle uğraşmamak için sevgili yapmıyorum 🤪. Bu sevmek, kıskançlık, korumak değil. Bana göre saygısızlık. Ben kafese tıkılmak istenen bir kuş değil, gökyüzünde özgürce uçan bir kuş olmak istiyorum. Yazın giydiğim mini eteğin, şortun elbisenin, arada giydiğim dekoltelerin lafını edecek bir erkekle uğraşamam ben. Sıcak havalarda neden kendimi kapalı giyimlere hapsedip yanmalıyım? Kötülük bu.
Hoş birisine benziyorsun ama 22 yaşındasın, küçüksün bana göre. Bir de sevgili istemeyecek kadar yalnızlığı çok sevdiğim günlerdeyim 😌. İnsan kırılınca huzuru kendinde buluyor.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum sıkıntı yok. Ama bana göre aşık yaşı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan yaş değil ruhların bir araya geldiğin de uyuşmasıdır. Ama yine de fikirlerine, düşüncelerine saygı duyarım. Eğer sohbet etmek istersen yazabilirsin.
@Blackksss harbi hoş çocuğa benziyon kfjfkfk küçüksün ne yaa 29 yaşa göre 22 küçükse ben 20 olarak, 26-27 yaşındaki birisindn hoşlanamaz mıyım şimdi dedektif hanım?
Çünkü ilk düştükleri şey tabi ki gördükleri vücut oluyor ve sevmekten hoşlanmaktan ziyade sadece götürme amacı ile yaklaşıyorlar 😅😅.
Ama sonrasında ola ki bir duygu beslemeye başlarsa beraberinde sahiplenme duyguları da kabarıyor ve ister istemez onu kısıtlamaya, dikkat çekmeyecek bir kıyafete sokmaya çalışıyorlar..
En haklı yorum bu olabilir erkekler sadece dış güzellik peşinde sonra duygular evreye girince sahiplenmeye başlıyorlar genelde bu yüzden herkes daha en başta kendi dengiyle olması lazım yani mantıklı düşünmek şart
@günes121212 tskler 😊 maalesef günümüzde artık herkes menfaat peşinde. Istediğini alıp gidiyor, sonrasinda da rutin hayatina devam ediyor. Yanlışlıkla takılıp kalırsa da değiştirmeye çalışıyor, seni kendi rutin hayatına uydurmaya
Ayy evet xok doğrudur görüyorum hep öyle açık saçık beğenip evlenince kapalı olsun isterler bunu isteyenler dışarıda kizlara bakmaya devam eder tam uygun dille anlatsa böyle söyle diye neyse dicem aşırı baskıcı davranan kisiler hep aldatan kisiler oluyordu genelde
Açık giyinmek başka. İlişkisi olan bir kadının dışarından gelecek ilgiye açığım demek için göstermeye çalışması başka. Dekolte kadının kıyafetidir. Hakkıdır da. Buna lafım yok. Ancak dikkat çekmek için sürekli orasını burasını çekiştirmekte başka ilgileri üzerine çekmek istemek ve bunu manipüle etme yoluyla kendini haklı göstermek ancak kötü olanın yapabileceği aktivite olabilir.
Açık giyinmekle , çıplak olmayı karıştıranlar kötü olanı iyi zannedenlerdir.
İlişkide zaman ilerledikçe duygular değişebilir ya da baslangicta söylese tepki çekeceği için süreç ilerledikce beklentilerini aktarabilir insanlar. Ayrıca kadın erkek farketmez ogrenxilikte iş yaşantısında ya da ilerleyen süreçte insanlar degisirler. Yemek yeme alışkanlıkları para harcama stilleri sosyal yaşantıları giyim kusamlari sürekli sosyo-ekonomik duruma göre değişim gösterebilir. Öğrenciyken yediğiniz restorantlar çalışmaya baslayinca gitmeye bilirsiniz. Ebeveyn olunca da başka yerlere gitmeye başlayabilirsiniz. Bu örnekte de erkeğin bir talebi olmuş. Talep bununla mi sınırlı kalacak yoksa başkaları da mı gelecek. Bu talep bir rica mi yoksa emri vakimi. Bir çok belirsinizlik var
Bu şey "seni olduğun gibi seviyorum zayıflamaya çalışma" deyip sonradan "spor yapsan iyi olur aslında ya" diyen erkolar gibi. Yani bizimle olsun diye kim kafalarına silah dayadı acaba. Hatta ben tanışmanın başında kendimi gösteririm bak buyum diye, giyimimi de bilir. Tabi şu an eskisi kadar kilom yok spor yaptım ama yine de tam istediğim fiziğe ulaşmadan sevgili yapasım da gelmiyor. Ben de bi keresinde çok açık giyinmiyorum diye bir flörtüm yobaz demişti bana nxmsmxm
Söylediklerim sizi incitebilir bunun için özür dilerim ama kabul etmek gerekir erkekler çıplak kadınlara evlenmak gayesiyle değil, eğlenmek gayesiyle bakıyor, bir süre eğlendikten sonra değiştirmek gerektiğini düşünüyor, çünkü sıkılıyor, çok özür dilerim ama onlardan çok fazla var olduğunu düşünüyor daha güzel birini bulduğunda ise hemen değiştirmeye çalışıyor Yeter ki eline fırsat geçsin,
ama gerçekten saygı duyduğu insanı ise bütün varlığını feda ediyor ama bunu da çoğu zaman kadınlar anlamıyor maalesef
Ona göre kuş beyniyle, evkenene kadar kızın namusundan babası sorumlu. Kendilerince evlenince kızın namusu kocasından sorulur felsefesindeler. Kızlar size otobandan önce son çıkış. Sakın ha bir mal sana kıyafetin konusunda laf söylerse, sakınha evlenince ben onu düzeltirim algısına kapılma o maldan koca olmaz, kaçabildiğin kadar kaç
Of be Taş gibisin kız sen ya seni hani böyle öperek bir daha nedir ya Hastalanır mı? Yani seninle biriktirik yaşamda erkek bir daha Hani mezar görür mü kız? Yani o Sana ayaklarına kapanırım ya gerçekten şu an var ya komşum var bir de sen varsın aynı şekilde ama Sen harika bir vücudun var senin ya harika bembeyazsın süt gibisin kız kilon yerinde tanırım ya sana sahip olan erkek ne ister ya
Bunu tam olarak şöyle açıklayabiliriz bir fıstık tabağı düşün bazı fıstıkların kabukları soyulmuş olsun kabuksuz olsun bazıları da kabuklu olsun. Genelde tabağa ilk olarak hangi fıstığı almak için uzanırız kabuğu soyulmuş olan fıstıklar daha cazip gelir şekli şemali ortadadır riske attırmaz 😂😂
Ben de bunu anlamıyorum adam sizi sevmiş başkaları sana bakmasını istemiyor rahatsız oluyor demek ki o yüzden çok açık gitmeni istemiyor asıl seninle sevgili olan adam giyimini değiştirmiyorsa başkalarının sana bakmasından rahatsız olmuyorsa onda sıkıntı vardır
@Rumiş12_ işte onlarda da hata eğer benim sevgilim varsa gidip de yoldan geçen her kıza bakmam anca ne olur denk gelir kafanı çevirirsin bakmazsın bir daha
@PeachGirl58 herkes aynı gözle bakmaz mesela kimisi cinsellik için bakar kimisi güzel diye bakar o kişi pis mi güzel mi baktı bilemem ayrıca o baktı diye herkes de ona pis gözle bakması hakkını mı veriyor eğer kız başkalarının kendisine bakmasından rahatsızlık duymuyorsa benim için de sorun olmaz
bunlar elimizdeki parayı almaya çalışıyor kedi köpekle uğraşmaz kardeşim😂 dolmuşlara bile yüzde yüz elli zam yapıyorlar... mafya gibiler itiraz bile edemiyoruz... köpekleri barınaklarda hasta mastaysa atıyorlar köşeye... emin ol kedi sokakta güvende
Aynen öyle canım, seven insan her şekilde sever değiştirmeye çalışmaz, değiştirenlerin zihniyeti kötü zaten diğer erkeklerin nasıl düşündüğünü bilip zorlarına gittiği için kızı baskılıyor birçoğu Madem öyle tanıdın sevdin kabulleneceksin
Bakmak var bakmak var maşallah bizim erkeklerde bakmıyor ağzından köpükler salyalar akıyor ulan kuzum yanında erkek olan kadına öyle bakılırmı şerefsiz kardeşim
Namussuz erkeğin fikrati şudur ben herkese bakarım sana bakmicaklar. Ben her herşeyi yerim sen yaparsan annesin. Bunların nefes alması haram. Ama elhamdülillah lafını en çok kullanan gene bunlar pesss
Bu şekilde giyinen kadını itici bulurum Ve benim gözümde çıplaktır çıplaklar bana göre iticidir Yani kısacası başta itici bulduğum birisine Talip olmam Talip olmam ki değiştirmek gibi bir derdim de olmaz
O sadece erkeklerin yaptığı bir şey değil kızlarda da yapan var. Bazı insanlar kişi oldugu şekilde peşinden koşar sonra sen niye böylesin diye değiştirmeye çalışır. Benim de başıma gelmedi değil.
Çünki birini buldu ya kaybetmek istemiyor biliyorki ondan başka yüzüne bakan olmayacak haha:) abazan ve aç türk erkosu işte:) Allahdan italyada yaşıyorum da abazan amcalarla muhatap değilim:)
Değiştirmeye çalışıyorsa onu değiştirme zamanı gelmiştir. Ben neysem oyum bu bilerek geliyor sonrada kendini yetersiz hissettiği için değiştirmeye çalışıyor öyle mi o zaman güle güle. Yetersiz olanlar gitsin yenisi gelsin.
Muhafazakarlar mi yapar bilmiyorum da bende bekarken açık biriydim yalnız dikkat ederdim açık olsam da. Evlendim 2 sene sonra beni zorla kapattı bunu hiç unutamıyorum travma gibi ve şimdi de saçımı açmak istesem de açamıyorum.
Sebebi şu ilk önce fiziğinden etkilenir takılmak isteriz sonra ise karakteri duruşu hoşumuza gider ciddi ilişki isteriz bu sefer de çevremizin, ailemizin hatta kafamız da ki anne profiline uyması için değiştirmek isteriz
Fiziği görüyor ya. Hani diyor bu kız zaten taş gibi. Kimse bakmasın sadece ben bakayım der. Genelde bu yüzdendir. Ama mesela özellikle açık giyinmesini istemiyor ise zaten açık kızlara bakmaz öyle biri.
Açık giyinen bir kızla hiçbir zaman sevgili olmak istemedim. Kapalı kıyafetlerle de zarif giyinen kadınlar daha çok ilgimi çeker. Cinselliği aşırı belirtici kıyafetler giyen kişinin kendisine saygısı olduğunu düşünmüyorum.
Oldugu hali ile sevip beğenip iliski kuruluyorsa ya yasayarak uymak birbirini etkileleyerek devam edilmeli veya kavga kavga kavga ayrılık sonucu kabul edilmeli
Çünkü erkekler açık giyinen kızları arzu ederler ama aşık olmazlar öyle birisiyle aile kurup çocuk sahibi olmak kesinlikle istemezler keşke bunu anlayabilsenniz
Erkekler görsel varlıklar yani ilk başta sadece dış güzelliğe odaklılar sonra iş ciddiye binince işler değişiyor daha farklı bakıyorlar olaylara o halde kıza karışmaya başlıyorlar işte
Kıskançlık ve ozguven eksikliği. Ancak burada kadına daha önemli görev düşüyor. Sevgisini ve aşk sarhoşluğunu bir kenara bırakıp, ben hayatıma bu kısıtlayıcı ile devam etmemem gerekiyor diyebilmeli.
Sahiplenme isteği ve kıskançlık gibi dürtülerle açıklanabilir ancak asıl sebep, özellikle dekolteyi fazla kaçıran kadınlara yönelen bakışların erkeği rahatsız etmesidir. Erkek, kızı değiştirmeye çalışmak yerine onunla ilişki kurmamayı tercih etmelidir.
Göze hitap ettiği için beğeniliyor sonra iş derinleşiyor olay sahiplenmeye dönüyor haliyle giyim tarzını değiştirmeye ikna başlıyor malum kıskançlık duygusu
Başta beğendiği hormonlarıyla olan şey yani cinsellik için yazıyor konuşuyor sonra sevmeye başlayınca aynı şekilde başkası istemesin diye de kısıtlıyor
Bence bu durum, onların önce dış görünüşe, sonra da kişiliğe bakma çelişkisinden kaynaklanıyor. Belki de kendi hayalarına uymasını istediği için, aslında özgürlüğünü anlamakta zorlanıyor.
çevrendekilere göre mi kadın seçiyon? elinden alırlar mı? kolay mı yani? baya abazalarla berabersen bu senin problemin yanındaki çok mazbut biri de olsa gözleri yanındakinde olacak...😃 sizde akıl var mı gerçekten ya