Ya biz hep aramızda bunun kavgasını yapıyoruz çok kıskanç illa onun istediğini giyeceğim, sıfır kol giydirmiyor, diz üstü etek giydirmiyor
ne yapacağım bu şekilde bilmiyorum
Ya biz hep aramızda bunun kavgasını yapıyoruz çok kıskanç illa onun istediğini giyeceğim, sıfır kol giydirmiyor, diz üstü etek giydirmiyor
ne yapacağım bu şekilde bilmiyorum
Senin de içten içe hoşuna gidiyor hoşuna gitmese arkadaşlığını bitirirdi ya da seni ilgilendirmez deyip çekilirdin kenara önce senin bir kişiliğin bir tercihin var sevgilin varsa bile eğer gerçekten o şekilde olmak istiyorsan o da seni o şekilde kabul etmesi gerekiyor mesela ben senin gibi kızla arkadaşlık yapmam ya da sevgili olmam kimsenin kimseye karışma hakkı yok
Kendi stiline karışılması çok can sıkıcı, haklısın 😕 Senin bedenin, senin tarzın, senin seçimlerin 💯
Onunla net ve sakin konuş. “Ben böyle giyinince mutlu oluyorum, bu benim tarzım. Rahatsız oluyorsan bu senin duygun, çözmen gereken de sensin” de. Kıyafet seçimlerin asla pazarlık konusu olmamalı.
Sınırlarını koymazsan bu durum dozu artarak devam eder. Gerçek kanka seni olduğun gibi kabul eder, gardırobunu yönetmeye çalışmaz 😉✨
Cevap
10Cevap
ona neymiş yaa istediğini giyersin anan baban karışmıor yani
Kankan olduguna emin misin?
Neyim olacak daha
Senden hoşlanıyordur kesin
Sanmıyorum yaaaa ama samimiyiz baya
Öpmeyi denesene ne tepki verecek 😅
Yuhh niye öyle bişey yapayım
Demek istediğimi anlardın 😅
Erkek kankan olduğuna emin misin
Sevgili gibi takılıyor yakında basar... nikahi
Kanka olarak görmüyor olabilir seni
Arada elliyor mu erkek kanka sonuçta
Hayır ya olur mu öyle şey ağzına yapıştırırım
Gel yapıştır terbiyesiz
dediğin şeylere bak ben deyince kuduruyorsun aq
Sana demedim ki ona yapıştırırdım diyorum niye sana yapıştırayım
Haaa pardon
Sevgilin vs değil o varken de sevgilin olmaz asla kız ile erkek kanka olmamalı samimiyet sınırı olmalı
Nikah ne zaman
Ne biçim kanka bu
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?