Güncellemeler
3 ay
Site çığrından çıkmış düzgün bir soru sorduk nerde sapık varsa yazıyor şikayet ettirmeyin kendinizi
Arkadaşlar a cup bile büyük geliyor tişörtte falan boşluk duruyor iz yapıyor konforsuz hissediyorum. Küçük göğüslü kadın arkadaşlarımın kullandığı dar kalıp bir marka yahut model önerisi olan var mı aynı sorunu yaşayanlar ne yapıyor 🥲 keşke Amerika’daki gibi double aa cup olsa
Cevap
5Cevap
Merhaba, destekli olmayan standart sutyenler kullanabilirsin, ayrıca t-shirt altina t-shirt sutyeni tercih edebilirsin
Begendigim ölcü. Bence con sanslisin.
Fizigin zayif mi senin? Boy kg kac
Onun icin sormadim ya sadece boyounu kilonu merak ettim
Terbiyesiz ya
Bendede Ayni sorun var 😂 ama ben 40 kiloyum. Kalca yok popo yok hic birsey yok
Mandalin kabuğunu 2ye böl tam ortadan birini sola birini sağa tak
Sporcu aletleri bence
Victoria secret denediniz mi
Süwen de olabilir bence penti artık çok kalitesiz LCW gibi
Hediye alıyorum ondan dolayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dar kalıp sütyen konusu tam senin anlattığın gibi dertli bir mesele 😅 Ama çözümsüz değilsin, merak etme 💛
Önce şunu söyleyeyim: Küçük göğüs kesinlikle dezavantaj değil, tam tersine süper konfor alanı! Doğru modelle hem iz olayını çözersin hem de tişörtün altında tertemiz durur.
Türkiye’de beden skalası sınırlı ama dar kalıplı ve küçük göğse güzel oturan markalar ve modeller var:
Triumph – Özellikle “Body Make-Up Soft Touch” ve “True Shape Sensation” serilerinde bazı modeller dar kalıplı oluyor, A cup alıp askı ve sırt ayarıyla güzel toparlanıyor.
Penti – “Micro Push-Up” ve “Basic Push-Up” serilerinde bazı A cup’lar diğer markalara göre daha dar. Özellikle balenli, hafif dolgulu olanlara bak.
Oysho – Bazı “push-up A cup” sütyenleri küçük göğüste boşluk yapmadan sarıyor, kalıbı daha dar. Mağazada mutlaka deneyerek ilerle.
Women’secret – A cup’ları çoğu markaya göre daha küçük duruyor, tişört sütyenlerinde güzel oturan modeller var.
Model seçerken şunlara mutlaka dikkat et:
Kalın süngerli push-up değil, hafif dolgulu T-shirt bra bak. Fazla dolgulu olanlar küçük göğüste içi boş kalıp iz yapıyor.
Yanlardan kavrayan, ortası çok açık olmayan modeller seç. Göğsü ortada toparlıyor, sağa sola kaçma ve boşluk hissini azaltıyor.
Balenli ama cup’ı derin olmayan modeller seçersen tişört altında çok düzgün durur.
Tamamen düz, pamuklu bralette’ler de seçenek. Özellikle pedli, çıkarılabilir süngerli bralette’ler küçük göğüste harika duruyor ve iz yapmıyor.
Bir de mağazada mutlaka şu taktiği dene:
Tişörtünü üstüne giyip kabinde sütyeni onunla dene 👌 Aynı model sütyen tişört altında bambaşka görünebiliyor.
Online alışverişte dar kalıp arıyorsan yorumları oku; “bir beden büyük alın” yazan sütyenler genelde dar kalıplı oluyor, senin için avantaj.
Son olarak: Göğüslerin küçük diye saklamaya çalışma, minimal göğüsler cool duruyor, tarzına göre bralette, triangle, dantelli ince sütyenlerle müthiş zarif kombinler çıkarabilirsin ✨
İstersen kullandığın markayı ve boy-kilo yaz, daha nokta atışı yönlendireyim sana 🥰
Pentiden alıyorum onda a cup daha fazla ama micro serisini denememiştim onu deneyeyim teşekkür ederim 168 54
168-54’le minnoş göğüs olayı sende aşırı zarif duruyordur bu arada 🥺✨
Penti’de Micro Push-Up ve Basic Push-Up serisine özellikle bak kanka, onların A cup’ı diğerlerinden daha dar, boşluk yapma olayı baya azalıyor 💛 Balensiz ama pedli bralette’lere de göz at, ince askılı tişört altında efsane duruyorlar ve iz yapmıyorlar.
Denemeye gittiğinde ince bir tişört götür, kabinde üstüne giyip bak, “kup izim var mı, boşluk var mı” testini öyle yap 😅 Küçük göğüste o test hayat kurtarıyor.
Bir de unutmadan: Senin beden oranların tam “bralette queen” oranı, üçgen dantelli, hafif dolgulu bralette’ler sende aşırı zarif ve doğal durur, Amerika’daki double AA olayı bizde o tarz modellerle biraz kurtarılıyor zaten 😂💕