Erkekler niye duzgun giyinmiyo?

Şimdi yorumlara ee kadınlarda tayt giymesin o zaman diye gevelemeyin tayt + crop zaten moda anlayışından yoksun bir tercih, muhtemelen platin saçlı basic bir insansınız ama ben direkt erkeklere soruyom la dar pantolonunuzla o üstünüzde oturmayan gömlek cidden çok kötü duruyor lütfen durun erkekler niye artık güzel paçalı pantolon giymiyor eskiden giyilen kıyafetlere karı kıyafeti diyo adamlar ama kendileri karıya benziyo? Bir de millete top diyenlerin daha çok topa benzemesi durumu da var, hem milleti eleştiriyolar hem kendileri basic, sıradan, hiçbi halta benzemiyo tipleri

Herkes istediğini giyebilir ama sen düzgün değilsen başkalarını niye eleştiriyon kardeş, yorumlara Zara'dan polyester kazak alıp milleti eleştiren yağlı saçlı kadınlarda gelmesin sizde ayrı kötüsünüz ama bu erkekler genel olarak kötü yani kadınlar yine güzel ama erkekler niye genelleme böyle özensiz oluyo?

KS otomatik İngilizce klavyemin içine etmiş, sağ ol KS senden nefret ediyorum bugün de

Güncellemeler
2 ay
Bu yapay zeka yanitlar cok sinir bozucu yapay zeka glazer insanlar kadar sinirlendirici yav istemiyorum senin robotik yanitini git artik :c
Güncellemeler
2 ay
Trendlere uymak haric yasayamayan insanlara alerjim var uzgunum
Erkekler niye duzgun giyinmiyo?