Köye gitmeden önce bayramdan bir gün önce denemiştim sizce nasıl çıkmışım etek ve bel hizasında ceketim kapalı değilim ama etek giymeyi seviyorum yakında da dışarı etek giyip çıkacağım bu boylarda etekler nasıl sizce?

Köye gitmeden önce bayramdan bir gün önce denemiştim sizce nasıl çıkmışım etek ve bel hizasında ceketim kapalı değilim ama etek giymeyi seviyorum yakında da dışarı etek giyip çıkacağım bu boylarda etekler nasıl sizce?
Bence çok iyisin harikasın çok özenmene gerek yok senin cevherini keşfedecek bir demirci kuyumcu çıkacak emin ol herkese değil o kuyumcu gelene kadar sade kal
Anladım
Şaka maka resimdeki sen isen çok güzelsin yaa
Profil resmin?
Evet benim
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Rica ederim

Bana nedense bulgarlari animsattin böyle etegini altina marketden esya calanlara benzettim...
Anladım
Mutsuzkız, bu kombin sana çok yakışmış 😊 Özellikle eteğin boyu ve rengi çok zarif duruyor, hiç çekinmeden dışarıda da giyebilirsin ✨ Ceket bel hizasında olduğu için proporsiyonun da dengeli, boyunu kesmemiş, aksine uzatmış.
Mavi etek + lacivert-beyaz çizgili ceket kombininde renk uyumu da çok tatlı olmuş 💙 İleride istersen ince bir kolye, küçük halka küpe veya omuzda küçük bir çanta ekleyip kombini daha da yükseltebilirsin.
Kendine güven, bu tarz sana çok yakışmış, devam et 🫶
Cevap
64Cevap
Bence çok şık olmuşsun, etekle ceketin uyumu gerçekten başarılı. Bu kombinasyon senin tarzını iyi yansıtıyor, kesim ve döküm uyumu çok iyi.
Teşekkür ederim
valla dar ve mini etek giymelerine okadar alıstıkkı kapalı uzun bol etek gözümüze abes gelıyo senin sucun yok algılar böyle maalesef
Anladım
eminim cok güzel ve düzgün bi fizigin vardır ama iste biz bozulmus insanlar illa fizigi görcez illa kısa etek görcez ya da dar tayt croplar felan görcez senlık hic bisey yok
Biliyorum sorun değil
Bazı insanlar kuaförden mağazalardan çıkmaz senin kadar tatlı bir duruşları yok. Sen Kendi doğallığın la güzel ve samimi bir görünümle sin
Teşekkür ederim
Anladım yani güzel olduğum için erkekler sanalda rahat bırakmıyor maalesef
Anladım teşekkür ederim
cok guzelsın emınım sevgılın vardır ama senın gıbı gıyınen ılk defa gördum bu sıtede tebrık ederım senı
Teşekkürler
Yani açık birine göre fazla muhafazakar biraz da seni gösteren şeyler giyebilirdin mesela etek diz hizasında olabilirdi
Öyle düşünüyorum yani ama ailemden dolayı en fazla böyle etek giyebiliyorum
Hmm anladım
Diz hizasında olan elbise falan çok açık değil bence
Yani öyle ama günah diyor ailem ve akrabalarım o yüzden öyle işte
Anladım bisey diyemecegim
Seninle tanışmak isterim sende istersen
Bence harika olmuş özlemişiz böyle muhafazakar samimi giyimleri
Teşekkür ederim
Çok yakışmış. Tam bir Anadolu köyünden çıkan asil genç kızlar gibisin
Teşekkürler
bebeğimsu sen bakma bunlar sen nasıl mutluysa öyle
Teşekkürler canım
Merhaba, güzel görünüyor, ama vücut tipine pek uygun gibi görünmüyor eteğin genişliği sanki
Anladım
Sanırım buradaki en dürüst kişi benim 1 puan versem 1 e haksızlık olur öyle söyleyeyim
Anladım sorun değil
Cok tatli olmussunnn :3 ama hirkanin hizasi biraz ustte olursa bu etege daha iyi gidebilir ^^
Anladım teşekkür ederim
Cokk guzelsin ama etek biraz uzun galiba askm sana yakismiş tabi gule gule giy
Teşekkür ederim
Çok güzell ve yerinde bı kombin olmuş balimm
Teşekkürler balım
şeriat gelmiş ülkeye begenmedim. kız dediğin mini giyer.
Yani mini etek giyemem maalesef istediğim gibi kıyafetler giyemiyorum bu etek vardı
Gayet iyi görünüyorsun yorumlardaki bu sırtlanlara, çakallara kulak asma iyi niyetini de kimseye suistimal ettirme.
Anladım peki
Dikkat et her şey gönlünce olsun.
Teşekkürler
Cok huzel. olmuzsun senin Nilin yyatgaima bağlamak istiyorum
Teşekkürler yatağıma bağlamak istiyorum derken kimi bağlamak istiyorum diyorsun ki ve neden?
Neden ki neden böyle bir şey yapmak istiyorsun
Nasıl yani anlamadım abinle evlenmemi mi istiyorsun ki hjhjhj kaç yaşında ki abin
Nerede yaşıyor peki ne iş yapıyor birde ismi ney ciddi olarak evlenmeyi düşünüyor mu?
Anladım KS yi biliyor mu peki bu uygulamayı birde yakışıklı birisi mi görünüş olarak boy ve kilo olarak falan nasıl yani
Anladım bu uygulamayı kullanıyor mu hesabı falan var mı ki peki şu an için evlenmeyi düşünmüyorum da ailem yaşım küçük diyor 19 yaşındayım o yüzden ileride evlenmeyi düşünüyorum tanışmak istiyorsa konuşurum isterse o da
Burası olur da sen hesabını biliyor musun abinin
Anladım tamam
Bu sitede hesabı varsa eğer haber verirsin konuşurum isterse diyorum
Olur sor
Çok şık olmuş bence canım sende beğendiysen sorun yok güle güle giy
Teşekkürler canım
Etek ve ceket uyumu çok zarif durmuş, renkler birbirini çok güzel tamamlamış. Günlük kullanım için gayet şık bir seçim.
Eteğin boyu çok güzel
Teşekkürler
kiz cok kucuk duruyosun kac yasindasin sen
19 yaşındayım
Anladım teşekkür ederim
Çok güzel olmuşsun, beğendim
Teşekkürler
sen yakıştırdıysan bize laf düşmez kral
Sağol
Tam bir hanımefendi giyimi olmuş kardeşim
Teşekkürler kardeşim
İyisin daha canlı renkleri tavsiye ediyorum
Teşekkürler
Etek güzel ama ceket için aynı şeyi diyemem
Anladım
Etek gibi benzer model bir şey giyersen daha çok yakılır üstüne
Anladım sağol
Rica ederim
Kanka etek güzel olmamış Bir de hırka?🫣
Hırka ney
Ben senin yerin olsam şey yapardım altıma külotlu çorap İnce 15'den kahverengi midi ya da mini etek siyah ya da kahverengi fark etmez renkli de olabilir iyi güzel bir hırka ayakkabı olarak da beyaz ya da başka bir renk topuklu ayakkabı kombine ya da şort giyebilirsin örtü olarak da şal bir de güneş gözlüğü bu
Anladım güzel kombin ama ailem fazla kısa şeyler giymeme izin vermiyorlar o yüzden de böyle giydim
Ya ay aslında şunu diyebilirim iyi kırılma bana çünkü üstündekiler evet güzel Durmuş ama renkler uyuşmamış yani şöyle bir şey etek mavi lacivert hırka şeritli siyah gördüğüm kadarıyla gözlükle takıyorsun yani olmamış onu da götür düm mavinin üstüne gri Ne bileyim belki kırmızı bilmiyorum yani gidebilir ondan ama ayakkabıyı Spor beyaz seçebilirsin ya da bilmiyorum
Anladım
Nerelisin
İsim ne Bir de neden bu kadar mutsuzsun?
Kayseriliyim sen nerelisin
Ailemden dolayı mutsuzum yani genel olarak
Bursa bazen ben de mutsuzum ailemden dolayı bazen diyorum ki acaba İstanbul'a mı gitsem çalışmak için
Anladım okumuyor musun ki
Yok kanka Bursa'da çalışıyorum
Tekstil kendi işim mi kurmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Anladım peki
Ee sen ne yapıyorsun okuyor musun
Hayır okumuyorum evdeyim lise mezunuyum bir iş bulursam çalışmayı düşünüyorum
Anladım bir şey diyeceğim ben de cricut maker3 makine var yani sticker tişört baskı işte ne bileyim tayt külotlu çorap baskı Ne bileyim Ramazan süsü falan yapıyor yani beraber çalış alsak yardım edebilir misin hem sana gelir olur hem bana
? Cevap
Yani olabilir ama ben ailemden dolayı KS yi gizli kullanıyorum seni tanımıyorlar sorun olabilir o yüzden
Anladım
Arkadaş olalım mı sevgilin var mı
Sevgilim yok arkadaş olabiliriz ama dediğim gibi ailem bu tür uygulamalara sıcak bakmıyorlar o yüzden gizli kullanıyorum nereden tanıştın derler falan KS yi diyemem kız bile olsan yani
Anladım okuldan arkadaşım dersin
Peki nerede yaşıyorsun şehir olarak falan
Bursa Osmangazi
Aslında bir şey demek istiyorum sana DM atsan
Bir de beni takip edebilir misin 🥹
Aşırı uzun ben beğenmedim
Peki
Anladım sorun değil
Çok güzel ve tatlı olmuşsun
Teşekkürler
Etek fazla uzun ve fazla bol
Anladım öyle yani
Çok cekicisin. Etkiliyorsun
Teşekkürler
19
Ne demek istiyorsun evlilik zamanı gelmiş derken
İleride düşünüyorum şu an değil
cok cekıcı olmussun
Teşekkürler
cok guzelsın canım
Teşekkürler canım
etek güzel de ceket sanki olmamış gibi
Anladım
Yakışmış giyebilirsin çok güzel
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim geçmiş bayramını kutlarım
Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
Teşekkür ederimmm
Rica ederimm
Gayet güzel olmuşsun canım
Teşekkürler canım
Rica ederim
Çok güzel olmuş
Teşekkürler
Çok tatlısın 🌷
Teşekkür ederim 🌸
Ay çok şekersin 🌺🩷❤️🍓🌸
Teşekkür ederim 🌸💖🧡🤍🍓
Teyze işi bence
Herkesin fikri farklıdır sonuçta bu senin düşüncen beni ilgilendirmez
O zaman niye soeuyorsun zaten kendi düşüncemi söylüyorum sana çok güzel gelebilir belki ama bana gelmiyor
Anladık iyi
Etek yakışmış
Teşekkür ederim
Beyazşehir evlerine benziyor aynı ama ev eve benzermiş :)
Güzel durmuş. Boyun uzun olunca yakışmış
Teşekkürler
Rica ederim. Mutlu ol
Yok güzel olmuş
Teşekkür ederim
Çorap ile daha güzel olur
Anladım teşekkürler
Rica ederim girydiysen güzel olmuştur
Amish kızı gibi
O ne demek Amish kızı gibi derken
İnternetten bak araştır
güzel olmuşsun