Akraba ziyaretlerine giderken babam bu kadar kısa giyme dedi ben de giydim. Yerde oturduğum halde bile beni süzüyorlar hep. Fazla mı açık sizce ya?

Akraba ziyaretlerine giderken babam bu kadar kısa giyme dedi ben de giydim. Yerde oturduğum halde bile beni süzüyorlar hep. Fazla mı açık sizce ya?

Ya bence çok kısa değil ama bilmiyorum boydan çekip atman lazım ama bence de babanı dinle çok kısa giyinme yani bilmiyorum ama sen bilirsin yani giyinebilirsinde millet artık öyle bir alıştı ki sürekli sütyen külot açık geziyorlar yani çıplak
Yani ölürsünüz değil mi 15 santim daha uzun olsa o eteği giymezsiniz değil mi? Niye bacağınızı yeterince sergileyemiyorsunuz çünkü.. Bir de gelmişsin burada insanlara soruyorsun ya çok mu kısa diye
Açık değil, gayet şık duruyor ama mesele senin eteğin değil, onların bakışları güzelim 🙃 Sen kendini içinde rahat hissediyorsan problem yok 💅 Ama akraba ortamı biraz kasıntı olabiliyor, kendini huzursuz hissediyorsan çözüm eteği uzatmak değil, bir tık daha “güvenli” kombin yapmak olur.
Mesela buna oversize bir kazak, uzun hırka ya da blazer atarsın, hem etek boyu dengelenir hem de hâlâ çok havalı durursun ✨ En önemlisi: Ayna + senin hislerin > herkesin fikri.
Cevap
42Cevap
çok güzel bayılırım bu tarza siyah çorapla mükemmel
evet fazla açıkmış eminim bir kaç defa külodun görünmüştür
Evet arkadaşlar gelsin yorumlar..
Hadii bakalımmm
Etek degilde şu corap rengi beni cok etkiliya ya bsbsbbs
poza gülmekten yarıldım. kürt pozu ahahahaha
Seninle Kürtlerle derdin ne
Keşke erkek kuzenin olsam akrababn olsam :D Ten rengi giymemen daha bir seksi yapmış üff
Kadın bacağı işte dikkat cekmese olur mu
Uzunda giysen süzeceklerdi
çok güzel ve ince çorap çok çekici
Kisa degil. Babalar soyler. Yakismis
Hemen iç çamaşırın görünür zaten
Normal de mağara adamlarını özellikle buluyorsunuz
Bence uzun. Ama güzelmişsin 😉
Ortamına göre değişir burası ev mi
Açık ve güzel çekici olursun
Ne kısa etekler var hahah bunda ne var
evde giyilmelik :D :D
Süzerler tabi fayşın tiviye mi çıkıcan