Bu kızlardan hangisini en güzel buluyorsunuz?
Akyaz olanı
Esmer olanı
Sarışın olanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akyaz : yüz ifadesi yumuşak uyumlu kavga sevmeyen ama içe dönük gibi görünüyor çok içe kapanık
Esmer: Gülüşü doğal ama güçlü gözlerde özgüven hafif meydan okuma var. Kendine güvenen sosyal ama herkese mesafe koyabilen lafını saklamayan dominant bir tip genel kanı ikiside anasının gözü
Sarışın: Rahat ve dışa dönük vibe, sosyal, konuşkan, enerjik, anı yaşayan dikkat çekmeyi seviyor olabilir, şeffaf gizem yok
Artı: Eğlenceli, havalı kendini geliştirmiş cool Derinlik ikinci planda daha çok
Çok kararsız kalırdım bu seçenek karşısında beyaz tenli, siyah saçlı, ince yaz hatlarına sahip, rahat, özgüvenli, tutarlı, hislerini açık eden tiplerden hoşlanırım sanırım üç özellikte üçüne pay edilmiş😄
Merak ettiğim şey her zaman kişiliğin ve bakış açısının renkleri olur, zira dış görünüş zamanla değişebilir ama iç dünya bir insanı en çok şekillendiriyor bence.
Sarışın olanı seçerdim ama sebebi sadece saç rengi değil 😊 Enerjisi daha sıcak ve ulaşılabilir duruyor, bu da tanıma isteğini artırıyor.
Senin için ipucu: Önemli olan “en güzel” değil, en çok kendi tarzını yansıtan versiyonun 💫 Saç rengi, makyaj, kıyafet… Kendini en iyi hissettiğin halin, her zaman en çekici halin olur. 💕
Cevap
25Cevap
tipe göre seçmem.
En sessiz duranla çünkü eminim ki içinde sayısız şeyle savaşıyordur. Bu yüzden onunla tanışmak ve acısını dinlemek isterdim.
Sence ozaman hangisi opye duruyor bunların içinden
Öyle
Anladım
Aslinda sarisinlara zaafim vardir ama nedense bu sefer Esmeri sececegim
Al birini vur ötekine deyip, kızıl diyorum :D
Dış görünüşe göre ilk esmer olan ile Ama hareket ve tavıra göre daha önemli olurdu
Herkes en alttakini en çok seçmiş ama en üstteki Akyaz olan kişiyle yuva kurulabilir.
Akyaz olan… esmer pek sevmem sarışın olanda bakınca bir şey hissetmedim Akyaz olan iyidir
Dürüst olmak gerekirse üçünüde hiç beğenmedim
Hiçbirisi güzel değilki
Sarisin olabilir
Sen güzelsin hoşsun
yani illede mecbur olsam ortadaki olabilir
görseldekilerden sarı olanı tercih ederdim
Esmer olan 1 adım önde
Esmer kadınlar >>>
Esmer olan iyidir
Bir no
Esmer ya da sarışım idealim ama esmer favorim
Esmer gönlüm sende