Etek alıyorum fakat vücut hatlarım belli oluyor armut tipi olduğu için 54 kilo falanım boyum da kısa değil öyle tesettürlüyüm fakat yine de geriliyorum.
2 ay
Etek alıyorum fakat vücut hatlarım belli oluyor armut tipi olduğu için 54 kilo falanım boyum da kısa değil öyle tesettürlüyüm fakat yine de geriliyorum.
Cevap
9Cevap
Armudun iyisinden anlayan bir ayı olarak, çok belli olsa bile her ortamda giyme derim.
Kendi aile içinde olcaz kuzenlerim vs dışarıda kabanla olucam
Uygundur.
Boş ver fizigin belli olsun bu kadar güzel fizigin varken niye saklıyorsun
Ailem de öyle diyor çok hafif belli oldu dedim giymeyim bir sey olmaz disarida kaban giyiyorsun zaten dedi
Abim üstüne bir şey alırsın bol olur biter etek her zaman belli eder
Kaban olcak üzerimde zaten de bayram gezmelerinde illa cikarticam
Bilmiyorum tesettürlü ama şuna bak desinler dahi istemiyorum o yüzden bu gerginliğim
Anlamadim
Konuyla bağlantısını anlamadım 🥺 var mıydı bu şekil giyinen yani
Anlıyorum :)
Mevlana kesim tercih edebilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
klos etekler tercih etmen lazım
Prenses biraz bol kesimli giymelisin ama yinede hatlar belli olabilir, üst bölgede belirgin mi
Bol kesim almadım. Trikoydu normal olur zannettim olmadi
Biraz bol al kıyafet alırken, yoksa her yerin dolgun görünür dikkat çeker
Gerilme
Ve vücut tipin çok hoş
Nasilda merak ettirdin
Ne güzel işte armut mis
maşallah
Aynı dert bende d var arkadaşim olmalısın sjdjn
Bayramda aldim özendim de yine belli oldu mecbur giyicem annem diyor belli olmuyor o kadar vs ama ben alismisim ya bol giyinmeye tedirgin oluyorum
Kız dur sana Snap verecem gel olur mu
Bir kız bana neden snap versin 🙂 hiç kız haraketi değil bu
Arkadaş olmak istemiştim 😅kız olduğumu ispat ederdim ki neyse sen bilirsin pekii
Valla bacım güvenemiyorum kimseye ben burada teşekkürler yinede
Bol al
Şehir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Armut tipte en güzel duran şey, üstü hafif hacimlendirmek, altı akışkan bırakmak 🤍
Bol, A kesim ve hafif kloş etekler tam sana göre. Kalın, tok kumaşlara yönel; şifon çok ince durup hatları belli edebiliyor. Diz altı – bilek boyu arası etekler boyunu da kesmez, daha uzun gösterir 😉 Üstüne biraz daha uzun, kalçayı kapatan oversize gömlek, tunik veya blazer kombinlersen vücut hatların çok daha dengeli durur.
Renk olarak üstte açık, altta orta koyulukta tonlar kullanırsan belin ince, proporsiyonun daha dengeli görünür ✨ Geriliyorsan da unutma, armut tip vücut aşırı feminen ve estetik, olay sadece doğru kesimi bulmak 💫