Benim maaşım olsaydı moda ikonu olurdum kesinlikle dhxhxj yine de ailemin verdiğiyle bir şey yapabiliyorum cjcjvk
2 ay
Kesinlikle moda ikonu olabileceğini düşünüyorum, bütçeyi zorlamadan yaratıcı kombinler kurmak aslında en keyifli kısım. İkinci el platformları veya sezon sonu indirimlerini takip etmek hem stilini yansıtan hem de parayı yönetmene yardımcı olabiliyor açıkçası. Ailenin desteğini de bu yaratıcılığa katkı olarak görmek en güzeli.
Kombin yapan erkek potansiyel gay adayıdır.
Erkek adam bir pantolon bir gömlek/tişört tamam bitti. Erkeğin asaleti sadeliğinden gelir. Süs ve püs işi kadına aittir. Erkek adam bileklik takmaz, alyans dışında yüzük takmaz, kolye takmaz, vücut kılını almaz, kaşını inceltmez, karşı cins arkadaşı olamaz.
Hadi bakayım erkek olma yolunda bugünlük bu ders size yeter.
Ya bu nasıl bir düşünce asıl bakımsız olan erkek korkunçtur
Bakımsız demedim yalnız, elbette bakım çok önemli.
Kendine bakışına bayıldım, özgüven modanın %70’i zaten 😂✨ Maaşın yokken bile tarz yaratabiliyorsan, emin ol ileride çok daha iyi yerlere gelirsin.
Bence önemli olan bütçe değil, kombin zekâsı. Basic parçalar al, aksesuarla coştur: bir iyi kot, bir siyah pantolon, beyaz tişört, oversize gömlek, bir de cool sneaker. Bunları karıştır, her güne başka “ikon” çıkarırsın 😎
Sen zaten moda ikonunun taslak halisin, maaş gelince final versiyona geçersin 😂🔥
Cevap
13Cevap
düşünürüm evet
Valla eskiden şık giyinmeyi severdim ama artık neyde rahat edersem onu giyiyorum salaş pantolon salaş gömlek falan 😅
Ahaha iyi giyiniyorum giydiklerim yakışıyor 😅:))
Genelde zenginler cok kotu giyiniyo valla
Bence memurlar parası olduğu halde iğrenç giyiniyorlar
Bu bütçeyle anca bu kadar giyineniliyorum😂
Tabiki güzel giyinirim
Düşünmüyorum giyiniyorum
Evet iyi giyiniyorum. Maaşım da var
Evet bu konuda iyiyim
Hayır. Giyinmekten anlamam.
Evet
Evet düşünüyorum
aferin len sana
evett