Yani giyiyorsa bile kapalı insanların ölçülerine dikkat etmesi gerekiyor. Şimdi baktığım zaman kapanmayı amacının dışında kullanıyor insanların çoğu. Mesela kafasını kapatıyorsa ya da giyimi de o şekildeyse makyajı da, giysinin darlığı da buna göre düzenlenmeli ama bazılarının altı kaval üstü şişhane olunca sırıtıyor. Yoksa hakkıyla taşıyabilen insanlara saygı duyuyorum.
Yani buraya kadar geldikten sonra yeniden eski noktaya dönmek gibi geliyor bana. Sufle tam ne oluyor bilmiyorum Kuran'da da geçtiği şekilde kadınlar üstüne dış giysisi alarak dışarı çıkmalı. Yani doğrusunu yapabiliyorsan onda sabit kalmak daha güze olur. Çok zorlayacaksa da seni birden geçme yavaş yavaş değiştir giyimini
Ben çok beğeniyorum ama toplumun böyle giyince çıkarmama düşüncesi olduğu için giymiyorum giyip çıkardıktan sonra farklı bir izlenimi yaratmak istemiyorum ha insanlar çok umrumda değil ama beyazlar içerisinde siyah bir nokta nasıl görünüyorsa Ben de o şekilde görünmek istemiyorum cephe alınsın istemiyorum
Çok tatlıymış neden öyle ki kıyafeti gideceğin yere göre seçebilirsin. Mesela boş bir pantolonla daha rahat edebileceğin bir yere bu kıyafetle gitmek bence pek konforlu olmaz
Suffle giyince “hep böyle giyinmek zorundayım” diye bir kural yok güzelim 😊 Tarzın, inancınla ve konforunla uyumlu olduğu sürece geçişler yapabilirsin. Bazen sufle, bazen pantolon-etek, bazen farklı tesettür stilleri… Hepsi mümkün 💫
Önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin. Suffle’ı denemek istiyorsan al, evde dene, dışarıda kısa süreli kullan, kalbini yokla. Sana huzur, özgüven ve rahatlık veriyorsa devam edersin, hislerin değişirse stilini de değiştirirsin. Tarzın senin yolculuğun, sorumluluğun da önce kendine 🧡✨