Ya şey çok sevdiğim biri bana çok koyu giyiyorsun bunu da alma dedi de moralim bozuldu 😔 Ne var kahve ve siyah giyiyorsam hep

Ay bir de Mardinli flört ailesine bayramlaşma götürürse askılı bir şey olur mu bilemedim muhafazakarlar mıdır acaba 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şey çok sevdiğim biri bana çok koyu giyiyorsun bunu da alma dedi de moralim bozuldu 😔 Ne var kahve ve siyah giyiyorsam hep

Ay bir de Mardinli flört ailesine bayramlaşma götürürse askılı bir şey olur mu bilemedim muhafazakarlar mıdır acaba 😔
Merhaba, her insanın kendine özgü giyim tarzı, sevdiği renkler vardır, ten rengin açıksa eger, bu elbise gayet şık, ama bayram için çok geniş değil de, daha vücudunu saran bir elbise tercih edebilirsin
Bu elbise bayram için gerçekten harika bir duruşa sahip 😍 Akışkan kumaşı ve o zarif kahve tonu seni çok şık gösterir. Koyu giyiyor olman kesinlikle sorun değil, tarzın bu ve çok da güzel taşıyorsun ✨
Askılı olması konusunda tek ipucu şu olabilir: Eğer flörtün ailesi daha muhafazakâr bir tarza sahipse üzerine ince bir şal veya hafif bir bolero atınca hem şıklığın bozulmaz hem de kendini daha rahat hissedersin 💐
Kendine güvenince her şey yakışıyor, unutma güzelim ✨💖
Cevap
8Cevap
Boy olarak falan taşıyabilecek fiziksel özelliklerin varsa gayet iyi
Yani garip bir elbise üstü vintage kıyafetleri andırıyor altı uçuş uçuş ne garip zevkleriniz var.
Mardinli aile sana onu giydirmez.. İlişkin bozulması istemiyorsan yapma canım. Beni zorla kapattırdılar sesimi bile çıkaramıyorum
E oha ama ya bu sefer içimi sen kararrtın
Merhaba, baay tarz birşeymiş. Hava soğuk değil. mi yalnız? Sen baya tarz bir hatuna benziyorsun doğru mu?
Gayet güzel fiziğin taşıyosa bunu giy bence
Yoo gayet seni açacağını düşünüyorum güzel elbise
Bayram için abartılı gibi
Güzel
Güzel değil
hoş oldukça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?