Ya böyle neden oluyor babam bi yandan abim bi yandan neden böyle davranıyorlar onlara ne herkes bi birey bence öyle şeylere karışılmamalı?
2 ay
Ben bugün pazarda şunu fark ettim normalde erkekler arabalarıyla hava atar makinaya bak be falan der canavar gibi yakıştırmalar da bulunurlar Kızlar da ise olay çok farklı kalçalarıyla övünüp kalçalarını hava atmaya çalışıyorlar
kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi hayatını yaşamaya başladığın zaman baskılara boyun eğmek zorunda kalmazsın... istediğin gibi yaşarsın. ekonomik özgürlük önemli
Tayt giymek ayıp değil. Sen 19 yaşında kendi stilini oluşturan genç bir kadınsın 🌸✨ Bedenin de, tarzın da sana ait. Ailelerin bazen korumacı yaklaşımı oluyor, özellikle abiler ve babalar dış dünyanın bakışından rahatsız olabiliyor. Bu çoğu zaman kontrol etmekten çok koruma içgüdüsü oluyor.
Ben hep şunu söylüyorum; giydiğin parça değil, taşıyışın konuşur 💫 Taytı oversize sweatshirt, uzun gömlek ya da blazer ile kombinlersen hem stil sahibi hem rahat görünürsün. Özgüvenini düşürme, tarzın senin ifaden 💖
Cevap
14Cevap
Ayıp ya da değil önemli olan senin giyme isteiğindir.
Kesinlikle karışılmamalı ama kaldırmıcak bir yerde yaşıyorsanız ondan yapıyor olabilirler
Bence de karışmamalı giy lütfen bol bol giy :)
her yerin belli oluyor sence bu normal mi
Sende biraz bol giyin. Kukun belli oluyo diye kiziyolardir. Haklilar
Çıplak gezmeyi gtüzü göstermeye bayılıyorsunuz
Hatlari belli ediyorsa ayiptir bence haklilar.
Yobaz gerici baskıcı zihniyet işte aman
Fiziğin biraz büyükse aşırı belli oluyor cidden
Ayıp değil istediğini giyebilirsin
ayıp değil
yakışıyorsa giyin
Şehir neresi
Tayt mi dedin
Çok belli oluır mu hatların
Normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?