Kalıba göre değişkenlik gösteriyor normalde 42 dar kalıplarda 43 giyiyorum duyan herkes bu kadar büyük kadın ayağı mı olur diyor ayrıca ayakkabı bulmak falan da ayrı bir zulüm çalışanların bile garip bakışlarına maruz kalıyorsun
3 ay
Kalıba göre değişkenlik gösteriyor normalde 42 dar kalıplarda 43 giyiyorum duyan herkes bu kadar büyük kadın ayağı mı olur diyor ayrıca ayakkabı bulmak falan da ayrı bir zulüm çalışanların bile garip bakışlarına maruz kalıyorsun
garip değil ne önemi varki aksine dolaylı yoldan güzel bir şey boyunun uzun olması demek ve bu çok güzel bir şey aslında gerçi uzun boylu kızlarda garipseniyor kısa boylu olanlar seviliyor ama ben tam tersi düşünüyorum 187 yim mesela 178-198 arası birisini çok isterdim e bunlarda 40+ numara demek ama ayakkabı numarasının ne önemi varki neyini garipsiyorlar insanları kalıplara sokmayı bırakmaları lazım ki bence daha iyi bir şey dediğim gibi boy uzun olduğu için büyük olur ayak
42-43 numara asla garip değil 💥 Tam tersine güçlü ve iddialı bir duruşu var. Uzun boylu ya da kemik yapısı farklı bir kadında bu numaralar aşırı normal. Kim ne derse desin ayağın bedenin bir parçası ve seni taşıyor, bundan daha cool ne olabilir? 👠✨
Ayakkabı bulma konusu zor olabiliyor kabul, ama 2026’da birçok marka geniş numara koleksiyonu çıkarıyor. Online’da filtrele, özellikle unisex ve sneaker modellerde şahane seçenekler var. Topukta da kare burun ve blok topuk modeller ayağı daha dengeli gösteriyor 💫
Kimsenin bakışı stilinden daha güçlü değil. Sen yürüdüğün an mesele bitiyor. 🔥
Cevap
15Cevap
evet çok kötü ayağını küçült desem küçültebilecek misin?
maalesef
değiştiremeyeceğiniz seyleri kabullenmeyi öğrenin o ayağı Allah yürüyün diye vermis bu kadar anlam yükleyen insanları hayatınızdan çıkarın ya da görmezden gelin onların düşünceleri normal degil hastalıklı Allah zaten uyarmıs biz kadınları erkeklerin düşüncelerinin tamamını bilseydiniz iğne ucu kadar açık yer bırakmazdınız diye erkekler her şeyi cinsellestirmeyi seviyor
sana katılıyorum ya ayağın nesini cinselleştiriyorlar anlamıyorum kadın dediğinin ayağı küçük olur diye bir kural var sanki tüm erkekler öyle diyor
üstelik boyun da uzunmus 180 kadın 36-37 numara ayakkabı giyemez ztn herkesin vücut ölçüsü farklıdır
tabiki bu boya 40ın aşağısında giyemezdim şimdiki neslin ayakları da büyük zaten ben de 19 yaşındayım ama yine de 40 giymek isterdim
o yüzden boş ver kendini begen erkekler kim ki onlar kendini sana begendirmeye çalışsın
Boyun uzun demekki Sevda Demirel’de 43 numara giyiyordu ben satıyordum ayakkabı ona
180 boyum
yok hayır tabiki ama 40 giysem daha iyi olurdu büyüdükçe estetikten uzaklaşıyor ve ayakkabı bulmak zorlaşıyor
evet unisex olduğu için adidas nike ta sıkıntım olmuyor
Boy kaç ki 43 numara ayak var?
Ben 180 boy 42-43 giyiyorum
aynı boyda sayılırız ben de 180 falan
Kilo kaç?
Biraz yapılısın sanırım.
yok ya boyuma göre normalim bence 68 kiloyum
Zayıf bile sayılırsın 😊 çok şanslısın gerçekten boy konusunda hayran olmamak elde değil.
Tabi vücut da az çok önemli 🤭
teşekkür ederimm boyumdan memnunum zaten biraz daha ayağım küçük olsa 2 3 numara daha iyi olabilirdi tabi
İznin olursa fizik konusunda tahminde bulunabilir miyim?
Tesettürlü birisin gibi geldi o yüzden mi söylemiyorsun?
kibarca sorduğun için teşekkür ederim evet tesettürlüyüm ama olmasam da bir şey değişmezdi sadece boyumu kilomu yazarım buraya😊
Bana yazar mısın rica etsem?
abi 15 yaş büyüksün benden kusura bakma o yüzden
Yok yanlış anladın buradan herkes görüyor diye dedim
Ayrıca en genç sevgilim seninle yaşıttı tesettürlüydü hatta 😊
aşkın yaşı olmaz derler anlaşabildiyseniz çok iyi ama biraz zor bence kuşak farkı ve daha okul okuyoruz bu yaşta 😂
Sen 2 dk ayırır mısın rica etsem 🌹🌺
yani büyük bence, benim bile 42 ya
genelde erkeklerle aynı giyiyorum zaten ama boyum da 180
Boyun çok uzun demekki
180 civarı boyum var
Normal o zaman ayak numaran boyuna kıyasla farkedilmez bile
40-41 giymeyi isterdim en azından
Vücuduna göre olur insanın ayağı
Boyun kal abla 2 metre mi
yok bee o kadar uzun da değilim 180
68
bu boya kaç kilo olsaydım zayıf olsam çok sırıtırdı ne alaka şimdi
Bana göre garip değil
Selin vardı böyle
42.5 taraklı ayak vardı
Boyuna göre değişir.
180im
O zaman normal
Oha ama
nolmuş ki ya
Benim boyum 191 bende bile 44-45 numara ayak var
seninki boyuna cinsiyetine göre normal benim biraz büyük boyum 180
Boyun kaç ki
180
Oba bu nasıl boy çok uzun
ortalamanın üstü biraz
Hayır yurumeyi düşünüyordum da o boya yetisemem hshdh
boyun kaç ki önceki sevgililerim hep benle aynı boydaydı ya da yakındı uzun kız olunca
178 benim eğer tanımak istersenn
yaş farkımız çok bence o yüzden olmaz benim adıma
Kaç yaşındasın ki
25 ama 22 23 gibi duruyorum ben ama sen bilirsin haha
ben 19 😂
Aaa çıtır çok severim ister misin babbyface birini
tesettürlüyüm ben haberin olsun
Ben kimseyi yargilamam ki olabilirsin bende dinsiz değilim sonuçta hahaa
Çıktım
Aa gelmedinn üzdü
Neyse soruyu beğeniyorum madem
Üzdüu