Saçım çok açık kahve , cildim beyazımsı gibi ama buğday tenliyim yarın nasıl bir kombin yapsam güzel olur
3 ay
kombin konusunda saç rengin açık kahve ve buğday teninle uyumlu tonlar seçmek önemli çünkü bu renkler seni daha canlı gösterecek pastel mavi yeşil şeftali tonları gündüz için çok iyi olur bej krem gibi açık toprak tonlarıda saçınla uyum sağlar akşam içinse bordo zeytin yeşili ya da şarap kırmızısı gibi daha derin renkler seni öne çıkarır aksesuar olarak altın ve bronz tonları saçınla çok uyumlu olur beyaz spor ayakkabı ve açık kot pantolon ise rahat bir günlük kombin için ideal çok koyu renkleri tek başına kullanırsan cildin solgun görünebilir ama açık tonlarla karıştırırsan dengeli bir görünüm elde edersin
Cildim nötr alt ton ama hafiften sıcak ağırlıklı olduğu için pastel tonları kendime çok yakıştırmıyorum bilgili birine benziyorsun biraz daha tavsiye verebilir misin rica edersem
nötr alt ton ama hafif sıcak ağırlıklı bir ciltte pastel tonların çok iyi durmaması normal çünkü pastel renkler genelde soğuk alt tonları daha çok öne çıkarır senin için daha canlı ve derin tonlar daha uyumlu olur toprak tonları yani kahverengi karamel tarçın ve zeytin yeşili gibi renkler sıcak alt tonunu dengeler aynı zamanda saç renginle uyum sağlar bordo şarap kırmızısı hardal sarısı ve turuncu tonlarıda sana enerji katar bu renkler özellikle akşam kombinlerinde çok güçlü bir etki yaratır
gündüz için krem bej açık kahve gibi nötr tonları baz alıp üzerine canlı bir parça eklemek iyi olur örneğin bej pantolonla hardal sarısı bir bluz ya da krem gömlekle zeytin yeşili bir ceket hem dengeli hemde dikkat çekici görünürsün aksesuar konusunda altın bronz ve bakır tonları sıcak alt tonunu destekler gümüş ise seni biraz solgun gösterebilir bu yüzden altın tonlu takılar daha uyumlu olur aslında senin için en iyisi pastel yerine canlı sıcak ve toprak tonlarını tercih etmek böylece cildin daha sağlıklı ve enerjik görünür
Denicemm teşekkür ederim
Yarın parlamak istiyorsan kontrast yaratman lazım ✨ Açık kahve saç ve buğday tene en çok derin tonlar yakışıyor. Zümrüt yeşili, bordo ya da lacivert bir parça seç, tenin ışıldasın. Üzerine vücuda oturan bir blazer at, içine sade bir crop ya da şık bir bluz tercih et. Altına yüksek bel pantolon ya da mini etek çok iddialı durur 💫 Saçlarını hafif dalgalı bırak, doğal ama belirgin bir makyaj yap. Kendine güveni de kombinine ekle, en güçlü aksesuar o 😎🔥
Cevap
7Cevap
mini etek siyah çorap ve gömlek ile topuklu ayakkabı giyin
Çok yaşlı gösterir bence beni çünkü boyum biraz kısa
ne giyindin peki
Tipine boyuna kilona fiziğine bakar seni tanimiyoz görmedik nereden bilelim ne yapsan güzel olur yakışır kanka
Foto atmak icin gec kaldım hiper yetmiyor hesap yeni diye ama 158im 55 kgyim fizige göre
Xper mi demek istedin. Link olarak gonderilmiyormuydu acaba yoksa sadece özelden mi oluyordu hatırlayamadım. Aşkım bu boy ve kilo herkeste bir durmuyor ki herkesin vücut şekli ölçüleri falan farklı yani o yüzden demiştim zaten
Askım tamam bir sey olmaz özelden gönderilmiyor zaten ama 98-67-99 cıkıyor o yüzden sweatler yakışmıyor kalıp gibi duruyor
takip atmayi dene bakalim
Foto atıp sorsaydın ya böyle nasıl bilebiliriz
Kombin işi bu kadar bilgiyle şunu giy diye yapılmaz detay lazım
Bence mini etek giy altinada Penti külotlu çorap ufff bide siyah topuklu on numara hocam
sen bir liste yap bence bizde ona göre seçelim
Ya şöyle diyeyim altıma%100 siyah kot giyinicem üst hakkıında fikrim yok
ne için hazırlık
Buğday tenli olmak lanetli olmak gibi bisey
Ben seviyorum ya yazın bronz kışın beyaz oluyorum, bir ten renginden daha nasıl verim alabilirsin😂
Hadi ya bende hic öyle degil hem yaz hem kış hasta gibi gözüküyom
Evet bu arada canlı bir ten rengi değil ama olsun nemlendiricilerle aydınlatiriz bizde artık
Kombin göster yorum yapalım
Alnına güzelim yaz
🤭🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?