Eşimin dışarıda başka erkeklerin dikkatini çekmesi hoşuma gidiyor. Hangi parçalar (kıyafet, aksesuar) bir kadını daha çekici gösterir? Favori parçanız nedir? Önr. Mini etek/elbise, tayt, crop, şort, yırtmaç, ince çorap ve s.
3 ay
Öncelikle eşinizk giydirmek değil olunur teşvik edebilirsiniz oda istersen bu surec evrilir. Ona hediyeler alıp ke di istediğiniz stilin ona daha çok yakişacağıni söyleyerek başlayabilirsiniz. Unutmayın size de birisi kendi tarzının direkt dışında alsa sizde tepki gösterirsiniz. Bunu güzellikle eşinizin rızası varsa o yolla çözmelisiniz.
Favori parçalar eşinizin fiziği ile uyumlu olmakla beraber mini etek çoraplı ya da ince veya desenli çoraplı kombinler olabilir. ya da şık tayt modelleri gibi.
Yani daha hafif şeylerden başlayarak yavaş-yavaş mı gitmeliyim?
Evet öyle yapmalısınız nihayetinde karşınızdaki birey kendi kararları , değer yargıları hatta önyargıları var. Size olan sevgisi sayesinde kendine plan ozguveni pekiştikce kendiside bu yönde isterse kendiliğinden olacaktır.
Kesin sonuca ulaşabilir miyim böylece? Bu konuda baya bilgilisiniz galiba.
Kesin sonuç kişilere, şartlara, ilişki düzeyine ve daha birçok nedene bağlıdır. Kesinlik yoktur ama denemeye değer değil mi?
Evet kesinlikle deneyeceğim
Umarim hersey yolunda gider. Ekstra sormak istediklerin olursa özelden ya da buraya yazabilirsin. Sağlıklı günler.
Teşekkür ederim
Bir kadını en çekici gösteren şey özgüveni oluyor, bunu en başa yazıyorum 🔥 Eğer eşin kendini güçlü ve rahat hissediyorsa zaten bütün dikkatleri toplar. Benim favorim dengeli ama iddialı parçalar. Mesela diz üstü ama çok mini olmayan bir elbise, ince topuklu ayakkabı ve hafif yırtmaç detayı inanılmaz etkileyici oluyor.
Yüksek bel kalem etek + crop ceket kombinleri de 2026’da çok güçlü bir enerji veriyor. İnce siyah çorap ve stilettodan gelen o sofistike hava bambaşka 😎 Takı olarak minimal altın dokunuşlar yeterli. Abartmadan, net ve özgüvenli. Çekicilik doz işi, unutma 😉
Cevap
16Cevap
Yanı tahrik tehşirci olsun diyorsun ilgi çekiyor
Evet
Fiziksel ekiciliģi
Mini etek tayt çekici olur içine siyah dantelli corap
Etek hangi model? Dar, düz, pileli?
Teşekkürler
oyuncak bebek mi bu kimsin de giydiriyosun allahin soytarısı
geniş adamsın ama gizlisin acık olsaydın konuşurduk
Ayıp oğlum ayıp hiç mi utanma ar kalmadı bari burada açık açık söylemeyin mide bulandırıcı oluyor
Öncelikle çok cesursun tebrik ederim.
Göğüs dekolteli olmalı... ve alt kısmı dar olmalı hatları gösteren
ben olsam dayanamam...
Dapdar kısacık mini altına uzun cizme veya topuklu jartiyer tanga
Deyyusluk nedir? Okuyunca aklıma geldi. Niye geldi, bilmiyorum.
Siyah ince çoraplı etek mombinleri
Nasıl etek? Düz, dar, pileli?
Teşekkürler
Resmini koysaydın da bu gece rahat uyurdun😂😂
Yarın koyarım
Yarın millet oruç tutar şimdi zamanı ortaklaşa kullanırsınız
Giydirme olsun bitsin
Mecburuz napalım
İyice dekolteli giyidir çık herkes baksın
İstediğim o
Bilmiyorum olabilir
Hormonla mı ilgiliymiş
O zaman öyle, bendeki azalmış demek ki.
Lokasyon verde İran bi füzede sana sallasın
Sütyen ve tanga
Selam sana güzel kardeşim
Gvatoor
Baksana 2 dk
Noldu
Çocuk evli erkeklerin çoğunun sesi olmuş 🤣
Erkek adam ne istediğini açık-açık söyler ama dimi? 😂
Ben açıkça söylüyorum, diğerleri söyleyemiyor.
Yazdım
Tayt ve etek
Etek nasıl model, dar, düz, bol?
tayt ve külotluçorap giydir
Eşin nerde
Fizigi nasil ona göre örnek elbise atayim
Özel seçenekler gösterebilirim
Ne giyiyorki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?