Büyük göğüslerde göğüs ucu bandı çok işe yaramıyor da, silikon sütyen nasıl veya başka öneriniz var mı? Özellikle sırt dekolteli ve straplez giysilerde.
3 ay
Bazı böyle bantlar var mesela ucuna takıyorsun daha sonra onu böyle yukarı doğru bantla biliyorsun hem senin memeni kavramış oluyor hem de ne giyersen giy hiçbir şekilde görünmüyor bazen onlardan takıyorum yani takmak değilde kullanıyorum bilmiyorum ben de işe yarıyor ama daha fazla büyük göğsü olanlarda tutmayabilir.
gogus ıcın maalesef yok acıkcası. En fazla gogus bantları olabılır straplez kıyafette yukarıya dogru kullanılmayacagından ıstedıgın sonucu alamazsın pek ama ıse yarar bırazda olsa
anladim teşekkür ederimm
Sütyen satan hanım efendilere sorunuz ula
rica ederim olala
Biz ne anlarız (bne)
Sırt dekolteli ve straplez parçalarda en kritik konu destek, özellikle büyük göğüste ekstra sağlam bir çözüm şart 💅✨ Silikon sütyen tek başına yeterli olmayabiliyor ama kalın kenarlı, ön bağcıklı modeller biraz daha toparlayıcı oluyor. Benim favorim güçlü medikal göğüs bantları; doğru teknikle alttan yukarı doğru bantladığında bayağı iyi sabitliyor 🔥 Bir de göğüs altı destekli, sırtı şeffaf askılı sütyenler var, hem gizli hem toparlayıcı. Elbiseyi taşıyan içten başlıyor, unutma 💖
Cevap
16Cevap
Silikonlar var 👍 hatta kendiliğinden yapışıyor 👍
teşekkür ederimm
Rica ederim , ne demek 👍
Böyle sündüre sündüre takılan plastik göğüs ucu bantları var straplez giymek adına, dekolte falan. Onun dışında bilemiyorum
Silikon sütyen deneyin, olmazsa göğüs bandı yine işe yarar.
Ben anlamam. Babama sorayım jdj
hahshwhs yoksa yoksaa
Yav erkeklerin bu soruda işi ne. Gitsenize kardesim? Kadının sorduğu sütyen sorusu size niye bu kadar yakından ilgilendiriyor
Ben giymiyor sallandıra sallandıra asko ajshsh
Niye sütyen takıyorsunuz ki rahatsız etmiyor mu sizi
Özgür kalması en güzeli
Ne çok kullanan erkek varmış 😂
Kadınların daha iyi bilir 😃
Sporcu sütyeni giy
Göğüs bandı ya da dekolte sütyen alacaksın.
Ben tutabilirim
Oyle bi anlattin ki merak ettim memelerini
Iki direk
El
.
Slikon bant kullan
Ellerim djdhdhj
Silikon Bantlar
Bir çift el
goccaman diyosun
Cup ne kullanıyorsun
Çok belli oluyorlar