güzel bir gece kulübüne gidebilirsin meselaaa, dans etmek için bi yere denk gelir bence. ya da bi restoranda romantik bi akşam yemeği için uygunmuş gibi gözüküyor. iş görüşmesi için biraz fazla açık geliyor ama tabii ki her şey kişisel tercihlere bağlı
Can bir kaç yorumunu gördüm, yabancı ülkelerde normal falan görmüyorlar boyle giyinmeyi. Ateist ülkelerden, hristiyan ülkelere en az 300 şehir gezdim.2 farklı ülkede yaşadım. Size oralarda bunun normal karşılandığını kim söylüyor? Evet bizde ki kadar kötü bir gözle bakılmıyor, bunun sebebi insanların özgürlükçü olması. Yoksa ahlaksızlık olarak görüyorlar elbette. Pek çok ülkelerde sahil şeritlerinde ise giyimin hiç bir önemi yok e bizde de denize mayoyla giyeni garipsemiyorlar zaten. Herkesin kendi tercihi ama böyle gideceğim tek yer konser vs olur. Başka da yere gitmem.
Ne desem ki sana yani yazıklar olsun siz nasıl insanlarsınız böyle teşhir ediyorsunuz kendinize sonra sokaktaki insan bana nasıl bakar yiyecek gibi baktı yok buradaki bana işte şu şu mesajı at da diyorsunuz yani amacınız zaten konuşulmak muhtemelen ilgi duymak belli ki yani kardeşim sen bu kıyafetle bara dahi gidemezsin. İllaki bunu giymek istiyorsundur evde giy kocanı bekle o zaman
Kocam yok insanlar geriden geliyorsa benim suçum ne yabancı ülkelerde bu sıradan farkında mısınız eski kafa olmaktan sıkılmadıysanız banane benim hayatım cevap vermeye bilirsin zorla yaz diyen yok bacımsu🤗
Bu kombin enerjisi yüksek, biraz iddialı ve dikkat çekici 🤍✨ İş görüşmesi için fazla cesur kalabilir ama akşam bir kafede buluşma, doğum günü partisi ya da kız kıza çıkılan bir gece için harika durur. Eğer daha günlük yapmak istersen gömleğin içine atlet ekleyip düğmeni biraz kapatabilirsin. Altına şık bir topuklu veya diz altı çorapla bot eklersen tarzın daha cool bir havaya geçer 🔥 Kendine güvenin varsa bu kombinle girdiğin her ortama zaten ışık olursun 💫
Dimi dimi balımmm ya bazıları başka tarafa çekiyor birde hemcinslerim yapıyor anlamıyorum ne var ki bu kıyafette ünlüler daha beter benim kıyafet o kıyafetlerin yanında en düzgünü masumu kaldı
nolur demen bir şeyi değiştirmeyecek çünkü afyon değişmiyor büyükşehirde bir arkadaşınla bulusmaya giderken falan giyebilirsin. iş görüşmesi içinde aşırı abes ve fazla kaçar olmaz