3 ayİbadetin gizlisi makbul diyenler günahlarını niye milletin gözüne sokuyor aslolan ibadet göze sorulmalı açık olmalı millet özensin örnek olsun günahlar gizli olsun millet özenmesin örnek olmasın bizim toplumda her şey tersine işliyor haksız mıyım ne olduysa bize azar azar oldu cumamız pazar oldu
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın
En İyi Cevaplar
3 ayÇok güzel canım Allah kabul etsin , doğumdan sonra oruca ancak başladım seneye de inş kılmaya başlarım annem de pres yapıo zaten🥰🤷♀️😇 yalnız profil resmini görenler namaz kılmana şok ne yani kafamız açık diye dinsiz miyiz harbiden zeka seviyesi şu toplumun beni bir şaşırtsa ya accık en azından😂
11 Yorumla- 3 ay
Amin canım inşallah, teşekkür ederim 🙏🏻🥰 evet aynen çok saçma zihniyetleri var...
- Moda & Stil konusunda 647 cevap paylaştı.
3 ayKuran-ı kerim ya da yasin-i şerif her neyse o kadifemsi kapağına bayıldım, çok hoş görünüyor genel anlamda sade ve geleneksel gibi, ben başörtüsü bitişik bir namaz kıyafeti almıştım çok kolay giyiliyordu, pratikti ve namaz için ideal. Allah kabul etsin ❤️
23 Yorumla- 3 ay
Bu arada gösteriş şov falan diyenler sanki kız bakın nasıl namaz kılıyorum diye sormuş, soruyu önce doğru anlamayı öğrenin adamı hasta eder sizin bu s*laklığınız.
- 3 ay
Canım benim teşekkür ederim 🙏🏻🥰❤️ baş örtüsü bitişik olan da var, o daha pratik gerçekten.
Evet zihniyetleri kötü işte... - 3 ay
❤️
3 ayGüzel elbette ama ibadet için kombinin değil kalbinin güzel ve temiz olması gerekir.
Allahu Teala kalbe bakar insanın kalbi yüzüne yansır kalbi güzel insanlara denk gelesiniz.11 Yorumla- 3 ay
Ahlak ayrı bir konu, Din ve iman ayrı bir konu.
Yapay Zeka Cevapladı
Renk uyumun aşırı zarif olmuş 🤍 Bordo ile altın tonunun birlikteliği hem güçlü hem de maneviyatı yansıtan bir hava katmış. Dantel detayın romantik dokunuşu da kombin bütünlüğünü tamamlamış ✨ Böyle özel anlarda renkleri bilinçli seçmen çok hoşuma gitti. Sade ama karakteri olan seçimler her zaman daha etkileyici olur. Enerjin yansımış, iç huzurunu renklerle anlatmışsın resmen 🌙💫
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.
3 ayKına gecesi bindallı degl mi bu
13 Yorumla- 3 ay
Öyle gibi göründüğü doğrudur, sadece küpür yerleri
- 3 ay
Bordo renk cok severm
- 3 ay
❣️
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
3 aySen bu işi biliyorsun gadası
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u 3 ayÇoksel 🌸
10 Yorumla
3 ay
Ayy benim de böyleydi 😍
25 Yorumla- 3 ay
Seninki daha güzelmiş 🥰
- 3 ay
Hiç de bile 🥰
- 3 ay
Ben çok beğendim 🤗🌸
- 3 ay
Çok tesekkur ederim ben de seninkini çok begendim. Allah kabul etsin
- 3 ay
Amin Sağol senin de 🙏🏻🫶🏻
Mütemmim, beğendim. 3lü priz çok kıytırık. ve eğri. fişi yan takılanlardan. elektrik malzemesinin kalitelisini al lütfen. Düz takılandan olsun.
21 Yorumla- 3 ay
Elektrik malzemelerinden anlamam
3 ayMaşallah her haltı yiyip konu kadına gelince Müslümanlıkta bahseden o*tler çıkmış ortaya
11 Yorumla- 3 ay
👏🏻🙏🏻
Aşko seccadenin sim miktarını biraz daha arttır beğenmedim
15 Yorumla- 3 ay
Seccade yok ki orada
- 3 ay
Maalesef bu setin seccadesi yoktu, olsaydı çok iyi olurdu ❤️
- 3 ay
🤗
Moda & Stil konusunda 533 cevap paylaştı. Ramazan sana yaramış ula imana gelmişsun 😅kombin efsane
12 Yorumla- 3 ay
😂
3 ayÇok güzel, bende de mavisi var. 💙 Allah kabul etsin.
11 Yorumla- 3 ay
Amin senin de canım 🙏🏻❤️
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayÇarpılma da.
Prizden ötürü dedim ha. Kızma. 😂
Güzel güzel.
13 Yorumla- 3 ay
Niye beğenmdin la 🤣
- 3 ay
Pardon gözümden kaçmış 😂
- 3 ay
Hadi bakalım 😄
3 ay
Ibadet kombini de görmedik demeyiz. Islam satafati gösterisi yasakliyor bizimkiler amuda kaldiriyor.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Cevap verirken ibadet kombinim derken giyim anlamında değil renk uyumu anlamında konuştuğunuza dair ipucu verdiniz. Bence renk uyumun güzel. Kırmızının altına altın detaylar da hoş durmuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÇok güzel olmuş maşallah bir de nacizane önerim en azından bu ay şu tırnakları azıcık kısaltsan ne güzel olur 🙏🏻
11 Yorumla- 3 ay
Tırnaklarım uzun değil ki şu an
3 ayZevk ile yapılan ibadet bir başkadır Allah yar olsun çok şükür ki ibadeti guzellestirmek için mücadele eden bir nesil var hamdolsun
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel. Güzel renkleri var güle güle kullan
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı.
3 ayÇok hoş işte böyle kombinler güzel maşallah
21 Yorumla- 3 ay
🌸🫶🏻
3 aySeninki gösteriş olmuş ibadetini yalnızca ALLAH bilsin yeter
09 Yorumla- 3 ay
Ben bakın ibadet ediyorum demedim ki. Burada soru ve mesele renk uyumlarım vs. Of amannnn
- 3 ay
İbadet kombinim nasıl diyorsun akıllım ibadet edince kombin de mi yapıyorsunuz önce sorduğun soruyu anla hakim ol
- 3 ay
Giy bitene etek ört başını bol giyin kıl namazını Allah kabul etsin ne yani atınca sorunuca ne oluyor anlamıyorum ki bacım
- 3 ay
Kızlara fikir ve ilham vermiş oldum. boş ver sen kardeş
- 3 ay
Kızlar seçeneğine sor ozmaan sadece kardeş hayırlı geceler ✋
- 3 ay
Sustun mu artık 🤲🏻 hayırlı geceler
- 3 ay
Hakikat canını acıtmış belliki Allah ıslah etsin nedim gösterişli sözde müslüman seni yürü git 😂😂
- 3 ay
😀 komiksin
- 3 ay
@zbyrclkx69 camide resim çektirip yapmalıydı dimi
3 ayİbadet denilen şey aslında sadelik ve gizlilik değil midir? Fena değil.
016 Yorumla- 3 ay
Off...
- 3 ay
Hakaret ettiğimi ve söylediklerimde de yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum, neye off?
- 3 ay
Kötü niyet var yorumunda. Hakaret olması gerekmez illa
- 3 ay
Kötü niyetim yok, benim için hassas bir konu olan ibadet konusunu bu şekilde eğlence ya da makara yapılabilecek bir platformda görmeyi uygun bulmayarak bu cevabı yazdım.. Sen de bilirsin ki, din ve inanç ciddi bir konudur..
- 3 ay
Eğlence ya da makara? Hmm o zaman tesettür modası falan hiç olmasın. Mağazalarda testettür giysileri veya farklı farklı şal eşarp tesbih seccade falan satılmasın o zaman herkes gizli gizli satın alsın falan
- 3 ay
Hanımefendi tesettür modası zaten saçmalıktır. Dinin emrettiği için tesettüre girersin, moda için değil, aynı zamanda dinde de belirtilir zaten, """"ilgi çeken""""" ve mahrem yerlerini göstermeyen bol kıyafetler giyin diye.. Ki bu soruyu da eğlence ya da makara olarak değerlendirdiğimi düşünüyorsanız, soruyu iftardan sonra tok mide ve bilinçle okuyunuz lütfen.. Sizin bahsettiğiniz tespih, seccade de dediğimle alakalı olmayan aşırı uç örneklerdir..
- 3 ay
Moda için olmaması gerektiğinde hem fikirim ama ben var olan bir şeyi söylüyorum. Herkes sade süssüz püssüz şekilde kapanmalı normalde dinde o şekilde ama o kadar da katı değil. Dinden soğutan gaddar insanlar da tıpkı senin gibi düşünüyor. Hani moda için değil ama süslü şeylere heves etmek de günah değil fakat siz adam öldürmüşüz gibi yok şov yok bilmem ne diye tepkini veriyorsunuz. Ben kapalı olup da uygun giyinmeyen, dar ve vücut hatlarını belli eden herkesi eleştirdim şimdiye kadar. Ama burada öyle bir şey söz konusu değil. Gördüğün şey seni günaha sokmadı hani.. sakin ol yani. Ayrıca bu soruyu eğlence veya trol olarak da sormadım. Gayet ciddi bir soru. İyi günler.
- 3 ay
Konu şu an ki tartışmanın dışına çıkıyor, cevaplar anlaşılmıyor ve başka şeyler bahane edilip, söylenmemiş ve ima edilmemiş başka yerlerden konu açılıyor, bence de iyi günler..
- 3 ay
Her şey ortada. İyi günler...
- 3 ay
@sakinbirpanda camide namaz kılınırken fotoğraf çektiren siyasilere ünlülere tepki gösterdiniz mi hayır çünkü korktunuz aynı zamanda o bir lider ve erkek ünlü kadına da sesiniz çıkmaz çünkü ünlü maşallah dersiniz söz konusu ikadın ve ünlü değil istediğin gibi hakaret et satas dimi bu kadar dincisin herkese eşit davran ya da sus onun ibadetine biz laf etme hakkına sahip değiliz
- 3 ay
@hükümsüz34 Camide namaz kılınırken fotoğraf çektirenler bir yana; ben 500 kamera ve devasa konvoylarla ibadete gidilmesini dahi doğru bulmayan ve buna her zaman tepki gösteren biriyim. İlk cevabımda yalnızca, 'İbadet denilen şey aslında sadelik ve gizlilik değil midir?' diye sordum. Kimseyi hedef göstermedim veya kalp kırmadım; sadece temel bir ilkeyi hatırlattım. Siyasi görüşümü bilmeden beni bir kalıba sokup 'tarikatçı' ya da 'malum partili' ilan etmeniz ise tamamen niyet okumadır. Babası CHP delegesi olan, ablası Gezi Parkı eylemlerine katılmış bir ailede yetişmiş biriyim; yani dünyayı sizin sandığınız o dar kalıplardan izlemiyorum. 'Liderlere veya ünlülere sesiniz çıkmaz' iddianıza gelince; asıl samimiyetsiz bulduğum her duruma sesim çıkar. Ben kimsenin ibadetine değil, ibadetin sunuluş şekline değindim; sanırım cevabımı yanlış okuyup yanlış bir şekilde yorumladınız. Son olarak; yazdıklarımda hakaret veya saygısızlık içeren tek bir nokta gösterirseniz soruyu soran kişiden özür dileyeceğim. Aksi halde, bu asılsız yakıştırmaları ve ön yargılarınızı sizinle baş başa bırakıyorum.
- 3 ay
Ben direkt olarak kişilerin sayfasına girip tepki gösterdim mi dedim malum partili ol olma istersen mehapeli ol ister demli ol bu kız tasarımcı yıllardır takip ederim insanlar ne talep ediyor onlara sunuyor sen şovu yapanlara sesini çıkaracaksın bu kız namaz kombini diye tanıtım yapıyor benim namaz elbisem demiyor ben bununla namaz kılıyorum elbisem nasıl demiyor eğer kızı takip etseydin bilirdin lak diye atilmazsin ramazan ayı gelince millet müslüman oluyor söz konusu kadın olunca denediği kalmıyor hayır dinlerini bilseler yine sesim çıkmayacak kadın erkek Allah'ın huzurunda başını kapatmak zorundadır hangi din olursa olsun adam bunu öğrenmemis bir de şortla kılıyor laflarım sana değil genel olarak yazıyorum kız tanıtım yaptı ağır eleştiri aldı bu kız tanıtıcı ona göre yorum yapın ben birisi paylaşım yaptığında önce profiline bakıyorum profil açıksa yorum yapıyorum değilse yapmam bilmediğim kişiyse sade yorum yaparım önyargılı olan ben mi sen mi kral :)
- 3 ay
@hükümsüz34 Kelimelerinizi doğrudan seçmeseniz de üslubunuzla bu imayı fazlasıyla yaptınız. Ben kişinin kim olduğuyla veya mesleğiyle ilgilenmiyorum; sadece ortaya konulan 'ibadet görselleştirilmesi' hakkındaki fikrimi belirttim. Siz ise konuyu benim kimliğime ve ön yargılı olduğuma getirerek asıl niyet okumayı kendiniz yaptınız. Bahsettiğiniz kişinin tasarımcı olması veya işini yapması benim genel prensibimi değiştirmez; benim eleştirim şahıslara değil, ibadetin sosyal mecradaki yansıtılma biçimine dairdir. Kendi ön yargılarınızla beni bir kalıba sokmaya çalışıp üzerine bir de 'ön yargılı' ilan etmeniz asıl çelişkiyi gösteriyor. Hakaret bulamadığınız bir noktada konuyu bu denli saptırmanız da aslında ne demek istediğimi kanıtlıyor.
- 3 ay
Senin ön yargina cevap verdim sen eleştirrim prensibim bu diyorsun bende yanlış eleştiri yapıyorsun dedim sen halâ kendini aklama peşindesin
- 3 ay
@hükümsüz34 Ben duruşumu ve ilkelerimi yeterince net ifade ettim; bunu bir 'aklanma çabası' olarak görüp görmemek sizin şahsi yorumunuzdur. Meseleyi şahsileştirip döngüye sokmanın bir anlamı yok, söyleyeceklerim bu kadar. İyi günler.
- 3 ay
Duruş ve ilke tebrikler iyi geceler
3 ayNamazlığın çok güzel nerden aldın
15 Yorumla- 3 ay
Teşekkürler, Trendyoldan aldım
- 3 ay
Tamam ni bakayım bulsam atayım sepete namazlık mı yazmalıyım sadece
- 3 ay
Ben set halinde istedim, o yüzden namaz seti diye yazdım ❤️
- 3 ay
Tamam teşekkürler 🩷
- 3 ay
Rica ederim 🌸🌸
3 ayGüzel. İbadet için tek mı giyiyorsun
14 Yorumla- 3 ay
İki parça halinde
- 3 ay
Güzelmiş
- 3 ay
Teşekkürler
- 3 ay
Rica ederim
Çok güzel Eda, Yaradan kabul etsin. 💐
11 Yorumla- 3 ay
🙏🏻🌸
3 ayAllah kabul etsin bubukuş 👏🤲
12 Yorumla- 3 ay
🤲🏻
- 3 ay
Amin 👏
3 ayTamamdır zaradaki %100 polyester Kazak
11 Yorumla- 3 ay
Tamamdır clean girl
3 ayYaaa çok güzel😍😍
11 Yorumla- 3 ay
❤️❤️
Gizli Üye(36-45)3 ayDantelli kefeni de ekle sorgu Meleklerine hava atarsın
19 Yorumla- 3 ay
Ne kadar komiksin
Cevap sahibi3 ayBir tek seccadem var tesbihim dahi yok parmağımla çekerim dua etmek için elbise giyip süslenmeyi anlayamıyorum kusura bakmayın
- 3 ay
Süslenmek ne alaka 😂😂 tesbih bile almayacak kadar cimri isen ve taş devrinde yaşayıp parmaklarınla sayıyorsan o senin sorunun (tercihin..!) :)
- 3 ay
Bu arada dua etmek için elbise giyip süslenmeyi anlamadıysan ya da bilmiyosan öğreteyim : BEN AÇIK BİRİ OLDUĞUM İÇİN VE NAMAZ KILARKEN KAPANMAK ZORUNDA OLDUĞUMUZ İÇİN ÖZEL NAMAZ ELBİSESİ ALDIM, bunu giymesem başka giymek zorundayım yani illa ki kapalı bir şey giyinmek durumundayız biz açıklar. Bunun neyini Süslenmek olarak düşündün acaba...
Cevap sahibi3 aySadelikten yanayım şatafatı gereksiz buluyorum zevk meselesi
- 3 ay
Senin zevkin ayrı, onu sorgulayacak ya da kabul etmeyecek değilim. Yazdığın yorum tamamen kötü niyetli bir eleştiri.
- 3 ay
Yani sadece çok şatafatlı bu yüzden beğenmedim diye yazabilirdiniz. Neyseee
Cevap sahibi3 ayKırdıysam özür dilerim Rabbim kabul etsin 🙏
- 3 ay
Senin gibileri ip ten tespit edip bana verseler öldugunuzde dantelli kefenle gömülmek istiyordu rahmetli buna sarın diye teslim ederdim
Gizli Üye(30-35)3 ayHay maşallah 😊 Rabb'im daim etsin
16 Yorumla
Cevap sahibi3 aySadece tek bişey soracağım izinin ile bu kızların zikir Matikleri bile niye incik boncuklu😂😂
- 3 ay
Güzel oluyor çünkü 😁
Cevap sahibi3 ayBen bir gün birine almıştım beğenmemişti 🥲 aynı böyle duygularım çöp olmuştu 🤣
- 3 ay
Onun ayıbı 😏
Cevap sahibi3 ayMoral oldu teşekkür ederim:)
- 3 ay
🙏🏻
- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
3 ayGüzel görünüyor , Allah kabul etsin
10 Yorumla
3 ayCoksel Allah kabul etsin
10 Yorumla
3 ayAllah kabul etsin daa başkan
10 YorumlaModa & Stil konusunda 452 cevap paylaştı. Güzelmiş beğendim. Allah kabul etsin.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayGüzel bence allah kabulnetsin
10 Yorumla Yöresel kıyafetlere benziyor nakışlar
10 Yorumla
3 ayYhaaaaa 🫠
11 Yorumla- 3 ay
💖
3 ay“Lanet olsun o namaz kılanlara ki namazlarında gösteriş yaparlar.”
~Maûn, 4-517 Yorumla- 3 ay
Ya bi defol git, orada gösteriş denilen şey bu değil.
- 3 ay
sakin oll ben bu olduğunu söylemedim zaten, sadece böyle şeylerde dinen bir sınır konulduğunu belirtmek istedim çünkü işin bununla başlayıp gösteriş için ibadet etmeye evrilmesinden korktum yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim
- 3 ay
peki afedersiniz yanlış anlamışım
- 3 ay
Ne kadar da güzel açıklamışsınız ❤️
- 3 ay
kim
- 3 ay
Aynısını ünlü kadınlara da asrın liderine de yapsaydın da erkekliğini gosterseydin lvk @Rigas_Magician
- Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı.
3 ayKabede hu der hacılar Allah😂
25 Yorumla- 3 ay
Abartmayalım eda 😂
- 3 ay
Çok güldüler tamam şimdi kesebilirsin
- 3 ay
Ne kadar keseyim😂
- 3 ay
Kökünden kes bence
- 3 ay
Getir dilini😂
Gizli Üye(30-35)3 ayÇok komiksin
Şimdi uyu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayAllah kabul etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayGüzel Allah kabul etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayÇok etkilendim
Allah kabul etsin tatlım10 Yorumla
3 ayTam bir müslümal·l olmuşsun
02 Yorumla- 3 ay
Ne demek istedin acaba
- 3 ay
Hem Sümerler nickini alıp hem mal yazman hem sumerlere mal demişsin hem kendini mal gostermissin
Gözlerim özür dilerim 😔😔😔
03 Yorumla- 3 ay
Ne oldu gözlerine, aynaya mı baktın?🥹
- 3 ay
Tercih meselesi.
2 ayİbadet kombinim xjdjd
00 YorumlaŞov yapmışsın şov şovvv
00 YorumlaSen işi şova dökmüşsün
00 Yorumla
3 ayMaşallah Allah kabul etsin Abdullah
00 Yorumla
3 ayŞık.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 756 cevap paylaştı. Maşallah çok güzel..
10 Yorumla
3 ayGüzel
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel 😍
10 Yorumla
3 ayMaşallah
10 YorumlaGösterişi fazla
10 YorumlaMaşallah, nur inmiş resmen
10 Yorumla
3 ayMaşAllah iyi
10 YorumlaModa & Stil konusunda 999 cevap paylaştı. Çok güzel
10 Yorumla
3 ayGüzel çokça
10 YorumlaModa & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. güzel
10 Yorumla
3 ayMükemmel 🌸😂
10 Yorumla
3 ayGüzeel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİbadette kombin olmaz
11 Yorumla
Cevap sahibi3 ayİkinci güncelleme için; kişi kendisine yapar kötülüğü, buradaki erkeklere kendi vücudunu göstermek veya bunun imasını yapmak bile doğru düşünen insan düşüncesi değildir.
Ciddi olamazsın
013 Yorumla- 3 ay
Neden
- 3 ay
Evet
- 3 ay
Niye ne oldu ki
- 3 ay
Allah Allah
- 3 ay
😏😏
- 3 ay