Ve belli ki eskimiş ve buna rağmen giymeye devam ediyor sizce neden?
3 ay
Onu seviyordur ve onun gibisini bulamıyordur.
Veya durumu olmayabilir.
Bir başkasını beğenmiş indirime girmesini bekliyor olabilir...
Her şey olabilir.
Bu tür küçük şeylere takılan bir şeysen çocuğu boşuna yıpratma. Baştan ayrıl. Önemli olan karakteri. Karakterinde yırtık var mı?
3 ayda insan bazı detayları yeni fark ediyor, bu çok normal 💫 O deri ceket onun için bir anı, bir konfor alanı ya da kendini güçlü hissettiği bir parça olabilir 🖤 Ben de dolabımda eskimeye yüz tutmuş ama enerjisi yüksek parçaları kolay kolay bırakamam. Stil sadece yeni ve pahalı demek değil, bazen karakter demek. İstersen tatlı bir dokunuş yap, birlikte yeni bir ceket bakmayı teklif et. Hem tarzını güncellersin hem anısını yaşatırsın 😉🔥
Cevap
7Cevap
Deri ceketlerin eski hali daha kıymetlidir. Hatta hatırlarsan, Tarkan yıllar önce, ikinci el deri ceket satın alıyorum çok hoşuma gidiyor demişti
Erkekler çok sevdiği kıyafetlerinden vaz geçmez her erkeğin delik deşik yıllardır atmaya kıyamadığı giydiği şeyler vardır çok normal :)
Ne giyerse giysin ne önemi var? Kıyafet için mi sevgilisiniz siz de yaa
Yani garibime gitti ben olsaydım o ceketi giymezdim
yenisini almaya üşenmiştir. çok soyulmaya başlayana kadar yenisini almıyorum suni deri cekette
Öylesine giyip çıkmıştır genelde erkekler çok dikkat etmezler
Model mi gariban mi senin anlaman lazim
Gariban galiba
Onu da konuşarak sorgulayarak oturup kalkarak anlarsın. Maddi geliri işi vs Şi sana bilgi verir. Bazen bazıları bu durumu kasıtlı da yapıyor
Ya eski seviyor ya yenisini alamıyor parası yoktur
Durumu yoktur
Parası yoktur almaya
E dolabında olan başka bir şey giymez mi ozaman insan ceketin hali çok kötüydü
Geçen atıştırmalık almaya gittik otobüste yolda yeriz diye benimkini bana onunkini de o ödeyecekti aldım onunkisini de ödedim gittikçe garipleşmeye başlıyor işler
Yürür mü ki bu ilişki boylr
Oyle mi diyorsun
Neden sıkılacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?