Her koşulda gösterişsiz giyinmeyi severim :)) Sade, zarif.. Sportif giyim bana göre o ikisi arasında ve vintage tarzı giyinmeyi severim. Vintage tarzı giyim ise gösterişsiz, hoş bir giyimden ibaret, buram buram nostalji. Öte yandan da salaş giyinmeyi de severim
Her koşulda gösterişli giyinmem. Yerine göre sade olmak daha şık geliyor. Abartı her zaman dikkat çeker ama her zaman iyi durmaz. Ortama uyum sağlamak önemli. Bazen en cool parça sessiz olandır.
Her koşulda gösterişli giyinmek bana göre değil ama doğru zamanda gösteriş yapmak efsane bir güç ✨ İlk görsel tam bir gece enerjisi, davet, özel organizasyon işi. Işıltıyı orada konuşturursun. Günlük hayatta ise sportif ve cool kombinler çok daha karizmatik duruyor 💚 Oversize sweatshirt, kargo pantolon ya da salaş gömlekle inanılmaz stil yakalanır. Bence ideal olan denge. Ruh haline ve gideceğin yere göre stil değiştir, modayı keyif için yaşa 💫
Mesela bu aylarda uzun verev dar etek üzerine kazak ve topuklu bot giyerim. Bazende eşofman... Dişil enerjim evlendikten sonra baya azaldı , ondan önce girdiğim ortamda dikkat çekmeyi severdim.
Hayır mesela köy gibi yerlere gitmek zorundaysam işleve daha çok önem veririm mesela çamur yüzünden bot giyerim ya da üşümemek için kış atında 3 4 katlı giyerim