Ne yapmalıyım modellikle alakalı?

Çalıştığım bir marka var bana 600 lira gibi bir fiyat teklif edip 10-20 tane korse denettirdiler fotoğraf çektiler ve hepsine de detaylı detaylı çektik ve bunları 2 3 günde yaptık yani toplam 1800 lira gibi bir şey ödediler daha sonrasında bana dediler ki ocak sonu ya da Şubat başı seni tekrar alacağız ve farklı koleksiyonlarımız gelecek dedi çok da iyi anlaşıyorduk kadın girişimci diye de tüm ailem destekliyordu benim de ilk mankenliğim olduğu için küçük bir fiyatla başlamak istedim en azından deneyimim olsun diye ama Ocak sonunda bırakın Şubat ortasında bir baktım farklı bir manken var bu sefer hani onların ilçesinde bizim ilçelerimiz farklıydı yarım saat bir saatlik bir uzaklık vardı ama şikayetçi değillerdi kız onlarla aynı ilçede falan açıkça söylemek gerekirse kızın fiziğinden daha güzel bir fiziğim var yani normalde böyle bir yargılama yapmam fakat mankenlikte önemli olan çoğu zaman dış görünüştür arkadaşlar fotojeniklik ve dış görünüştür Bu yüzden bu yorumu yapıyorum yoksa haddim değil yani neyse bu durum beni çok sinirlerim bozdu yani bana Şubat başı ocak sonu diye söyleyip seni şu zamanda çekimi alacağız diye sözleşip farklı bir manken koymaları çok sinirimi boz gerçekten ve bana hiçbir açıklama yapmadılar açıklama yapsalar bir şey demeyeceğim ama bir anda bir baktım başka bir manken var ve hala benim fotoğraflarımı videolarımı kullanıyorlar çekiliş yaptılar onun için bile benim videomu kullandılar full benim videolarımı fotoğraflarımı paylaşıyorlar sadece yeni gelen ürünü mankene denettirmişler yani marka 4 kere gelmesine rağmen yüzlerce onlarca falan benimle alakalı fotoğraf video paylaştılar benim üstümdekilerle alakalı bu kadar beni paylaşıp bu kadar üzerimden primi kasıp hem bu kadar düşük bütçe bir de üzerine farklı bir manken gerçekten sinirlerimi bozdu sizce abartıyor muyum bilmiyorum çünkü ilk deneyimim
Ne yapmalıyım modellikle alakalı?