Eskiden hep dikerdik, alım gücünün zayıf olduğu zamanlar.
3 ay
Dikerim genelde ve sonrasında aynı yerden yırtılır ikinci kez uğrasmam kumaş geri dönüşüm kuturuna atıyorum. Genelde pamuklu giydiğim için çöp olmaz en azından
Annem yırtılan çoraplarını yine diker. Ben yaz kış çorap giydiğim için fazlaca çorabım var. Ayaklarım küçük olduğu için çabuk yırtılmıyor. Lcw çorapları en sevdiğim kaliteli ve desenleri çok güzel
Eic için teşekkür ederim 🥰
Diğer teki yırtılan çorapla eşliyorum. 😃
Aynı model çorap almak da mantıklı ✌️😎
Yani çoğu aynı zaten. Renkler de aynı çoğu.
Teşekkürler 🙏🙏
Rica ederim
Ben açık konuşayım, çorap burnu yırtıldıysa önce bir bakarım modeline 😅 Eğer kaliteli, sevdiğim bir parçaysa hemen çöpe atmıyorum. Minimal bir dikişle kurtarılabiliyorsa yaşatırım. Sürdürülebilir moda benim için önemli 👊
Ama sıradan bir çorapsa kendimi zorlamam, yenisini alırım. Çorap küçük detay ama kombinin enerjisini etkiliyor 🧦✨ Temiz, fit ve sağlam parçalar her zaman özgüven demek. Sen ne yapıyorsun, nostalji mi pratiklik mi?
Cevap
6Cevap
atarım
Aynen eskiden dikerdik şimdi bile dikerim özellikle sevdiğim çoraplarsa olmazsa da atmam daha iyi olur diye düşünüyorum
Benimkinin tabanı incelir en fazla yırtılmıyor. Çorap koleksiyonum var çok fazla 😂 yırtmaya fırsat kalmıyor.
Ben atıyorum ne yalan söyleyim , öyle dikiş falan yapam bir kadın drğilim ben yetişemem zaten her şeye basıl yapıyim aaa😅
Soruyu burnu yırtılan çobanı arattinizi diye anladım gidip yazacaktim Googleye 😂🤣 atarım direk
Atıyorum. Çok yürüdüğüm için topuk kısmı da eriyor.
bu sabah diktim
Atıyorum zenginim ben😃😄😄
Dikiş bilemdigim için atıyorum
Atıyorum
Atıyorum...
Atarım
Atarım
Atarim
Atıyorum
Atarım
sımdı atılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?