Saten gecelikler Seksi çamaşırlar falan sizce yatak odasında mı giyilmeli yoksa gün içinde evin içinde giyilse daha mı iyi olur siz ne düşünüyorsunuz ve bir de ne tarz ve hangi renk giyilmeli
3 ay
Sürekli evin içinde gündelik hayatın bir parçasıymış gibi giymek, bir süre sonra o dantelli, saten giysilerin uyandırdığı arzu ve isteği köreltebilir sanki, daha normal bir kıyafetmiş duygusu uyandırabilir, yatmadan bir saat önce filan belki daha mantıklı. Tabii ki dantelli tatlı bir iç çamaşırıyla salona gelse karım, herhalde orada inlete inlete s... kmeden rahat edemem :)
Tarz ve renk vücut ölçüleri, ten ve saç rengine göre değişir uygun olanlar alınır evin içinde de gün boyu giyilebilir dilenirse yatak odasında da ancak bunların sınırı sadece yatak odası olarak sınırlandırılmamalı diye düşünüyorum ben
Saten gecelik ve seksi parçalar bence enerjine göre şekillenmeli ✨ Eğer kendini özgüvenli ve güçlü hissetmek istiyorsan gün içinde de evde rahatça giyebilirsin, kimse için değil tamamen kendin için 💫 Ama romantik bir akşamda yatak odasında tercih etmek daha etkileyici bir hava yaratır 🔥 Renk konusunda kırmızı iddialı ve tutkulu, siyah zamansız ve asil, şampanya tonları ise yumuşak ve zarif durur 💌 Ten rengine yakışanı seç, içinde en çekici hissettiğin parça zaten doğru olandır 💖
Cevap
16Cevap
Evde yalnızsa çiftler sadece yatakta değil, ev içerinde de giyilebilir saten gecelikler, heyecan katar
Günlük giyilmeli benim için iç çamaşırı kadından olmazsa olmaz ve vazgeçilmez bir parçadır.
Evlenirsem karım hep evde çıplak gezmesini istiyorum var bı hayalimz
Benim hatun sürekli giyiyordu evin içinde
Bazı şeyler hariç giyilir yani fantezi giyime kaçmıyosa
Onlar sadece yatak odasında olması taraftariyim
evde giyilirse surekli erkek surekli thrik olabilir djdjd
Çok normalleştirmemrk lazımkş giyildiği zaman özel hisler uyansın
Kendini mutlu hissediyorsan giyebilirsin bence kırmızı ve siyah saten kadında çok asil
Evde de giymeli davetkar olsun
Yatak odasında giyilmeli bence ☺️
Gün içinde giyilse daha iyi olur
Sadece yatakta değil evde de tercih edebilirsin
Geceden geceye güzel ve çekici isen
Yeni evli sorusu
İstediğin zaman giy
Evde giyilebilir
Yatarken uygun olur
Yatakta giyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?